reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Rojku, ja mam tańszy pomysł - reklamówka za 0,10 zł tylko trzeba mieć malucha na oku, żeby nie było kuku. Ale radocha też niesamowita ;)

Gosiaczku, trzymam kciuki za naszego Ozika. Że też się w czerwcu przypląta taka cholera jak katar i schodzi jeszcze na oskrzela i płuca :/

Ankubator, Venus, fajnie że macie już za sobą stres związany z chrzcinami i że jesteście zadowolone (przemilczmy na chwilę teściową Venus ;))

reklama
Gosia duuuzo zdrówka dla Was:*

A ja polecam balony:) dostalismy dla Fabianka taki mały balon w kształcie samochodu i radocha ze hej:) w weeken mu kupie taki z helem na sznurku:)

ide sie zrelaksowac do wanny:)

Ankubator mam nadzieje ze w ten miesiąc róznicy Alan nie przybierze mi jeszcze tych 3 kg :))) Kurde, zalamalabym sie. Juz teraz ledwo go noszę, jeszcze trudniej wyjąć go z łóżeczka... A tam naprawdę jeszcze tyle noszenia przed nami...

Co do krzeselka do karmienia, moja siostra chciala kupić Alankowi i prosila zebym ja wybrala a ze to osóbka mloda, która niedawno rozpoczęła prace to nie chcialam z niej zedrzec za duzo. Znalazlam tanie na allegro, dzis rano przyszlo i jest super:) Alan uwielbia w nim siedziec.

Mła, Alan tez jest ekonomiczny i reklamowka go cieszy. Zeby nie zrobil sobie krzywdy zawiązuje ją:)

Kupilam dzis Alankowi dwie pary spiochów na rozmiar 80. Zakladam jedne z nich dzis po kąpieli i co? Za małe:wściekła/y:
Musze isc jutro i je wymienic. Na 86 :baffled:

Ostatnia edycja:
u nas też jednorazowa reklamówka jest mega hitem, tak samo, jak paczka chusteczek higienicznych, to ostatnio gryzak nr 1 :)
balony z helem też zrobiły furrorę, oj było z nimi zabawy i śmiechu.

Eno dziewczyny reklamówka to już dawno była :) A moja Aniela hrabina nie śmieje się ciągle z tego samego ;P Z 5 razy ją pocieszy, a potem nie raczy nawet półgębkiem się uśmiechnąć :D
Jedyne co to nie wpadłam na to, że chusteczki mogą być dobrym gryzakiem :)

jestem padnieta,dzis młody dostał mi strasznej biegunki dałam muj soczek śliwkowy hipp po 4m.ż tak chlusnał (wymiotował) goraczki nie ma wiec wydaje mi sie ze po tym.Jutro mamy gastrologa .Musze jej powiedziec ze jest tragedia z tym ulewaniem to jest nie możliwoscia zeby po kazdym jedzeniu zwracał połowe:dry:nawet jak go przepajam woda jest to samo 4x dziennie przebiórka(nie wyrabiam z praniem) zobaczymy co nam jutro powie.Mam nadzieje ze to nic powaznego.

Spokojnej nocki.

reklama
Hej dziewczyny :-)

Wczorajsze chrzciny przebiegły całkiem miło i spokojnie Maciulek w kościele usnął i obudził się na koniec mszy i się śmiał :-)
W domu u teściowej było lekkie przegięcie z jedzeniem bo jak dla mnie za dużo i miałam rację bo ludzie pociapali na talerzach i poszło dla zwierząt. Ja dużo siedziałam z dzieciakami pstrykałam zdjęcia i spacerowałam bo przy stole mi się nudziło. Jedynie syn brata M odstawiał szopki ma 7 lat a jęzor tak niewyparzony że głowa mała jakie wiąchy puszczał to miałam ochotę go wziąć i zlać wrrrrr do teścia przy ludziach ty śmierdziuchu ch..... pier....... normalnie aż mi było teścia żal ale co poradzić sami sobie na to pozwalali jak był młodszy to teraz mają agresywne dziecko które wszystkich bluzga też już oberwałam wiązaneczkę.
Dzisiaj przyjechaliśmy do mnie i dopadłam się do internetu i laptopa więc wpadłam na BB :-)
Mój Maciulek od kilku dni siedzi sztywno bez podpórek i się nie przewraca potrafi na siedząco podskakiwać na tyłeczku :-)

Uciekam milej nocki :-)

Do góry