reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

dorota naszczescie nie jest fanatykiem wedkarstwa :)) my bedziemy w normalnym domu bo tam nasi znajomi mieszkaja:)

nastazja biedny Adas oby mu przeszlo:**

mla u nas Zu to caly czas nawala po imieniu Kasia i Arek :) po imieniu tez mowi do babc i dziadkow:)

reklama
ja tez wpadlam tylko zyczyc Wam kolorowych snow. niedawno.erocilam z.pracy i padam na twarz normalnie.

nastazja zdrowka dla Adasia. pokaze jutro siostrze ten fotelik i dam.znac. a ile.za.niego chcesz?? i ile wysylka erazie.co. w jakim jest stanie??

Dorota tez marze o takim wyjezdzie. narazie u nas i kasy i czasu brak. no i troche boje sie pod.namiot bo nasza pogoda to mega zmienna jest. dzisiaj np tak zimno ze.nie wyobrazam sobie spania pod.namiotem.z.dzieckiem bo sama to.spalam pod namiotem.na splywie.kajakowym jak byla -2 stopnie ale.sama.to.co innego.

Malenstwo wkoncu nie zaczelismy robic tej gory bo stwierdzilismy z Piotrkiem ze.narazie stopujeny i otwieramy swoj interes prawdopodobnie otworYmy kebaba w Warszawie bo tutaj zaesze duzo chetnych. Stwierdzimy ze zaryzykujemy bo i naczej nie bedziemy wiedzieki co i jak i bedziemy zalowali. jak juz wybudujeny tam vta gore.to do.Warszawy bedziemy mieli ok 59 km wiec ciezko bedzie dogladac na.poczatku wierzego interesu. wiec narazie nasze male.lokum zatrzynujemy i dzialamy z otwarciem naszego malego interesu;) i mam nadzieje ze.nam pojdzie i juz bedzie na tyle ustabilizowany interes ze w przyszkym roku zacznieny robic w wakacje gore i w.zime juz bedzieky tam mieszkac.

Violett- to trzymam kciuki za klientów!!!!! Sami będziecie tam pracowali?

Nastazja - buziaki dla Was, niech Adaś już lepiej się poczuje, a ty odsapnij!

Dorotar- też myśleliśmy o namiocie, ale ta nasza pogoda masakra, dzisiaj wieczorem było u nas potwornie zimno- 13 stopni brr

Moje dziecko budzika nie potrzebuje- 6.15 i zaczynamy dzień:baffled: Ogląda teraz Traktor Tom , a ja piję kawkę.
Mój tata w weekend kończy 60 lat- nie mam pojęcia co mu kupić!!! Niczym się nie interesuje... Macie może jakiś pomysł?

MILVA ha ha teściowa jest obłędne.

EWKA he he Pensjonat Krystyna dobre.

NASTAZJA cieszę sie, że Adasiowi lepiej.

MALEŃSTWO a Wasi znajomi nie wynajmują pokoi.

VIOLA powodzenia we własnym interesie. Bierzecie na to dotację??

MILVA niestety nie pomogę z prezentem dla taty.

MILVA, VIOLA własnie pomyślałam o noclegu w nacmiocie którego nie mamy a nie pomyślałam właśnie, że mamy noce bardzo zimne jak na te porę roku, ja nawet wczoraj wieczorem zamknełam uchylone okno, więc pewnie będę nici z wyjazdu ale dobra rzecz pomarzyć.

W takim bądź razie może do zoo w Płocku pojedziemy właśnie stronę przeglądam i jestem w szoku jaka jest różnica między biletami do zoo w Warszawie.

U nas pobudka przed 7, młoda do 8 spała, dziś siedzimy w domku, nigdzie nie jeździmy, zimno mamy, ech co za lato aż się nic nie chce przez tę pogodę.

Violett plany fajne. Tylko zanim zaczniecie ten interes podpytaj dobrze w lokalny najbliższym Sanepidzie o warunki, które musicie spełnić, żeby otworzyć lokal z jedzeniem.
W pracy wiele razy spotykam się z tym, że ludzie coś tam otwierają, a potem są zdziwieni, że istnieją takie instytucje jak Inspekcja Pracy czy Sanepid i że mają "nagle" kontrole- przecież nic nie zrobili takiego, no ale działalności też nie zgłosili.
Mła uważałam jak się da. Tym bardziej jak sobie przypomniałam, że "jakiś" czas temu - wakacje przed pójściem do 1 klasy - złamałam na tym trzepaku rękę:rofl2:

dorota niestety oni nie wynajmuja pokoi:(( a moze jakies schronisko kolo Wlodawy chyba ma noclegi od 13 zl za dobe
violett oby interes wypalil w Wawie kebaby sa popularne:)

dzis mala mi wstala o 4 i grasowala do 5 potem ucnela i co 30 min wolala cycy:((

MALEŃSTWO szkoda, no wie wiem wszystko się okaże w praniu czy pojedziemy. Jak K skończy fuchę i weźmnie kasę to jak nie nad białe to na niedzielę pojedziemy do Płocka, do zoo i miasto pozwiedzać bo z pensji to nigdazie nie pojedziemy..

Ale maruda dziś z małego, zaraz wysyłam ich z babcią na dwór a ja wsiadam na rower i jadę obciąć taką panią, bo wczoraj była u mnie i chciała się ostrzyc ale mnie akurat nie było bo wyruszyłam do przyjaciółki.

Milva dla teścia to nie wiem ale dla teściowej bym kupiła jakieś używane spodnie męskie, rozmiar bez znaczenia ;)
Maleństwo- a ten wieczór panieński już robiłaś czy coś przeoczyłam ?
Ewka- zdjęcia świetne :) Masz super z tym że dziewczyny dobrze znoszą długie trasy - to ułatwia życie...Nie znam tego biura. Zawsze z Triadą jeździłam. Sprawdzali się i tam miałam zniżki, ale już ich nie ma na rynku...

U nas od paru dni 18 stopni i strasznie wieje. Jesień na całego, ale zapowiadają na ten weekend upały, jupi ! lato wróci :)

Dziewczyny jak to fajnie gdy dziecko mówi, bez problemu łapie nowe słówka. Moja Ola z wysławianiem sie miała problem jeszcze w wieku 3 lat. Musiało być jej bardzo ciężko z tym brakiem zrozumienia. Wpadała wtedy w histerie i nam nie było łatwo :( no ale było, minęło. Teraz nie mogę sie nacieszyć że w końcu możemy pogadać sobie normalnie, na poziomie. Gaduła z niej straszna. Nadal nie ma tej lekkości języka ale ćwiczymy i postępy są. Z Pelaśką ciut lepiej choć też nie chce powtarzać słówek.

Widziałyście księżną Kate w dobie po porodzie ? Ciekawe czy rodziła sn czy cesarke miała. Ja po naturalnym, bez znieczulenie co prawda, ale jeszcze w 3 dobie chodziłam dużym okrakiem, zgięta w pół, cała obolała.

Hej;*

My wstaliśmy po 6 bo Fabianek urządził pobudke, Marika dospala do 7;30 . Byliśmy już na zakupach, dzisiaj na obiad spaghetti dawno nie jedliśmy i szybko się robi J Ja sobie zabiore do pracy, a P tez sobnie szybko zrobi jak wroci z pracy.

Na dworze mega beznadziejnie, szaro ponuro az się nie chce z domu wychodzic;/

Dzieki dziewczyny za kciuki, na razie to tylko plamy a mysle ze najwcześniej to pod koniec tego roku lub na początku przyszłego cos otworzymy. Na początku będziemy się wymieniac, a pozniej jakby się interes rozwinął to zatrudnimi kogos tzn na pewno jakiegos turka:)

Dorota watpie ze będziemy brali dotacje ponieważ aby ja dostac trzeba chodzic na jakies spotkania itp. A my nie mozem,y sobie na to pozw2olic bo obydwoje pracujemy.

Dorota ale może poszukajcie, moja kolezanka np. teraz znalazla w Gdyni pokoik ze swoja kolezanka za 25 zl/osoba wi8ec to sa bardzo Male pieniadze jak na wynajecie pokoju nad samym morzem – z okna widzilay plaze. Trzeba się porozglądać itp. No albo już Pio sezonie gdzies jedzcie wtedy tez jest taniej, my np. planujemy pojechac nad morze wlasnie wrzesien/październik

Ewka o tym sanepidzie to wiem, to jedna z jednym najważniejszych spraw no i niestety kosztowna, ale wiadomo jak to punkt gastronomiczny to musi być wszystko na tip top, zreszta sama sobie nie wyobrazam ze mogloabym otworzyc taki lokal z jedzeniem a nie mieć pozwolenia od sanepidu.

Kupinosia nie widziałam, ale jak dla mnie to naprawde przesadzaja z tym ze mowia nawet o tym w wiadomościach, ok. raz ale nie w każdych i ciagle o tym samym;/

Dzisiaj jade troszke wczesniej do pracy, wiec zaraz musze ogarnac wszystko co mam do zrobienia przed praca

reklama
Witajcie,
wstaliśmy chwilkę przed 7:00. Nocka w miarę spokojna, za to od rana już 2 kupy wodniste. Więc jednak obstawiam jakiś wirus. Już wysłałam M. po smectę. Teraz Aduś śpi, M. pojechał do fryzjera, a ja trochę angielskiego muszę poćwiczyć.

Violett - powodzenia, ja powiem szczerze nie nadaję się chyba na własne interesy.
Milva- może teściowa sugeruje wnusię :-D

Do góry