Violu gratki za zostanie ciocią!O tym pożarze słyszałam w TV i zastanawiałam się czy to niedaleko Ciebie, bo wiem, że mieszkasz na Pradze!
Sosnowiczanka Twoja ciocia jest nieoceniona, dobra dusza, o wszystkim pamięta!!!
Milva hahaah się uśmiałam z tą teściową
Nie wiem po co ludzie sobie wmawiają choroby i się pieszczą!Nienawidzę!Bu!
Papayka ja też odczuwam brak Was, jak mnie tu nie ma,staram się być na bierząco..Fajnie, że w Pl będziecie miesiąc! I może ciepło już będzie
Nastazja J/W i też brakuje mi wielu dziewczyn, gdzie się podziały!!!Współczuję M, że akurat teraz Go spotkały te "wypadki'.Do pracy trzeba chodzić ;/ a z tą nogą i okiem...sprawa nieciekawa.
Kupinosia ja mam w tym roku 3 wesela...pierwsze 21 czerwca, potem 3 sierpnia i 15 sierpnia ostatnie...Się wyszaleję ;D
Freiya zdrówka!
Inka jestem pełna nadziei, że Leon wyjdzie z tego!
Dorotka cieszę się, że w pracy 1 dzień na plus.
Piękne moje, u mnie luz.Dziś 6 h w pracy byłam, jutro idę na 8h.Od 10 do 18.W pracy fajnie, mam fajne dziewczyny tam, jest co robić, nie ma czasu myśleć, jestem zmęczona ale to dobrze
Doczekać się nie mogę tej wiosny i ciepła, dłuższego dnia chcę dla Mnie i mojej córki,spacerów mi brakuje.Myślę, że Ninie też. Więcej się u mnie nie dzieje,praca dom...taki mały kieracik
Wczoraj byłam ze znajomymi na deserku
a tak to bez rewelacji!