reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Kuponisia dźwiga się ale ciężko mu i daję rady tylko z płaskiego do półleżącej i wyciąga łąpkę żeby mu pomóc.
Ale z pół leżącej jak ma podusię to moment i siedzi.

asienka nie czytaj głupot na google bo tylko sobie niepotrzebnie ryjesz głowę i się zamartwiasz. Trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego.

kota gratulujemy ząbeczka :-)

Sosnowiczanka my też jeszcze szczerbaci :-)

mamoOskarka szybkiego powrotu do zdrówka dla Oskarka

Łysa STO LATEK DLA BENIA Z OKAZJI PÓŁROCZKU :-)

Jednak wczoraj poszłam na spacerek i dobrze bo się rozpogodziło. Wróciłam do domu po 19 ogarnęłam Maciusia i o 21 poszliśmy spać tak źle się czułam że aż z bólu głowy wymiotowałam.
Dzisiaj Maciulek płakał przez sen o 5 także wzięłam go do nas do łóżka przytuliłam się uspokoił o dospał do 7,30 potem się bawił i zaczepiał tatusia żeby wstał ale ten nie zwracał na niego uwagi więc wziął się za mamusię i ciągnął za włosy i po 8 trzeba było wstać.
Zaraz muszę się wziąć za sprzątanie bo ma kolega z siostrą przyjść do nas na mecz tzn. jeszcze nie jest pewny czy przyjdzie a posprzątać i tak trzeba bo wczoraj nic nie zrobiłam.

Miłego dnia :-)

Tofika, dziewczyna która mieszka nad sąsiadką dzwoniła do jej dzieci (jedno we Francji, drugie w UK). Córka powiedziała, że z mamą jest wszystko ok, ale syn powiedział, że matka jest pojeb...a, że on o tym wie i ma to w d. (podobno po śmierci męża tak je się zrobiło). Tak więc nie mamy na co liczyć. Ja mam koleżankę, która jest kuratorem społecznym. Sąsiadki dzwoniły też do MOPSu i nawet do spółdz. mieszkaniowej (w końcu jeśli zdecyduje się zagazować szatana, to ucierpi budynek), ale nic się nie da zrobić bez ubezwłasnowolnienia jej, a dzieci tego nie zrobią. Powiem Ci, że ja mieszkam na przeciwko niej i nie tyle się boję, co mi jej po prostu szkoda, bo bardzo się męczy. Wyobrażam sobie jak to jest wracać do swojego domu, w którym czeka "złe". Ona zaczyna krzyczeć już od drzwi i to takimi przekleństwami, że ani ja, ani M w życiu takich nie słyszeliśmy.

Kupinosia, jeśli jeszcze nie wyszłaś, to mogę Ci zaproponować przepis na świetne pieczarki z grilla (10 minut roboty!) :)

Łysa, to jakaś masakra u tych Twoich "teściów" :/ Wcale Ci się nie dziwię, za to im dziwię się baaardzo.

100 lat dla Benia !!!

Dziękuję za rady co do cebionu i przyznam się, że nie wiedziałam o tym:zawstydzona/y: Co prawda w domu nie mam Cebionu tylko Juvit C ale to pewnie to samo więc zacznę dziś podawać. Probiotyki bierzemy cały czas :)

Kupinosia, mó tata ma na imię Władek:tak:;-)ale masz rację, mnie też tak średnio pasuje takie imię do małego chłopca, chyba dlatego, że imię teraz mało popularne:tak:

Dzisiaj również grilujemy a wieczorem... wiadomo:-) Żeby Nas chłopacy nie zawiedli :)

Mła dolaczam do tych ktorzy wspolczują ci sąsiadki. Mimo wszystko uwazam ze to przykre co spotkalo ta kobiete...

Rano dostalam informacje z playa ze skonczyl mi sie szybki internet:( Teraz strasznie wolno laduja mi sie strony. Wyslalam siostre do salonu play zeby sie dowiedziala co z tym zrobic i jest mozliwosc wykupienia dodatkowego transferu tylko musi M to zrobic bo na niego jest internet. A M do 20 jest w pracy :(

cześć dziewczyny...

mały śpi więc mam chwile, przede wszystkim dziękuje Wam za wsparcie nie macie pojęcia ile dla mnie to znaczy...zobaczymy jak we wtorek pójdą badania i co powie Pani dr. chyba najgorsza jest ta niepewność bo gdyby wiadomo było co mu jest i można by to było leczyć to czułabym się lepiej a tak jeden wielki znak zapytania i nie wiadomo czy jest się czym martwić czy nie...

mła próbuje od rana i nie mogę wejść na strone google co mi zrobiłaś?;p

lysa sto lat dla Benia niech rośnie zdrowo

MamoO, Mła ma chyba mocną siłę telepatii bo coś usilnie mnie odpędza od google;D a tak serio to stwierdziłam że macie racje przecież w tym internecie to ludzie takie rzeczy z kosmosu wypisują że szok...doszłam do wniosku że zostawie to w rękach Pani dr. która wydaje mi się osobą chłodną aczkolwiek kompetentną...

Michaś ma spulchnione dziąsła a dziś rano zrobił taką rzadką kupkę że aż mu się wylała z pieluszki- na szczęście na przewijak...ja od razu powiązałam to z chorobą ale moją mama sprowadziła mnie na ziemie mówiąc mi że to pewnie ząbkowanie.

reklama
Do góry