Hej
Jakos ciezko mi tu ostatnio dotrzec, wchodze na grupy a na ogolnego jakos zawsze czasu brak, ale teraz mam chwilke bo dzieci sie o dziwo ladnie ze soba bawia, i czekam az sie aukcja skonczy wiec w miedzy czasie poczytam co u Was
Jutro chodzi u nas ksiadz po kolendzie *mial w tymroku nie chodzic a jednak bedzie;/) i juz sie wkurzam ze bedzie znowu i gadal ze zyjemy bez slubu, dziecinie ochrzczone itp. mam dosc takich gadanek, to moja i tylkomoja sprawa czy mam slub i czy chcrze dzieci. oczywiscie moja mama jest zdania takiego samego jak ksiadz wiec juz jutro widze nasza" walke".
DZIEWCZYNY CZY KTORAS Z WAS POSIADA WOZEK X LANDER KTORY CHCE SPRZEDAC?
Wczoraj P byl u tgo lekarza, badania powychodzily ok, ale za malo zelaza i magnezu wiec dostal w tabletkach i tyle. dostal zwolnienie na tydzien ale oczywiscie jak to facet dlugo w domu nie wytrzyma i dzis pojechal do pracy..
Kupinosia wiesz co pieknie piszesz, jestes niezwykle madra kobieta, oddajaca sie wierze i swojej rodzinie. Ja jestem wierzaca ale nie praktykujaca - ale to tylko prze ksiezy, gdyby nie oni to pewnie w kościele bylabym czesciej. Mimo to strasznie przykre jest to iz tworzycie super rodzine, kochajaca a mimo tego ze Twoj M ma przeszlosc = skonczona juz dawno przeslosc i nie mozecie wziasc udzialu w czyms na czym Wam bardzo zalezy;/
Inka trzymam kciukasy za kota &&&7
Aga zdroweczka dla malej, cd nebulizatora sa cena od 90 - 250 zl, ja kupilam nasz za ok 200 zl ale tylko dlatego ze potrzebowalam "na juz" i poszlam do apteki i kupilam ten ktory mieli.nA dzialanie kazdy ma taki sam. Ale polecam!
sosnowiczka a daloby sie wyslac taka wedlinke kurierem?? Ja bym chetnie od Was kupila bo po zdjeciu to mi slina do podlogi cieknie
I karmie ja i predko nie zakoncze
Phelania oby bylo wszystko ok.
Ale jak Marcelek dokazuje
Inka cos nasi faceci ostatnio romantyczni
Twoj kupil Ci pandorke ktora chcialam, moj P kupil mi tableta ktorego tez chcialam
I tez powiedzial ze to bez okazji poprostu mnie kocha
Kota ja czekam ja na szpilkach na zdjecia
A ja dzis ide na lyzwy
tak dawno nie bylam, ze szok.