Agapa- może i masz racje, bo my byliśmy prywatnie ale tężnia i w ogóle wszystko tam jest zrobione pod dzieci, gdzie sie nie ruszysz. Kuzynka załapała sie na turnus z NFZ w lutym 2012 i była bardzo zadowolona. Tylko faktycznie ona ma dzieci 4,5l i 7l. Nawet dzieciaki miały zorganizowane zajęcia a rodzice wówczas czas dla siebie...dobrze że chociaż te testy wyszły ok.
Sosnowiczanka- ja też już z 2 razy miałam tak że mi kasza gryczana śmierdziała, za mocno prażona czy co ? i w koszu lądowała...Yasminelle ja brałam teraz, ale rzuciłam po tygodniu i zaraz po dwóch dniach dostałam @ Te tably podobno są bardzo delikatne, mają mały poziom hormonów. Ja brałam na rozpuszczenie torbieli.
Sosnowiczanka- ja też już z 2 razy miałam tak że mi kasza gryczana śmierdziała, za mocno prażona czy co ? i w koszu lądowała...Yasminelle ja brałam teraz, ale rzuciłam po tygodniu i zaraz po dwóch dniach dostałam @ Te tably podobno są bardzo delikatne, mają mały poziom hormonów. Ja brałam na rozpuszczenie torbieli.