reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

hej dziewuszki :)
dzisiaj mój M mnie zaskoczył- pojechal gdzieś z rana i wrócił z pluszową piłką do nogi i kubełkową huśtawką, ktorą od razu zamontował :D śmiał się, że wreszcie poczuł się jak prawdziwy Tatuś ;p

rojku: Bubel jest super :D a uszy w sam raz do ciemkania :D
izi: no to pięna impreza Wam sie szykuje
milva: M namawia mnei na rudo czerwony, a ja wolałabym coś jaśniejszego

reklama
pustki, pustki coś ostatnio na grudniówkach ....

Violett, dopiero doczytałam o Twoim prezencie na dzień mamy- aż się wzruszyłam:happy:, no nic, może jak TZ dostanie coś na dzień ojca , to zapamięta i następnym razem wpadnie na jakiś pomysł;-)

Mały śpi, posprzątałam , zjadłam naleśniki i odpoczywam. Heh, jakieś dzieciaki mi wydzwaniają z głupotami dziś, heh pamiętam jak ja też tak robiłam jak byłam mała:-pi teraz widzę jak to wygląda z perspektywy drugiej strony;-)

Hej :)
Bylam w pracy. Od 8 do 13. Uff, 5 godzin...
O 7.30 Alan dostal cyca, o 10 kaszkę z owocami, o 13 zupkę marchewkową z ryżem. Ciekawa jestem za ile zglodnieje, bo mi cycki zaraz rozsadzi....
Dzis zaczelam doceniac prace pod domem. Bo oczywiscie musialam wyskoczyc i zrobic malemu kaszke... Kurcze, nie wiem jak bede wstanie pracowac po 8 godzin:baffled:

Hej!
rzeczywiscie cichutko....
Mla i Dagne - najlepszego dla waszych Ksiezniczek!
Sosnowiczanka, a z kim Alan zostaje?
Milego wieczorku!

Papayka dzis zostal z M. Dlatego musialam na chwile wyskoczyc z pracy zeby kaszkę zrobic, bo M stwierdzil ze nie umie:confused2: Dobrze ze akurat mam taką możliwość. A tak to z moją mamą albo z siostrą... Mialam opiekunke zatrudniac, ale póki co swietnie sie uzupelniamy i na razie nie jest potrzebna. Tym bardziej ze pomoc zaoferowal ostatnio moj tata ze chetnie zostanie gdyby bylo trzeba... No zobaczymy jak to bedzie, na razie dajemy radę, wiec sie ciesze, bo zawsze to nikt obcy z Alanem nie jest.

Dagne, Mła- wszystkiego naj! :)

dziewczyny, wróciłam z nauk przed chrztem...kurde, na temat chrztu bylo z 5 min.. pozostale 55 było o fikcyjnych faktach hitorycznych, polityce i podatkach. zawiodlam się troszke :(

reklama
Sosnowiczanka, Papayka, Ankubator, dziękujemy :* :)
Dagne, najlepsze życzenia dla Kalinki :)

Czy Wasze dzieci odkryły już, że nosem się wdycha i wydycha? Miśka dzisiaj na to wpadła i cały dzień robiła tak, jakby miała jakieś pyłki w nosku - bardzo ją to bawiło :) Na podmuch wiatru, albo dmuchanie w twarz też reaguje po swojemu - zaciąga się powietrzem :)

Ankubator
, nauki przed chrztem? Czy im się wydaje, że ludzie z małymi dziećmi mają za dużo wolnego czasu?

Do góry