reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Byla wizyta. Zostajemy w szpitalu do przyszlego tygodnia. Badania nie potwierdzily i nie zaprzeczyly diagnozy przedwczesnego dojrzewania...... W przyszlym tyg Alan bedzie mial zrobiony rezonans glowy. Bedzie uspiony przy tam. Jeszcze bedzie mial krew wyslaną do Warszawy na jakies inne badania. Zaraz jeszcze idziemy na usg jąder. Jestem zalamana:(

reklama
Dzien dobry!
Ja znów tylko na chwile bo latam i zalatwiam sprawy i szykuje się na wyjazd jutro.
No i już zdecydowaliśmy ze jedziemy na wczasy nad polskie morze od 5lipca. Chciałam gdzieś za granice ale trochę się jeszcze boje ale za rok to już na bank!!

Ślicznie te wasze bransoketki,ja wciąż czekam na moje ale chyba sprawa się zakończy zgloszeniem bo 1,5mca to chyba za długo...kasa przesłana a paczki nie ma :-(

Miłego dnia!

Sosnowiczanka, lepiej ze robia duzo badan niz by wypuscili i pozniej by cos wyszło.Tak porobia i bedziesz wiedziala co jest.Bedzie dobrze trzymajcie sie!!!

Inka a gzie zamowilas bransoletki?

A to moja :) 3 serduszka na jednej Patryk i z tylu data ur. ba drugiej Nadia i z tyłu data ur. a trzecia to data ślubu. IMG_6936.jpgIMG_6939.jpgIMG_6938.jpg

sosnowiczanka: tulę mocno! jesteście strasznie dzielni, pięknie znosicie ten okropny szpital, a Alan napewno czuje się bebzpiecznie, bo jesteś przy nim i pomagasz mu przez to wszystko przejść!

apaga: chwala Bogu, ze to nie sepsa! trzymajcie sie ciepło i zdrowka życzę!

violet, sosnowiczanka: strasznei sie czyta o takich samotnych dzieciach... jak sobie pomyśle ile takich maluchow jest zostawionych samych sobie...:-:)-:)-(
tofika: odpowiedź M genialna :-D:-D

violet, izi, kota: swietne te branzoletki, super pamiątka :)

ostatnio nie mam w ogóle czasu tu zaglądać :( Mały usiedziec w miejscu nie może, jaktylko ma się czego złapać to próbuje wstawać:baffled: M też szybko zaczął- bo stał już jak mial 7 miesięcy i teraz co chwile ma problemy z kolanami, więc mam nadzieję, że Miki jeszcze trochę sie wstrzyma...

a ja zaraz wybieram się do fotografa, wywołać cztery zdjęcia w tamim małym formacie- M dostanie je razem z portfelem na dzień taty :) na każdej fotce są razem, więc chyba pasuje ;D

Sosnowiczanka- mam nadzieję, że będzie wszystko ok, współczuję, że musicie jeszcze tyle tam pozostać, dobrze,że mały znosi to dobrze . Buziaki dla Was!!

Dziewczyny , fajne wasze bransoletki , zdejmujecie je do kąpieli? dbacie jakoś szczególnie? chyba sobie też coś takiego sprawię jak kasa mi jakas spłynie:sorry2:

Milva bronsoletke z imieniem "Marika" dostalam w grudniu na świeta i ani razu jej nie zdjelam jeszcze, a z imieniem "Fabian" dostalam w marcu na swoje urodziny i tez ani razy jej nie zdjeleam:)
One sa nierozlaczne ze mna:)

Milva, ja nosze cały czas,tzn od 5 miesiecy jak dostałam i z erduszkami sie nic nie dzieje,ale z rzemykiem tak,troche płowieje.Ale wiem ze co jakis czas tzreba je wymienic:)

właśne o takim czyms myslalam jak maja dziewczyny, zeby sobie zafundowac takowa blanze:) chciala bym na zemyku albo na takim grubym łancuszku, ale niestety nie te czasy i nie te finanse jak na nas;p jesli chodzi o cala złota z łancuszkiem;p

Sosnowiczanka- tule Was! i 3 mam kciuki, zeby jak najszybciej sie wyjasnilo i unormowalo.

Ostatnia edycja:
reklama
Sosnowiczanka trzymajcie się dzielnie!! wiem, że to okropne leżeć w szpitalu ale uważam, że lepiej żeby Was teraz potrzymali dłużej i zrobili wszystkie możliwe badania by niczego nie przeoczyć!!
a dla Alanka najważniejsze jest to że jesteś przy nim!

Do góry