reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Witam :-)
Siedzę i popijam kawkę z Maciulkiem na kolanach który ogląda Myszkę Miki i wygodnie mu się chyba siedzi u mnie :-)
M pojechał co councilu bo przysłali jakieś pismo, wróci to mi zagniecie ciasto i biorę się za pierogi ruskie.
Później wyjdę z Maciusiem na spacerek w okolicach domu niech się pobawi troszkę a potem pewnie siedzenie w domu chciałabym posprzątać dokładniej górę szafy ciuchy ale zobaczę jak to wyjdzie i na ile Maciuś pozwoli :-)

łysa gratki dla Zuzi :-)

agapa masakra ciśnienie.

reklama
Dzien dobry
kota spokojnie z tymi pudłami! Macie czas! No i czekamy na fotki.
agapa faktycznie ciśnienie wysokie, ważne jednak ze ból mniejszy. I zrób wszystkie możliwe badania by niczego nie przeoczyć.
lysa powodzenia!!!! Daj znać jak poszło.
Phelania jedz koniecznie! Niech sprawdza czy wszystko jest ok! I pamiętaj- spiesz sie powoli!! Nigdy wiecej biegania!! Tak w ogóle to wg mnie ktos powinien być odpowiedzialny za utrzymanie w czystości takich miejsc, przecież w taka pogodę, gdy jest slisko o wypadek nie trudno!

Cześć Dziewczyny..
Wstaliśmy dziś przed 8:00. Sama jestem od rana. Wszyscy w pracy. O 9:00 zapakowałam Adasia na sanki i pojechaliśmy po bułeczki i owoce na śniadanie. Jak zwykle młody zadowolony, a i ja się przewietrzyłam. Teraz zasnął, a ja miałam się zabrać za sprzedawanie ciuchów ale jakoś nie mogę się do tego zabrać. Już tak dawno miałam to zrobić, ale tego tyle jest że nie potrafię ogarnąć. Dziś gotuję zupę, bo Adaś lubi a ostatnio kiepsko u niego z jedzeniem. Potrafiłby cały dzień być na jednym danonku. Z pracą cisza.. Ehhh :-( Mam już dość tych problemów.

Phelania daj znać co z Marcelem jak wrócicie z IP. Idź tam koniecznie, trzeba się zbadać, nie ma żartów i uważajcie ciężarówki!!! Teraz jest straszna ślizgawica, nie trudno o upadek! I Inka ma rację, sorry jeśli mój tata nie odśnieży i nie posypie piachem czy solą przed domem jak jest ślisko i ktoś zrobi sobie krzywdę, to ma murowane, że będzie za to odpowiadał. Powinien ktoś dbać o to! Tymczasem sprawdzają tylko prywatnych mieszkańców i ich posesje...
Kota czekamy na fotki.
Łysa gratulacje dla Zuzi ;) Pojęła szybko o co chodzi!3mam kciuki za rozmowę ;)
Nastazja zobaczysz, że w końcu coś znajdziesz. 3mam kciuki!

U nas P chory. Ninkę od niego separuję i nawet dziś P spal w salonie. Faszeruję P lekami, Ninkę na zapas też troszkę, smaruję ją maścią, co by kataru nie załapała, cebion, herbata z cytryną...
Doły łapię.

Ugotowałam obiad- Adaś zjadł cały talerz zupy- jestem happy. Teraz dziadek wziął go na sanki, a ja sprzątam na szybko bo będą za 30 minut. Porobiłam zdjęcia ubranek, może coś wystawię wieczorem.

czesc Grudniówki moje kochane!

Phelania, koniecznie daj znać, jak wrócicie z USG!!!

ja zaliczam standardową u mnie deprechę poprzeprowadzkową, rano popłakałam, że jestem beznadziejną matką, a teraz kiedy w końcu Q raczył zasnąć, raczę się kawą i ciachem, a co! coraz fajniej się robi, tak domowo, tylko firanki jednak muszę koniecznie kupić, bo mamy dom w sumie na środku osiedla domków i tak na przestrzał wszystko widać :) a za oknami nam ludzie na koniach śmigają po lesie, bo 50m od nas jest stadnina, RAJ na zadupiu :) nie chce mi się do pracy jutro jechać, spróbuję jeszcze telefonicznie te 3 dni urlopu wyżebrać, oby się udało!

Dziś obiadek odgrzewany od Tesciowej kaczka;)
Młody z Młodą ogladaja baje a ja na szybko do kompa zaraz ide sie z nimi pobawic troche..
Zrobie im kisiel na deser i znów zabawa:p

Wieczorem M zostaje z dziecmi a ja na 21 jade na paznokcie:):)

Hej:)
Jakos ciezko mi tu ostatnio dotrzec, wchodze na grupy a na ogolnego jakos zawsze czasu brak, ale teraz mam chwilke bo dzieci sie o dziwo ladnie ze soba bawia, i czekam az sie aukcja skonczy wiec w miedzy czasie poczytam co u Was:)

Jutro chodzi u nas ksiadz po kolendzie *mial w tymroku nie chodzic a jednak bedzie;/) i juz sie wkurzam ze bedzie znowu i gadal ze zyjemy bez slubu, dziecinie ochrzczone itp. mam dosc takich gadanek, to moja i tylkomoja sprawa czy mam slub i czy chcrze dzieci. oczywiscie moja mama jest zdania takiego samego jak ksiadz wiec juz jutro widze nasza" walke".

DZIEWCZYNY CZY KTORAS Z WAS POSIADA WOZEK X LANDER KTORY CHCE SPRZEDAC?
Wczoraj P byl u tgo lekarza, badania powychodzily ok, ale za malo zelaza i magnezu wiec dostal w tabletkach i tyle. dostal zwolnienie na tydzien ale oczywiscie jak to facet dlugo w domu nie wytrzyma i dzis pojechal do pracy..
Kupinosia wiesz co pieknie piszesz, jestes niezwykle madra kobieta, oddajaca sie wierze i swojej rodzinie. Ja jestem wierzaca ale nie praktykujaca - ale to tylko prze ksiezy, gdyby nie oni to pewnie w kościele bylabym czesciej. Mimo to strasznie przykre jest to iz tworzycie super rodzine, kochajaca a mimo tego ze Twoj M ma przeszlosc = skonczona juz dawno przeslosc i nie mozecie wziasc udzialu w czyms na czym Wam bardzo zalezy;/

Inka trzymam kciukasy za kota &&&7

Aga zdroweczka dla malej, cd nebulizatora sa cena od 90 - 250 zl, ja kupilam nasz za ok 200 zl ale tylko dlatego ze potrzebowalam "na juz" i poszlam do apteki i kupilam ten ktory mieli.nA dzialanie kazdy ma taki sam. Ale polecam!

sosnowiczka a daloby sie wyslac taka wedlinke kurierem?? Ja bym chetnie od Was kupila bo po zdjeciu to mi slina do podlogi cieknie:p
I karmie ja i predko nie zakoncze:p

Phelania oby bylo wszystko ok.:) Ale jak Marcelek dokazuje

Inka cos nasi faceci ostatnio romantyczni:) Twoj kupil Ci pandorke ktora chcialam, moj P kupil mi tableta ktorego tez chcialam:) I tez powiedzial ze to bez okazji poprostu mnie kocha;)

Kota ja czekam ja na szpilkach na zdjecia:)

A ja dzis ide na lyzwy;) tak dawno nie bylam, ze szok.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobietki pare dni mnie tu nie było a bo mala znowu choraa na dodatek wyskoczyl mi jęczmień na oku i przez pare dni wyglądałam jakbymnie kto pobil:p ale już jest lepiej także mogę cos naskrobac:D
Kota ja tezczekam na fotki podobnie jak Violet na szpilkach:pP
Lysa gratki dlaZulki:p
Phelania ijak???? Daj znac mam nadzieje ze wszystko ok.
Agapka robbadanka bo musisz być zdrowa bo masz dla kogo zyc:D
Inka ale to słodkiehmm M się postaral zazdraszczam:pP
Sosnowiaczankamniam ile kielbach:D a karmie jeszcze i ja:DD
Netka mój tata toco godz wychodzi i odsnieza pobocze bo co rusz jest zasypane ale iestety robitak pare osob i jak szlam do sklepu to tak orla wyrznelam ze malo co do rowunie wpadlam:(
Kupnosia psiakazlapalam wtedy od razu pare mieszkan dalej:p a co do kradziezy to ja mysle zeto może ktos z sąsiadów i na pewno wiedział ze macie tam akwarium skoro nicinnego nie zginęło .A co do tych rekolekcji to się nie przejmuj bo to oni tracaze was nie chcieli a zle mysli proszę odgonic:) bo chociaż cie osobiście nieznam to uwazam Cie za osobe otwarta wrazliwa i pelno miłości do blizniego i najważniejszeze kochacie się z M i macie wspaniale dwa skarby:DD

Heh… u nas na podworku tyle śniegu ze srodek odgarniety zato po bokach gory Az tak wysokie jak ogrodzenie normalnie jak przyjdzie odwilż tobędę musiala lodka pływać a tu co ciagle pada i pada

Do góry