reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Hej babeczki moje kochane:)

Ale sie za Wami stesknilam, wchodze na grupe ale tutaj zawsze duzonapisane i nie mam czasu, a wy tutaj ciagle urzedujecie;)

No nic moze bede wpadal;a co chwilke do Was:) Bynajmiej sie postaram:)

Kota OGROMNE gratulacje:) Czekam na fotki pieknej Hanulki:)

A u nas wszystko ok:) Dzieciaczki zdrowe, rozrabiaja ile sie da:)
i UWAGA !! Fabiankowi przeszla alergia, no jestem wniebowzieta moje dziecko je juz wszystko i wysypki, luznych kupek, boli brzuszka brak:) Ahhh czekalam na ta chwile:) Jedyna rzecz ktora go uczula to seler ale damy rade i bez niego;)

Jutro Marika wyjezdza z moimi rodzicami na tydzien na wakacje a ja zamiast sie cieszyc ze chwile odsapne to mi mega smutno, nie wiem czy damrade tak bez niej tydzien. Jeszcze siostra P powiedziala ze moze zabrac Fabianka nam na pare dni na wies, ale sie wacham. Chyba nie dam rady tak calkowicie bez dzieci w domu. Z drugiej strony to wiem ze bylo by lepiej bo w innym wypadku Fabianek bedzie sam w domku z opiekunka, ktora srednio zna wiec jeszcze rozwazam propozycje.

Postaram sie kochane zagladac czesciej! Wpadne jadac do pracy:)

KOTECZKU NASZ KOCHANY GRATULUJE OGROMNIE.

NASTAZJA ja pewnych zabaw na placu zabaw Kacprowi zabraniam jak widzę, że może sobie krzywdę zrobić, wczoraj to było moje zagapienie, bo tam nie daje musię wspinać, całe szczęście, że w porę go zauważyłam, weszłam i ściągłam.

VENUS wszystkiego najlepszego dla siostry.

VIOLA super, że Fabiankowi alergia przeszła, mój jeszcze się boryka ze skazą.

MILVA do zooo w Płocku??? Ile macie km???
Dziś jadąc na rehabilitacje rowerkiem pomyślałam, że pod koniec jak dostanę rodzinne muszę którejś niedzielie wyciągnąć K i dzieciaki właśnie do zoo w Płocku, bo w Warszawie już kilka razy byliśmy i chce coś nowego dzieciakom pokazać. Może jakoś się tam umówimy którejś niedzieli????
A sprawdziłam mamy do siebie jakieś 170km.

Ja już po rehabilitacjach, znowu rowerkiem, dziś sobie inną trasę wybrałam do dojechania.
Wróciłam młody spał, uczesałąm mamę, zaraz wyruszamy już teraz autem, Kacpra, mamę i siostrę na zakupach zostawiam a ja wezmę Mel ze sobą i na pogrzeb jadę.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
Kota gratuluje Wam zdrowej córci!!!! Czyli jednak zdarzylaś :-)
Wracaj do nas szybko!!

U nas pogoda super, ciepło, słoneczne tylko ciśnienie nie takie i głowa mnie boli!

Miłego dnia.

No nie wierzę! Kota GRATULACJE! A ja już wczoraj napisałam, że mam przeczucia że coś się dzieje. Cały wieczór siedziałaś mi w głowie. Może ja jakąś wróżką zostanę.. ;) Wracaj szybko do nas, całuski dla ciebie, małej i całej rodzinki ;-)

Violett - fajnie że wpadłaś, o tobie też wczoraj myślałam. Jeśli chodzi o wyjazd to u mnie z Adasiem by to nie przeszło. Muszę być ja albo M. nawet z moją mamą czy tatą - z którymi mieszkamy w jednym domu - chyba by płakał jakby nie było nas dłuższy czas. No i w życiu jeszcze beze mnie nie zasypiał.

Byliśmy na spacerku wózkiem, potem pieszo (myślałam że oszaleję, jak otwierał każdą furtkę po drodze!!! :wściekła/y:)
Teraz śpi a ja się zaraz zabieram za obiad. Dziś szybko spagetti bo dawno nie było, a mnie się nie chce stać przy garach.

reklama
Nastazja u nas Fabianek miał już swój debiut w ostatni czwartek, on bawil się swietnie a ja przezywalam:) Tak to jest z mamami:p

Wiecie co tak sobie pomyślałam ze najbardziej zazdroszcze Kocie tego cynkowania terazJ ahh co to były za czasy, uwielbialam je i najbardziej mi tego brakuje:)

Zaraz niestety musze się zbierac do pracy, Fabianek spi. Marika lata podekscytowana ze jutro jedzie na wakacje:)

Do góry