reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Freyia trzymam kciuki!!

Kota skąd ja to znam – basenik 3 razy w tygodniu… a takiego!! Nie i już

Inka trzymam kciuki! Hotele to moje życie! 8 lat przepracowałam w hotelach, zaczynałam od recepcji a potem sprzedaż i praca 9-17 :)

Majeczk
a nie martw się, ułozy się wszystko powoli

Rojku! GRATULUJE!!

Rojki ogromnie gratuluje.

Phelania trzymam kciuki za Alanka bardzo mocno!!!!

Ja siedze w pracy.
Jeszcze poltorej godzinki. Po pracy jedziemy do sklepu po buciki na wiosnę dla Alanka. Juz sie boje tych zakupów ;)
Małżon sie dzis wysilił. Poszedł z mlodym na spacer, nie bylo ich prawie dwie godziny... A to mu sie nie zdarza :) Chyba wszyscy czuja dzis juz wiosnę :)

Rojku- gratuluję i trzymam kciuki :* Nie zapominaj o nas ;)
Phelania- trzymam kciuki za Alanka:*
Inka
- fajnie, gratuluję i zazdroszczę pracy. A hotele, fajna branża.. Mój M. pracuje więc mam to na co dzień. POWODZENIA!

Dziś już cały dzień sama z synusiem i jestem już wykończona, dwa spacery, zabawa i tak w kółko.. A M. nie odbiera jak się próbuję dowiedzieć kiedy wróci :/

reklama
Rojkuuuuu, cudowne wieści!!! GRATULUJĘ! :)
Phelania, kciuki za Alanka mocno zaciśnięte!!
Inka, tak, jak Sosnowiczanka napisała, Twoja wymarzona praca nadal na Ciebie czeka! :)

przyjechał M. z pracy i zabrał zbója na spacer, mam ochotę zrobić sobie drina hahaha, no jeszcze 2 lata i zrobię ;)

Do góry