reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Kopiuję moje pytanie z zamkniętego
Dziewczyny możecie podać mi jakieś inne stronki przez które mogę werzucić fotki na zamknięty, mam te dwa IMAGESHACK oraz FOTOSZOK i w tych programach zdjęć mi nie wchodzą a wcześniej wszystko było ok i przez nie dodawałam zdjęcia na zamknięty.
FREYIA przez fotosik też mi nie wchodzi.
Nie wiem do cholery co się dzieje, może mi komp wariuje.

Witam Kochane

Nie było mnie kilka miesiecy, ale tyle sie zdarzyło że musialam na chwile odejsc z bb, zaczelam czytac naszeforum tam gdzie skonczylam w maju i dziekuje Wam za te kciuki modlitwy i piekne słowa dla mojej córci.
:-)
W skrocie przez ten czas kiedy nie bylo mnie musielismy jeszcze duzo lekarzy obejsc bo prawidłowe eeg było ale problem był, nie chce sie teraz nad tym rozpisywać, ale cichutko powiem ze teraz jest chyba wszystko ok-jeszcze kilka badan czeka,ale wszystko zniknęło a Olka moja kochana rozwija sie rosnie i jest zdrowa,

Kiedys zasiąde i moze wszystko opisze, ten ogromny strach o dziecko o jego zdrowie, niestety ja to tez przypłaciłam taka depresja i zalamaniem ze ciezko mi o tym pisac bo zaraz płacze,ale dla córci tez juz wychodze na prosta.

Moja ukochana córcia kończy dzisiaj 8 miesiecy a ja w każdej godzinie ciesze sie że ja mam.

Mła-dziekujemy za życzenia dla mojej Olci.

Teraz zasiade i zaczne czytac naze forum zeby sie dowiedziec co u Was przez ten czas sie zdarzyło.

I składam zaległe życzenia dla wszystkich grudniaczków:-)

Dorotar Ja tez wrzucam zdjecia przez TinyPic.

Aga
dobrze ze u was wszystko dobrze, oby tak dalej :)

Zaliczylismy spacer, teraz Alan usnął a ja czekam az M wroci z pracy i bede sie szykowac do gina. Az sie boję, ostatnio cos mowil ze jak mi nie przejdzie to da mi jakąs kuracje hormonalną :baffled: Normalnie juz sie boję :-(

sosnowiaczanka oby gin cos ci pomogl bo ja bym nie wytrzymala miec tyle czasu okresu:( a badania sobie koniecznie zrob:)
dorotar gratulujemy zebolka:*
kota Kubinkowi tez gratulujemy kolejnego zebaska:*
Aga super ze sie odezwalas i ze juz coraz lepiej u was:) wszystkiego najlepszego dla malutkiej:*
Violet jak bede miala jakies zdj to wsadze:))

ale sobie kupilam gacie az po same cycki heeh jak je A zobaczy to chyba mu ochota na przytulanki przejdzie ehehe no ale coz musze jakos skamuflowac ten moj brzuchol do sukienki :))

reklama
maleństwo ja też mam takie gaciory po cycki i jeszcze body i mój M na to mówi jak ubiorę że znowu założyłam tą sexowną bieliznę i ze śmiechu nie może :-D

Aga cieszę się że u Was lepiej. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLEŃKI :-)

Pół godzinki temu wróciłam ze spacerku i jak na złość Maciuś po drodze usnął a miałam wejść do domu i iść go kąpać ale chyba nic z tego dzisiaj bo rozebrałam go na śpiocha z ubrania i przełożyłam do kojca i nawet się nie przebudził.
Ale po południu się ciepło zrobiło cała mokra byłam chociaż słońca nie było ale tak strasznie parno jest że masakra.
Ale mnie kręgosłup nawala moje dziecko chce chodzić tylko trzymany za rączki masakra normalnie siedzieć w wózku nie na rękach średnio a na swoich nóżkach stoi i chodzi i to jest super, no i jeszcze fajne jest raczkowanie po trawniku.

Do góry