reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Cześć dziewczyny.jestem z wami prawie od początku ale zawsze wstydzilam się odezwać, ale czytam was zawsze i nie opuściłam chyba ani jednej strony:) jestem mamą bartusia i oczywiście też miałam być grudniowka ale bart urodził sie 3 tyg przed terminem, jeszcze w listopadzie:)
Asienka może popros o wymaz z tych krostek.niech zrobią posiew i okaże sie co to za bakteria i wtedy antybityk celowany. Ja bym się udała z dzieckiem do Czd ale ja jestem z warszawy nie wiem skąd ty.

Witaj anusia:) Buziaki dla Bartusia:-)- Bartłomiej czy Bartosz?

Jej , od dwóch dni z zasypianiem męczarnia, no tak się kręci , że szału dostaję ehh

U nas dziś jakby zupełnie inny klimat, zimno i deszcz:szok:, a mieliśmy jechać nad jezioro znowu...

Inka- czyli jednak uszko go bolało, teraz będzie lepiej jak tylko leki zaczną działać:tak:

Najlepszego solenizantom!

Co za fatalna pogoda, moja nowa fryzura na deszczu nie jest taka piękna :D W pracy obejrzałam się w lustrze i stwierdziłam, że wyglądam jak stewardessa. Emilka obudziła się dziś przed piątą i zaczęła gadać do siebie i śmiać się na głos. Nie reagowałam na nią i po jakimś czasie zasnęła.

Kurcze, biedny Oskarek, ale może tym razem już ktoś wymyśli jak mu pomóc.

Milva mój to Bartosz. Czasem jak czytałam o Twoim Barusiu to tak jak bym widziała swojego. Moj też maruda i urzadza herezje przy usypianiu;-)
Przepraszam jeśli czasem zrobie jakaś literówke ale pisze z tel bo jestem na "wakacjach" u teściowej;-) :-/

Byliśmy wczoraj na szczepieniu i nie zaszczepili nas. Badania wyszły super – nawet próby wątrobowe wreszcie są prawidłowe ale Krzysiowi wyszły jakieś plamki na ciele i mamy przyjść na szczepienie w czwartek ale jeśli plamki nie znikną musimy zameldować się na oddział :(

Dziewczyny jak wcinanie bułki przez dziecko ma się do podawania ½ łyżeczki kaszki z glutenem? Chciałabym Krzysiowi dać chlebek ale nie wiem czy mogę

reklama
anusia mam patyk do pobrania wymazu w domu chciałam to zrobić na własną rękę kosztuję ok 60 zł bo zaden lekarz na to nie wpadł ale te krostki same nie pękają a wyduszać mu nie chce zeby nie miał blizn. tam ropka się zbiera ale po kilku dniach mu samo schodzi. pójdę jeszcze do dermatologa zobaczę co mi powie i wspomne o tym wymazie...dziękuję kochana:)
śmiało pisz z nami jeśli tylko masz ochotę:):)

sosnowiczanka, maleństwo najlepszego dla naszych bąbli:):) do roczku już z górki ja osobiście zaczynam już odkładać dzięgi i planować ten piękny dzień:):)

Do góry