reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

netka tak z doskoku i na szybko bo wyczytałam ze szukasz,
ja mam ten i jestem mega zadowolona korzysta z niego nawet nasz 2 latek a mała to wogole jak słyszy jak gra to usmiech od ucha do ucha,.

tylko wklejam pierwszy link jaki znalazłam to najwyzej sobie sprawdz sprzedawce lub poszukaj lepszej oferty
EDUKACYJNY STOLICZEK PO POLSKU STOLIK SMILY PLAY (2545689660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

przywiozlam kupę ogorkow buraków marchwi i kapusty.... czyli dzień z głowy:(

reklama
Milva mój Maciuś się interesuję bajką ale tylko jak leci ta co go lubi czyli "Klub przyjaciół myszki miki" albo "Złota rączka" hehe inne popatrzy kilka minut i olewka na tv.

Netka jak pisała Milva przy pchaczu też jest bardzo dużo przycisków i powiem szczerze że mój Maciuś woli ten panel grający od pchacza niż stolik a mamy taki pchacz VTECH INTERAKTYWNY CHODZIK GAWĘDZIARZ PCHACZ PL (2547017903) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..

Za nami w nocy kilka pobudek nie chciało mi się już za którymś razem wstawać i obudziłam M bo oczywiście nie słyszał że dziecko marudzi hehe ma mocny sen, a ten poszedł na łatwiznę i wziął niunia do nas.
Teraz chwilka na BB i popijanie kawki, Maciuś się bawi a M pojechał po kumpla na lotnisko i tak siedzimy za jakieś 2 h przywiozą mi małą i będę z nią do 15 a potem idziemy z koleżanką na spacerek.

Igorku ogromne buziaczki dla Ciebie :-)

asko pozazdrościć tych warzywek co będziesz z tego wszystkiego robić jakieś weki ??

dzien dobry

Asko, Net-ka, ja tez mam ten stoliczek i Kuba bardzo go lubi i nawet tanczy, jak slyszy muzyczke z niego :) podnosi raczki do gory i buja sie (wyglada jakby rapowal) :) ogolnie jest nim bardzo zaintersowany, ja rowniez go polecam.

Net-ka, rzeczywiście skoczek nie jest chyba juz dobrym pomysłem. Trochę późno i Ninka długo się nim nie pobawi. Moja kuzynka trzyma u siebie stolik edukacyjny po swojej córce i jak u nich jesteśmy mała zawsze chętnie się bawi. Ten pchacz Żabci też na pewno by jej podpasował :)

Milva, Miśka nie ogląda bajek. Miśkę hipnotyzują.... teledyski! :D

Ostatnia edycja:
Kusicie tym stoliczkiem my mieliśmy doświadczenie ze stoliczkiem i pchaczem u koleżanki i Maciuś wybrał panel od pchacza ale stoliczek był inny a ten co Wy go polecacie jest naprawdę fajny ... powiedzcie mi czy ten stoliczek dużo mówi czy więcej ma melodyjek ??

Papayka buziaczki dla Igorka i duzo, duzo zdrowka:)

Freiy
a super ze nie zalozyli ci gipsu, Oj ciezko by bylo z malym dzieckiem i w gipsie, ciezko...

Mój M malego przebiera, bo nie ma wyjscia. Wie ze ja musze chodzic do pracy bo z jednej jego pensji bysmy nie wyżyli... Chociaz przez pierwszy miesiąc zycia Alanka nie zrobil przy nim nic a nic, nawet sam na ręce go nie wziął jesli ktos mu nie podal i mam mu to zazłe do dzis... I jakis smutek z tego powodu, bo chyba nigdy mu tego nie zapomnę ;(

Netka to twoj tesc troche jak moj M, on tez jest jaki jest ale potrafi wszystko zrobic, naprawic...

Milva ja staram sie jak najmniej sadzac Alanka przed telewizorem, ale jak juz cos ogląda to z duzym zainteresowaniem.

Za nami piękna noc. Alan obudzil sie o 5.20 na jedzenie :) A potem dopiero o 7.30 jak juz szykowalam sie do pracy. Tyle ze pozno usnął bo przed 23 chyba bylo, no ale cóz... Ladny dzien sie u nas zapowiadal a teraz cos pochmurnie sie zrobilo... Chyba juz koniec lata mamy... :(

Witajcie. U nas też rano padało i teraz trochę pokropiło, ale dzięki temu się troszkę ochłodziło. W nocy Mikuś mi strasznie marudził tak po 24.00. Wypił troszkę wody, ale nie chciał w sumie nic. Wzięłam go na ręce, przytuliłam troszkę pobujałam (wbrew swoim zasadom, bo nigdy tego nie robię)i odłożyłam do łóżeczka śpiącego. Trwało to ok. 20min. Pewnie było mu za duszno. No ale kolejna pobudka dopiero o 6.30:-D
Teraz Mikołaj śpi to mam oddech:-D

MAXEEL mój jak czasem coś walnie to nie wiem czy się śmiać czy płakać a ja się dziwię po kim moja Amelka ma bujną wyobraźnię i gadkę nie z tej ziemi.

FREYIA super, że nie musisz się z gipsem męczyć.

AGAPA cieszę się, że jesteś zadowolona z zakupów ciuchowych.

PAPAYKA buziaczki dla Igorka.

NASTAZJA jak pisałam wczoraj, mój K przebrał Amelkę pierwszy raz jak miała grubo ponad rok, więc Twój ma jeszcze czas:-D

NETKA nie przejmuj się mój też nigdy nic w nocy nie słyszy-to tylko mężczyźni.

A nie wiem czy Wam pisałam ale Kacperek już umiejętnie staje sobie sam przy meblach, bez gibania się, już nie leci na pupę, próbuje też się puszczać ale wtedy jeszcze się przewraca.

reklama
Sorki że tak mało odpisuję ale niestety ostatnio nie mam najlepszych dni, różne problemy się nawarstwiają :( a jeszcze M mi dzwoni z pracy że chory :( Próbuję sobie załatwić refundację na tę ortezę, ale nie tak łatwo. Może do przyszłego tygodnia dam radę, jakoś w tej chuście pochodzę. Mam nosić tę ortezę 6 tygodni.

Do góry