reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Ewka ale co ja mogę powiedzieć? I komu...? Wiem, że koleżanki już 2 nagrane zostały. Nikt nas nie informował, że audyty będą nagrywane , nie pytał o zgodę. Jestem wkurwiona. Nie mam nic do ukrycia ale czasami rozmowa różnie się toczy z pacjentami, czasami wpada jakaś"prywata"... Zdrówka dla Zu!
Dziewczynki za jakiś czas nasze dzieci 3lata kończą. Zaczynam się też przygotowywać do Świąt. Jak widzicie imprezy urodzinowe Dzieci w tym roku, co organizujecie? Jakie prezenty? Jakie rzeczy, zabawki się u Was sprawdziły ostatnio? Co możecie polecić. Chcę rozłożyć trochę fundusze... na parę miesięcy, bo końcówka roku licha będzie. Myślałam o hulajnodze dla Ninki na prezent. Z biegowym rowerkiem radziła tak sobie... Hymm hulajnoga 3 kołowa?! Co do imprezy to na pewno 25grudnia jak wszyscy są przy stole, naszykowane będzie i tak więc dostawi się tort i hurra. Nie wiem co P wymyśli. Chciałabym wtedy jeszcze zabrać N do Kina i spędzić z nią wyjątkowo jakoś inaczej ten dzień, by zrekompensować jej te moje częste szkolenia, wyjazdy, szkołę. Mam nadzieję, że będzie jakaś baja ciekawa dla nas. Nie ma sensu u nas robić Kinder Party. Nie ma kogo zapraszać.
Siedzę w pracy, trochę mam takich pierdół ale serio to nie chce mi się, najgorzej to się zabrać do roboty. Jutro wolne mam-idę z N do ortopedy. P ma towarzyszyć. W sobotę 1 zajęcia Ninki-TWÓRCZY MALUCH-co sobotę będzie chodzić. No a ja wczoraj byłam na zumbie...co z tego jak ciągle jem...Przed i po. Dupa rośnie.
Nie wiem czemu nie mam @...mimo, że biorę anty =(

reklama
Od trzech dni mamy małego kotka.Koleżanka powiadomiła wszystkich na fb, że ma dwa koty do oddania, a ja od razu wiedziałam, że muszę jednego zabrać do siebie. P stanowczo odradzał mi ten pomysł i nie zgodził się na zwierzątko, ale postanowiłam na swoim i Kajtek jest z nami :-) Jest cały biały i ma niebieskie oczka. Koko jest przeszczęśliwa. Mały jest uroczy.

Netka
- Koko ma urodziny 5 stycznia, ale urodziny pewnie zrobimy jej w święta na Szczepana. Planuje sama upiec tort i oczywiscie zaprosimy rodzinkę. Co do prezentu, to na 100% młoda dostanie kolejkę z Wadera, bo uwielbia pociągi. A jeśli goście będę pytać co kupić, to chodzi mi po głowie stragan/sklep, wózek dla lalek, laptop. Koko nie jest wymagająca, bo bawi się wszystkim co dostanie, ale chciałabym kupić jej może jakieś zgadywanki lub układanki dla dzieci w jej wieku.
W grudniu są Mikołajki, Swięta i urodziny naszych pociech, także ja mam pomysł co kupić na każdą okazję. Dla mnie skarbnicą wiedzy jest allegro, tam buszuję i zawsze coś ciekawego znajdę.

Sosnowiczanka- test może się mylić, ale jeśli jesteś w ciąży, to najszczersze gratulacje :-)

2701 Obawiam sie ze sie nie pomylił, bo popołudniu zrobiłam drugi. Znowu dwie kreski....W poniedziałek dopiero ide do gina. Jestem załamana.
Fajnie ze macie kotka, bardzo lubię koty. A jak paluszek Karolinki?

Wchodzę..... patrzę podświetlone na sygnale i pomyślałam..o , może ciąża???:-p

Sosnowicznka- czekamy na potwierdzenie od gina !! Wierzę, że dacie radę - gratulacje!!

Netka- my zapewne w dniu urodzin pojedziemy z młodym na rajd po salach zabawach do Torunia, a w domu w święta chyba tort ....? Z prezentów, to myslałam o ciastolinie- teraz może by się tym pobawił, no i wszelkie samochody, garaże itp na topie u nas:-p

270... pokaż kotka!!! Super! Fajnie, że postawiłaś na swoim;-)

IMG_1600.jpg Nie mam innej fotki, a kociak bardzo ruchliwy i trudno go złapać na zdjęciu.

Załączniki

• IMG_1600.jpg
    IMG_1600.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
sosnowiczanka - kochana gratuluję, jeśli test się potwierdzi to wierzę, że dacie radę z drugim bobaskiem. Zawsze wszystko się z czasem układa. Buziaki :*

reklama
Dzięki dziewczyny... nie wiem jak to bedzie, powoli oswajam sie z myślą ze Alan bedzie miał rodzeństwo... Jestem troche przerażona, nie wiem jak to bedzie. Zrobiłam dwa testy, oba pozytywne. W poniedziałek na 17 ide do gina, ale to chyba tylko formalnosc bo ja... Czuje ruchy ..... W sumie to te łaskotanie w brzuchu sklonilo mnie do zrobienia testu.

Milva ja tez wysiadam, Alan we wrzesniu byl 10 dni w przedszkolu... Koszmar jakiś

Do góry