reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Sosnowiczanka-z tą zimą to naprawdę już przesada :/ a ciocia niezła jak zwykle ! :-D
Kota- dobre wieści, całuję Haniutke w czółko, małe słodkości
Netka- dobrze że w pracy sie nie nudzisz bo od rozmyślań byś oszalała bidulko
Milva- zdrówka bidulko ! a telefon Tz nie dało sie uratować ? pamiętam kiedyś Ola straciła równowage w jeziorze i M wybiegł do niej tak jak stał w sandałach, w spodenkach w kieszeni miał komórke...dobrze wysuszył, uratował, drugiego czy trzeciego dnia zaskoczyła !
Izi- co u Was ? pracujesz ?

Mi też brakuje tu Maxwell i Asko :(

Ja na święta nic nie robie, bo śniadanie u teściów a potem jedziemy do moich rodziców. Żeby tylko lalki były zdrowe.

Dziewczyny podawała któraś maluchowi syropek FENSPOGAL ? Na ulotce jest że od 2 lat i podaje go w takim razie tylko Oli a doktorka kazała małej też tylko mniejszą dawkę.

reklama
Milva - zdrówka kochana :*
Żabcia, Phelania- mi też nerwy czasem puszczają. Też czasem krzyknę na młodego, a on i tak sobie z tego nic nie robi. W ogóle mnie nie słucha.

W ogóle to martwi mnie to, że Adasia w ogóle nie interesują książeczki, nie idzie go zainteresować niczym pożytecznym. Siadam, staram się go zainteresować. Ma misia który uczy gdzie oczko, gdzie nosek itp, on mnie ignoruje i wraca broić. Dla niego zabawa, to rozwalić coś, wysypać klocki, kredki, bo malować nie będzie. No i w piłkę grałby cały dzień..Ehh nie wiem co z niego wyrośnie. :-(

Milva - zdrówka kochana :*
Żabcia, Phelania- mi też nerwy czasem puszczają. Też czasem krzyknę na młodego, a on i tak sobie z tego nic nie robi. W ogóle mnie nie słucha.

W ogóle to martwi mnie to, że Adasia w ogóle nie interesują książeczki, nie idzie go zainteresować niczym pożytecznym. Siadam, staram się go zainteresować. Ma misia który uczy gdzie oczko, gdzie nosek itp, on mnie ignoruje i wraca broić. Dla niego zabawa, to rozwalić coś, wysypać klocki, kredki, bo malować nie będzie. No i w piłkę grałby cały dzień..Ehh nie wiem co z niego wyrośnie. :-(

Jak bym pisała o swoim synie identyko jest unas:cool2:

Dzień dobry
Kota H podobna do Q! Ten nosek :-) super ze z Wami ok!
Żabcia jeszcze tylko troche i wrócisz do M.
Phelania sprawdź koniecznie co sie dzieje. Moze nawet dzis podjedź na IP?

Oj, wiele dziewczyn odeszło i faktycznie czuć ich brak tutaj!

Wczoraj był brat z dziewczyną, Ola ma już taki duży brzuch :-) nie powiem, gdzieś mnie w środku ścisnęło ale w końcu zostanę ciocią :-) ciesze sie!! dzis maja wizytę i powinno znać płeć na 100%!

Dzwonił Wet, Leo po nocnych kroplówkach ma sie dobrze, teraz siedzi bo nie bardzo wie jak chodzić bo rana ogromna. Musimy jechać go odwiedzić bo siedzi w klatce wysyraszony, fuka na nich i widać ze sie boi.
Nadal proszę o trzymanie kciuków!!

ŻABCIA faktycznie Maciuś przebił sam siebie z pobudką.
O której lot.
Nie martwa się ja tez nerwowa jestem.

PHELANIA trzymam kciuki za wizytę.

NASTAZJA może mały piłkarzem zostanie.

MILVA zdrówka.

KOTA śliczna Hanulka.

INKA jakiś czas i Ty będziesz miała burzucholek jak bratowa.

Dziewczyny kurczę kupiłam sobie w sobotę kilka nowych bluzeczek do pracy i co okazało się, że do pracy ich założyć nie mogę, bo tam w tym salonie teraz taki wymysł, że nosi się tylko czarne bluzki, ech muszę teraz znowu zainwestować w czarne bo w domu mam raptem 3, szefowa ma mi zamówić ale pewnie tylko jedną a co to jest jedna czy dwie bluzki jak przecież na drugi dzień nie założę tej samej bo się człowiek poci, a nie będę codziennie chechłać w ręku bluzek, tylko normalnie do pralki z ciemnymi rzeczami będę wrzucać aż się uzbiera tyle prania.
Szkoda, że tak jest bo mam dużo bluzek ale białych, kolorowych, jasnych a ciemnych mało.

czesc kochane!!

Phelania, na tej fotce faktycznie mała do Kubina podobna :)
Żabcia, Phelania, ja też nerwowa, codziennie płaczę z byle powodu, z M. kłócę się CODZIENNIE, wczoraj tak mnie wnerwił, że zabieram dziś małego na obiad do moich rodziców i zamierzam wrócić wieczorem, nic mnie nie obchodzi co on będzie jadł, co będzie robił. Ja marzę o odpoczynku, a on mi jeszcze mi zapowiedział, że on w piątek idzie na piwo z kolegami z pracy. Jest mi po prostu przykro..

u nas znów sypie śnieg :(
dziś jadę do dentysty nadbudować tą ułamaną szóstkę, oby nie bolało!

miłego dnia kochane!!!

Hej nasza noc super, zyc nie umierac ;) Gorzej z porankiem bo Alan zarządził pobudkę o 6.40 :szok: Ale przekonalam M zeby go zabrał na troszkę i dospałam do 8.20. Wziełam młodego i teraz M spi. Sniadanko zjedzone, obiadek sie gotuje. Młody na nocniku, jak zejdzie idziemy do lidla po chlebek. Pogoda tylko nie fajna, dobrze chociaz ze juz nie sypie...

Dorotar ja tez sie zastanawiam czy wiosna wogole przyjdzie. Wczoraj spojzalam w necie na pogode na 16dni i zadnych optymistycznych wiadomosci nie znalazłam...

AAA bo zapomne. Wiedzialam ze ciocia swojego wózkowego odkrycia nie zostawi tak po prostu. Podala wczoraj mojej siostrze ów znalezione ogłoszenie, "zeby jednak Marta zastanowiła sie, zadzwoni, moze akurat wózek jej sie spodoba" No szok! Kuźwa jak mozna nie zrozumiec dwóch prostych słów "nie, dziekuje" :no: Mowie wam, jeszcze troche a napisze wam ze wystawiam blizej nie okreslony wzorem kolorem i modelem wózek na allegro :-)

Papayka nawet mi sie wierzyc nie chce ze juz nie karmię Alanka :) Nawet niezle poszlo, spodziewalam sie ze bedzie duuuuzo gorzej. A Igorek budzi sie jeszcze w nocy na jedzenie?

Phelania trzymam kciuki za wizytę.Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok!

Nastazja no to faktycznie M juz zdrów!!;) U nas z zabawami podobne, zepsuc cos, nabalaganic.. Uczniaczek lezy zdobi kojec, a książeczki wyrzuca za siebie i depta :baffled:

Milva współczuje, zdrówka dla was!

Inka kciuki mozno zacisniete!!!

Kota powodzenia u dentysty!

Chłopcy chyba z natury większe rozrabiachy. Moja nawet zajmie sie sobą, ale mało kiedy własnymi zabawkami, tak więc cały czas wysprzedaję rupieciarnie. Dziś dostałam komentarz za sprzedaną nianie. Nie mogłam sie powstrzymać i napisałam maila do M, (on pakuje moje paczki) rozbawiło mnie to
Treść komentarza: "Transakcja przebiegła pomyślnie. p.s.Jeszcze nigdy nie miałem tak dobrze zapakowanej przesyłki. Pełen profesjonalizm! Polecam"

SOSNOWICZANKA jaki chlebek kupujesz w Lidlu??
Ja jak jestem w mieście i jestem właśnie w okolicy Lidla to kupuję drwalski-pychota.
Wczoraj byłam z Mel u lekarza na przeciwko Lidla to wyskoczyłyśmy, kupiłam jeszcze ciepły, 1/3 zjadłam bo byłam głodna, potem część w domku z konfiturą jagodową również z Lidla, i reszta dziś na śniadanko i do pracy. PYCHOTA.

Ale młody pospał ech nie całą godzinkę, musze dziś wcześniej wyjechać bo sypie, więc trzeba wolniej jechać bo mam letnie opony. Wczoraj to 25km pokonałam w 20minut, tyle że większość trasy autostradą to raz dwa.

reklama
Hej.

Pogoda beznadziejna wiec siedzimy w domu, ja już wszystkozrobilam, nawet obiad już gotowy. Dzisiaj przyjedzie do Nan sis Piotrka ta fajniejsza:pwiec się już ciesze na sama mysl:)

Fabianek obecnie śpiocha, a Marika chodzi i cuduje. Ja muszesię zabrac za pisanie prac kontrolnych do szkoly. Nie chce mi się okrutnie alenikt za mnie tego nie zrobi niestety.

Freyia zdroweczka dla Ciebie, oby Emila się nie zarazila.

Żabcia dobrze ze z dzidziusiem jest wszystko ok.:)
Kota sliczna Hanulka:) Jaki nosek ma sliczny:))

Inka kazda decyzja która ma ratowac Zycie kota nawet jeżeli istniejeryzyko jest dobra, to pierwszy krok aby Leon wyzdrowial. Wierze ze się uda, anawet jeżeli cos poszlo by nie tak ( chociaż mam nadzieje ze nie!) to nie będzieszmiala wyrzutow sumienia ze moglas cos zrobic a nie zrobilas!

Dorota a można robic tajk często banki?? Bo ja zawsze myślałamze banki się stawia tylko już w naprawde konieczności. I dzieciaki Ci lezaspokojnie?? Meli to można wytłumaczyć ale Kacperek się nie denerwuje ze mabanki i musi lezec??

Netka bardzo blisko mnie, ale najgorsze jest to ze toprawdopodobnie podpalenie i zrobil to sam wlasciwiel który chciał aby ludzie sięwyprowadzili bo chciał to wyburzyc i postawic cos nowego a ze ludzie się nie zgodziliskargi i petycje do miasta pisali itp. ( bo wlasciwiel znalazł się niedawno aoni tu mieszkaja po parędziesiąt lat) to zrobil tak radyklany krok bo teraz takamienica do niczego się nie nadaje. Ale ja nie wiem jak można być takim człowiekiem,przeciesz tam mieszkaja ludzie, na 4 pietrze mieszkala rodzina z dwojka malychdzieci, a na 5 się palilo, stropy drewniane wiec naszczescie to nie było lato isucho bo wszystko by spolonelo w sekunde…

Netka, Kupinosia zazdroszcze Wam tych wesel u mnie nie ma,no chyba ze w totka wygram to moje;D

Zabcia to Ty już dzisiaj wracasz??:) O kurcze ale tozlecialo, a loty wydaje mi się ze nie powinny być odwolane bo właściwie niejest taka tragiczna ta pogoda, bynajmniej w Warszawie,

Phelania to maszeruj do lekarza niech zbada

Milva to zdrowka dla Ciebie.

Do góry