Hej;*
My wstaliśmy po 6 bo Fabianek urządził pobudke, Marika dospala do 7;30 . Byliśmy już na zakupach, dzisiaj na obiad spaghetti dawno nie jedliśmy i szybko się robi
J Ja sobie zabiore do pracy, a P tez sobnie szybko zrobi jak wroci z pracy.
Na dworze mega beznadziejnie, szaro ponuro az się nie chce z domu wychodzic;/
Dzieki dziewczyny za kciuki, na razie to tylko plamy a mysle ze najwcześniej to pod koniec tego roku lub na początku przyszłego cos otworzymy. Na początku będziemy się wymieniac, a pozniej jakby się interes rozwinął to zatrudnimi kogos tzn na pewno jakiegos turka
Dorota watpie ze będziemy brali dotacje ponieważ aby ja dostac trzeba chodzic na jakies spotkania itp. A my nie mozem,y sobie na to pozw2olic bo obydwoje pracujemy.
Dorota ale może poszukajcie, moja kolezanka np. teraz znalazla w Gdyni pokoik ze swoja kolezanka za 25 zl/osoba wi8ec to sa bardzo Male pieniadze jak na wynajecie pokoju nad samym morzem – z okna widzilay plaze. Trzeba się porozglądać itp. No albo już Pio sezonie gdzies jedzcie wtedy tez jest taniej, my np. planujemy pojechac nad morze wlasnie wrzesien/październik
Ewka o tym sanepidzie to wiem, to jedna z jednym najważniejszych spraw no i niestety kosztowna, ale wiadomo jak to punkt gastronomiczny to musi być wszystko na tip top, zreszta sama sobie nie wyobrazam ze mogloabym otworzyc taki lokal z jedzeniem a nie mieć pozwolenia od sanepidu.
Kupinosia nie widziałam, ale jak dla mnie to naprawde przesadzaja z tym ze mowia nawet o tym w wiadomościach, ok. raz ale nie w każdych i ciagle o tym samym;/
Dzisiaj jade troszke wczesniej do pracy, wiec zaraz musze ogarnac wszystko co mam do zrobienia przed praca