reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Milva fajnie że je szkoda że na wadze nie przybiera już 3 miesiące i dalej waży 11 kg

Lysa
trzymam kciuki za prawko!

Krzysiu w żłobku a ja sie biorę za sprzątanie...

reklama
WITAM Was pogoda piekna si zrobiła, w końcu, ja po rehabilitacjach rowerkiem byłam.
Nocka znowu średnia, młody przez sen popłakuje, chyba zęby idą, teraz rozrabiają Łobuzy moje, Mela Kacpra nosi a ten raptem tylko jakieś 4kg lżejszy od niej.
Zaraz na dworek wyskoczymy.

MALEŃSTWO co jak co ale popieram decyzje, jakby mi pies zaatakował dziecko też bym sie go od razu pozbyła.

LYSA gratki teorii z prawka, trzymam kciuki za jazdy.

PYSZCZEK spoko 11kg normalna waga, nasze dzieci już nie tyją tak dużo jak kiedyś. Moja Mela 10kg przez rok czasu ważyła.

Witam i ja:)

U nas tez pięknie, oby tak pozostało:)
Noc srednia- z popłakiwaniem, na szczescie nie jakos tragicznie...

Pyszczek Aluś wazy ok 13 kg juz od dłuzszego czasu, je tyle ze niekiedy mam wrazenie ze moj ponad 100 kilogramowy mąż zjadł by mniej ;) Ale młody jest tak energiczny ze to wszystko spala. Jest ciągle w ruchu, na miejscu nie potrafi usiedziec, wiec i waga w góre nie idzie. Ale to chyba dobrze:)

Lysa Gratuluję zdanych testów!

Jutro moj M ma urodziny, staruch jeden :D
Jeszcze nie mam dla niego zadnego prezentu, ale po pracy pojadę gdzies do CH i kupię mu jakies perfumy chyba.

Witajcie kochane moje.. Wczoraj M. Jakiegoś focha miał. Chciałam go przytulić to kazał mi sobie iść. Więc zastosowałam metodę koniec dobroci i już nad ranem mnie przepraszał :eek: Nie wiem czemu faceci wolą być źle traktowani? Nie rozumiem na prawdę. Adas dziś miał od rana aktywny dzień. Teraz wróciliśmy z podwórka i śpi. Nawet nie protestował jak szliśmy do domu. Obiad mam zrobiony więc mam troche czasu dla siebie.

Hej Wam
Co do usypiania zwierząt jestem przeciwna!!!!! Pies to nie przedmiot żeby sie go pozbyć!!! Normalny weterynarz by nie zgodził sie na eutanazję zdrowego psa. Wolałabym go oddać, do DT a nawet do schroniska ale nie zabijać.

malenstwo na szczęście Zu sie nic nie stało, rozumiem tez Twój strach i troskę o nią bo dzieci są najważniejsze !!

Ja na 15 jadę do pracy a taka piękna pogoda sie zrobiła!

Miłego dnia!

SOSNOWICZANKA ile lat kończy M???

NASTAZJA mężczyźni to łatwe w zrozumieniu osobniki.

INKA nom pogoda piękna, współczuję że musisz rezygnować z niej i do pracy iść.

Ja byłam z dziećmi u sąsiadki która ma syna do 4 klasy i córkę w wieku Amelki, byłam jej kilka rzeczy oddać bo mi dla Kacpra dawała i stwierdziłyśmy, że musimy się postarać by dziewczyny się częściej widywały i by sie zakumplowały, bo od września razem do przedszkola do jednej grupy a potem szkoła razem, fakt ten rok jej córka też chodziła do przedszkola ale do innej grupy niż Melka bo moja szła już drugi rok w przedszkolu i była w grupie w której rozpoczeła przygodę z przedszkolem i teraz od wrzesnia, ze tak powiem cofa się do grupy ze swojego rocznika.
Teraz dzieciaki zjadły, usypiam małego na drzemkę, obiadek mam z wczoraj to pewnie poleżę i poczytam książkę/

SOSNOWICZANKA zaczełam dziś ostatnio wersię Greya. Oboje śpią, zjadam obiad i się kładę z książką,
Mój K w sierpniu 31.

Dorota to z Meli siłaczka :)

Sosnowiczanka
ja teraz na diecie to na 100% Krzyś zjada więcej ode mnie ;)

Kiedy Wy znajdujecie czas na czytanie? muszę iść na jakiś kurs zarządzania czasem......

reklama
Sosnowiczanka- jaki staruch! Chłopak młody.. :-D Mój M. tyle miał jak go poznałam, haha.
Pyszczek - ja w ciągu dnia mam 2 h dla siebie jak Adaś śpi i M. Zabiera go na spacer, ale zwykle sprzątam albo siedzę na necie. Za to na kursie angielskiego naprawdę odpoczywam. Cieszę sie ze na niego poszłam.

Teraz Adaś poszedł z M. Na orlik. I bedą w domu dopiero o 20, bo tak się kończy ostatni mecz. Zapewne Adaś wróci padnięty , bo on tam cały czas gania za piłką, więc szybko zje i nyny.. A ja.. Ogarnę sypialnie, powycieram taras i zasiądę przed tv.

Do góry