agapa
Fanka BB :)
Inka co ty wogóle piszesz. Nawet tak nie myśl. Może za bardzo chcecie. Moi znajomi starali się o pierwsze dziecko ok. roku, a teraz sobie zaszaleli i stwierdzili że będzie to będzie, ale że mają problemy z zajściem to dosłownie szaleli, i co? i ona jest teraz w drugiej ciąży. Inni znajomi starali się kilka lat, leczyli się itp i teraz mają wymarzoną czwórkę. Wyluzuj, napewno się uda w najmniej oczekiwanym momencie.Dzień dobry
Dzis zrobiłam test, już ostatni. Wiecej nie próbujemy! Nadzieja umarła. :-(
Choc mówi sie że umiera ostatnia :-(
To dla nas koniec. Przykro mi ale widocznie tak miało być!
Wredna teściowa, niech pilnuje swoich spraw a nie waszych.inka nie mów tak nie poddawaj się na pewno Wam się uda i Aleksy będzie miał wspaniałe rodzeństwo.
Sosnowiczanka super że zasypianie Alusia coraz lepiej :-)
U nas dzisiaj pobudka o 6.40 a poszłam spać o 1 więc byłam mega nieprzytomna ale co wstać trzeba było. Maciuś poszalał pobawił się i ok 9 poszedł znowu spać to i ja wskoczyłam do łóżka i się przespałam do 11 :-)
Teraz opycham się chipsami i nic mi się nie chce.
Aaaa wczoraj nawiedziła mnie teściowa i tak mnie wkurzyła że głowa mała bo nas kantują na pożyczce i po kryjomu chciała od mojej mamy nasze dokumenty i ona pójdzie za nas do banku wyjaśniać potem tekst że jak chce mieć córeczkę to muszę skoczyć na bok i sobie zrobić no normalnie ciśnienie mi skoczyło mega Do tego na siłę tuliła i całowała Maciusia (a ten jej nie toleruję do każdego idzie do niej nie) i później był taki przerażony że przez sen się rzucał a jak się przebudził musiałam go nosić co się skończyło moim bólem brzucha i nospą.
Dziewczyny mam pilną prośbę. Poszukuję jakiegoś sklepu internetowego w którym można kupić wełnę czesankową (do filcowania). proszę o linki.