reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

KUPINOSIA udanego wyjazdu.

OOOOO jaka cisza, my od 6 na nogach dzięki Kacprowi, K o 4 pojechał na ryby, wróci koło 12 chyba.
Ja byłam z Melką po chlebek w sklepie rowerkiem, trochę już wysprzątałam a jak młody zaśnie to czeka mnie sterta prasowania z 4 prań przez to malowanie pokoju nie było czasu na prasowanie.

reklama
Dziewczyny u nas na ulotkach które dostalismy jest jak byk napisane ze wszystkie,sloiki,opakowania po serkach yoguratach maja byc myte:/wiec sobie to darowlaismy u nas za segrowane wychodzi 22zł/za os:szok:czyli placimy za 3 osoby dzieciaki i M bo ja tu nie jestem zameldowana natomiast za segregowane 30zł/za os istna tragedia:wściekła/y:

Żabciu- mocno sie zastanawialm co do wozka "rok po roku"ale niestety jest wiecej minusow niz plusow:/cena uzywki takiej jakiej mnie inetersuje to 1000zl , druga nastepujaca rzecz to spacery ok idziemy na plac zabaw i co dalej Alana trzeba pilnowac a Marcel ?nie bede latac z wielkim wozkiem po placu zabaw? tym bardziej Marceli szybko sie budzi jesli gdzies stoimy i zaczyna jeczec:/nastepny minus to przednie siedzisko nie w kazdym sie rozklada na plasko chyba ze dasz 1500zl :eek:starsze dziecko jak zasnie spi na polezaco:)nastepna rzecz to waga ktora jest przerazajaca trzeba sie ostro namachac przy kraweznikach....Narazie uczymy sie z Alanem trzymania wozka jak idziemy na spacer z M no i pokonujemy dluzsze trasy:) Duzo zaplacilam za spacerowke i szkoda mi ja rzucic w "kat" wiec czeka na Marcelka;) a Alan niech sie uczy pokonywac dluzsze dystanse:) powolutku dojdziemy do wprawy:p

Phelania bardzo mądre podejście, nasze dzieci już jednak coraz starsze i nie bedą już tak chętnie jeździć w wózku a wydatek 1000-1500zl jest bezsensowny.

Kupinosia udanego wypoczynku.

Młody dziś spał u dziadków wiec rano po niego pojechałam. M wciąż śpi wiec siedzimy z Młodym i czekamy aż wstanie.

Miłego dnia!!

PHELANIA mądre podejście 1000 czy 1500zł to kupa kasy.

Ja po prasowaniu sterty prania, układaniu w szafkach, wyniesieniu za małych rzeczy dzieciaków do piwnicy, teraz próbuję uspać Kacpra drugi raz bo mało spał za pierwszym razem i do wieczora nie wytrzyma, młoda chodzi i stęka, nudzi się.

co do segregowania śmieci, to dziewczyny, ale jak Wy takie nieumyte pojeminiki byście segregowały?? serio?? przecież te resztki jogurtów się psuły, podchodziły pleśnią.. i trzymałybyście przez miesiąc w domu, czy w piwnicy? ja zawsze opłukuję po zjedzeniu i jest ok, przecież to zajmuje chwilkę.

Witajcie. Dzień u nas w miarę ładny, więc siedzimy na podwórku. Teraz M. zabrał A. na plac zabaw wiec ja szybko wskoczyłam pod prysznic i mam chwilę na neta. Kupiłam sobie ostatnio krem do depilacji, bo po ostatnim goleniu maszynką, miałam wszystko czerwone, nie wiem czemu tak mnie podrażniło? Myślałam że ten krem nie da rady, ale udało się.. Jestem miło zaskoczona ;-)
Za tydzień urlop - sami będziemy mieszkali u mojej siostry bo ona wyjeżdża do Grecji. 2 tygodnie odpocznę od wszystkiego. W końcu sami z M. i A. Cieszę się jakbym co najmniej jechała na Malediwy, haha a to tylko 10 km. Ale siostra ma piękny ogród, duży dom, a Adaś będzie miał się z kim bawić bo obok mieszka Malwinka która jest ze stycznia 2012.

Helooooł :)

Piękna sobota nam sie zrobiła:)
W poludnie wyszlo słoneczko i juz zostało.. Oby tak dajej. Dzien oczywiscie spedzilam w pracy, ale tylko do 14. Popołudniu M był tak mily ze zabrał na godzinkę łobuza a ja sie przepasłam trochę.
Wczoraj kupiłam buty Alankowi, bo w poprzednie nie weszła nam nóżka. Tak wiec mlody bogatszy o adidaski ( rozmiar 23,5) i tenisówki (r. 24) Normalnie kajak ;) Taka stópka duża;P

Kupinosia udanego wypoczynku.

Nastazja w takim razie ja również cieszę się na wasz urlop:)

reklama
Dobry wieczór
Właśnie odłożyłam Młodego i liczę że szybko zaśnie bo ja chce pocwiczyć.

Jutro do pracy 10-14! Idiotyzm totalny!! Miałam mieć wolne... Syf sie tam robi straszny! Szef tnie koszta i zwalnia ludzi, wysyła w delegacje do innego ośrodka.

A jak Wasza sobota? Bo moja leniwie!
Miłego wieczoru

Do góry