reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

nikuss wszystkiego najlepszego dla siemiomięsięczniaka Lenki :-)

Pyszczek gratuluję Krzysiowi ząbka :-)

Jakaś dzisiaj od rana zmęczona jestem i nic mi się nie chce więc jak na razie siedzęi piję kawkę a Maciuś siedzi i gra sobie na swoim sprzęciku z instrumentami.

Mam pytanie do dziewczyn latających samolotami z dzieciaczkami, a więc jak to jest z maską tlenową w razie co dla dziecka skoro przy 1 siedzeniu jest tylko 1 a co z dzieckiem bo gadają że najpierw ubiera rodzic. Pytam bo koleżanka leciała do PL i odziwo miejsce obok niej było wolne bo maska dla dziecka ja się w takim czymś lecąc do PL nigdy nie spotkałam i dlatego pytam.

Przyłączam się do pytania nikuss o materacyk :-)

reklama
Dzien dobry
Najlepszego dla Lenki!
Co do materacu to nie jestem pewna ale coś mi świta, ze po 6 mcu... Ale niech inne mamy się wypowiedzą!

U niestety słońca brak więc nie wiem co będziemy robić.

Wam życzę miłego dnia'

Maxwell, Tofika (uśmiałam się) - dzięki, już lepiej...ale jak od rana marudne dziecko i do tego jeszcze bardziej marudny Tz się doczepi, to głowa mi pęka od głupich myśli:zawstydzona/y:

Z materacem nie pomogę, bo ja nie mam takiego odwracanego.

Nikuss- 100 lat dla Lenki !
Kota- ja mam teściówke dobrą, pomocną jak Netki a mimo to trzymam ją bardziej na dystans. Kiedyś chciałam być z nią bliżej bo sama sie otworzyła przede mną i tylko dostawało mi sie od męża za to że za dużo jej mówię. Potem babcia sie zamartwia itp więc skończyło się. Ona jest nadopiekuńcza, nadgorliwa...

Z materacem znam wersje że odwracamy gdy dziecko nóżkami po nim chodzi

Teście zabrali mi starszą na działkę więc dziś podgonię z robotą

maxwell u nas też jeszcze ząbków brak więc jeszcze gościmy w klubie bezzębnych brzdąców :-)

Obiadek ugotowany, kuchnia posprzątana, salon ogarnięty, Maciuś śpi i w domu cisza no w sumie mój drugi chłop też jeszcze śpi bo jeszcze nie wstał z nocy ... taki to ma dobrze no ale cóż.

reklama
phelania całe wyniki wg. pani doktor są do przyjęcia oprócz tego rozmazu...

toffika w piątek mamy wizyte u hematologa:baffled::-(

straszna noc za nami, mój Maksio jakiś niespokojny szczekał aż się wystraszyłam i sprawdzałam czy nikt po podwórku nie chodzi no i Michaś budził się trzy razy w nocy...ehh padam

jest jednak i pozytywna nowina;p Michaś siiedzi!!:D:D mam wrażenie że jesteśmy ostatni pod tyw względem ;p;p;p

Ostatnia edycja:
Do góry