reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Chyba wszystkie grudnióweczki na majówkę wyjechały :) Pusto tu jak nie wiem...

Nasz obiadek sie juz gotuje: rosół, ziemniaczki i miesko w sosie koperkowym:)

Dziweczyny czy wasze dzieci tez robią tak duzo kupek?? Bo u nas norma to około 5 na dzien... Dzis juz były 3.... :nerd:

reklama
Sosnowiczanka- ja jestem od rana na BB:-)tylko nie mam weny cos do pisania u nas pogoda totalnie do du..y istna tragedia ,dzis pomyje podłogi..i ograne mieszkanie moze Marceli zawita jutro do nas.
A co do kupek u nas sa 3 dziennie:)czasem 4 zalezy ile mlody wtryni:-D
Zostaje z malym szogunem a M jedzie na 15 do szpitala...i do wieczora:((((normalnie wkurza mnie to zamiast wszyscy razem to tak wszyscy odzdzielnie...:dry:

Phelania u nas tez pogoda do d..y.
Alan przed chwilą wziął mnie za reke i ciagnął do drzwi... Pokazuję mu ze zamkniete, nie wyjdziemy to sie rozpłakał...
Posprzątaj sobie kochana, czas ci szybciej zleci, a ja trzymam kciuki zebyście jutro juz całą rodzinką byli w domku:)

Dziewczyny ja to mam strasznie dzis leniwy dzien kompletnie mi sie nic nie chce...

Sosnowiczanka- u nas Alutek zaklada sobie czapke na głowe i mowi IŚĆ:-Dtaaaa tylko taka pogoda...jak lezalam w szpitalu do bylo pieknie jak wyszlam to deszcz i zimnica:////no nic mam nadzieje ze czerwiec ,lipiec i sierpien nas wszystkie ROZPIEŚCI:-D

Witajcie, my już w domu. Wczoraj grill się udał, tylko M. ze szwagrem spili się jak nie wiem. Nie wyspałam się tam niestety, ale dziś już we własnym łóżeczku. A. teraz śpi, usnął nam w aucie. A ja muszę się przebrać w dres, bo noga mnie boli jak nie wiem, niewygodnie mi a w dodatku zimno strasznie. Pogoda marna, a dziś mamy grilla w domu. Ale zrobimy go na tarasie, będzie bliżej do salonu.

Sosnowiczanka- u nas zazwyczaj jedna kupa dziennie, zwykle rano, choć to nie reguła. Zdarza się dzień kiedy nie robi wcale, a czasem robi na raty, przebiorę go a za chwilę kończy..:wściekła/y:
Phelania- u nas też dziś mimo bardzo brzydkiej pogody M. musiał z nim rano iść bo był nie do wytrzymania.

Idę się przebrać.. M. ma dziś wolne, ale od jutra już nie ma litości i chodzi codziennie :-(

Sosnowiczanka, Kuba robi jedną kupę dziennie, czasem dwie, a zdarzają się też dni bezkupowe ;) no i zawsze do ubikacji, z czego jestem niesamowicie zadowolona :)

u nas pogoda straszna, miało być gorąco i słonecznie, a całą noc deszcz padał i teraz mokro i 9st, czad. M. wziął Kubina na spacer, dzień bez spaceru jest tragiczny, bo Q marudzi, jak szalony, ubiera buty i biegiem w stronę drzwi. Najgorsze są jednak powroty ze spacerów, bo ZAWSZE jest awantura, krzyki, rzucanie się, nawet jeśli cały dzień siedzi na dworze, to i tak powrót do domu=scena. Ale z drugiej strony cieszę się, że on tak lubi przebywać na powietrzu, niech korzysta, sama całe dzieciństwo przeganiałam na dworze. Lepsze to, niż ślęczenie przed tv, czy kompem, choć pewnie i na to przyjdzie pora :/

Witam:-)
U mnie pogoda tez do bani...
Co do kupek to Sarunia tez czesto robi:-)
Dzis byly juz dwie.
Lepsze to niz zatwardzenie:-)
Wybralam dzis lozko nowe dla synka i takie 180x200 dla nas.
I tak spie z mala,a maz raz na jakis czas w domu wiec bedziemy spac we troje:-) w tym czasie. Dziewczyny czym lubia sie bawic Wasze dzieci? Maja jakies ulubione zabawki?

reklama
Majeczka- u nas rządzą klocki:)a do snu mamu pluszkowego misia którego Alutek uwielbia;)i bierze go prawie wszedzie;)

Kota- mam pytanko co do żyrafki Sophie bo pamietam ze kupowalas Q,napisz mi czy warto? bo chce kupic Marcelowi a nie wiem czy jeszcze nie za wczesnie...Bo w sumie mlody narazie otwiera oczka i robi karpika:-D

M pojechał do szpitala czekam na jakies wieci co do jutrzejszego dnia:sorry2:Dzis bedzie lekarz dyzurujacy wiec pewnie gucio sie M dowie:cool2:

Do góry