reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Inka- z jednej strony mnie uspokoiłaś, ale z drugiej, jak mam tyle czekać to chyba zjem wszystkie paznokcie. W prawdzie, nie szalejemy bez zabezpieczenia, ale jednak wolałabym zeby Adas został jedynakiem i mój stres jest przez to ogromny!

Ide spac, bo noc zleci i kolejny dzien pełen wrażen z moim synkiem :-)

reklama
Dobry wieczór:)

Kota, ale super ze juz planujesz rodzenstwo dla Kubuska:)

Dorotar, swietna pamiatka na całe zycie!! Sto latek:)

27... sto latek dla Karolinki:) no i fajnie ze dostaliscie kredycik!!!i w koncu zamieszkacie samii:):):)

Phelania, ja mam tak samo ze kupuje zabawki a M po co tyle??pozniej leza;( ale swieta prawda,widze po Patryczku wszystko lezy;/

dzien dobry,

chyba się dziś piękna pogoda zapowiada, w końcu świeci słońce!
co do rodzeństwa, Kuba jest mega absorbujący, ale na szczęście potrafi sam się sobą zająć przez jakiś czas, tzn on i jego zabawki :) chcemy mieć na pewno 2 dzieci z małą różnicą wieku, więc to chyba najwyższy czas. Wiem, że będzie MEGA ciężko, ale plusem jest to, że odchowam dwójkę "za jednymi pieluchami" :)

czy tylko u nas wciąż uśmiech jest bezzębny? kurcze, chyba większość Grudniaków już ma ząbasy, a u nas prócz wodospadów śliny nadal nic.

Witam dziewczyny :)

Znowu wpadam tylko na chwilkę bo jak zwykle lecę do.... lekarza z małym. Mamy wstępne wyniki, z krwi wynika, że mały ma anemię i bardzo podwyższone limfocyty. W moczu również jakies nieliczne bakterie ale wydaje mi się, że one chyba mogą być. teraz czekamy na posiew kału i zobaczymy co się tam wyhoduje.

Po wizycie u lekarza powiem Wam co dalej.
Życzę miłego dnia dziewczyny :)

Kota Emila z zębów to ma tylko białe kropeczki na dziąsłach

Trochę mnie zmartwiło że dzieciaczki zaczynają już pełzać, Emilka NIENAWIDZI leżeć na brzuchu to jak ma się nauczyć pełzania... :-(

No nic, wstaję ubierać siebie i malą bo za godzinę lecimy na szczepionkę

Czesc Dziewczynki,
Adaś dostał mleczko a ja idę pod prysznic. Jeszcze nie wiem co dzis robię, bo mój M. nieprzytomny- powie mi dopiero około 9:00. Bo nie spał pół nocy.. Tak jakbym ja spała :baffled: No tak to że wstaję o 2:00 , karmię i przewijam, a później o 5:00 daję herbatkę i o 7:00 wstaję to nic !

Kota, u nas też zębów brak, a juz od 2 miesięcy słyszę, że dziąsła obrzęknięte, ślini się, marudzi, gryzie i nic! Aż się boję co będzie jak zaczną wychodzić..

Kota- ja tez mam bezzebnego syna:tak:młody kweczy jeczy ślini sie na potege ,tylko ani słychu ani widu.....:nerd:
Freiya- ty sie nie martw o rozwój Emilki inne dzieciaczki próbuja pełzac ,a inne tak jak Emilka próbbuja siadac, jak patrze na Alana to jeszcze daleko mu do siadania:sorry2:

A my czekamy do drugiego śniadanka,zjemy i idziemy na spacerek do biedronki.Po dzis naprawde ładna pogoda...

reklama
dzień dobry
kota u nas zębów też brak!
MamoO czekamy na wieści, najlepiej dobre wieści.
Nastazja no bo my to SuperMamy jesteśmy i dla nas nocne wstawanie to norma... a facet nie pośpi i już tragedia!
Freyia a może Emi od razu zacznie wstawać i chodzić, przecież nie każde dziecko raczkuje.

na 11:30 lecę do lekarza a na 13 na zajęcia! ufff już prawie koniec

miłego dnia

Do góry