reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Sosnowiczanka Bubla spotkałam w kwiaciarni :) Poszłam po kwiatki dla teściowej i tam mieli dwa pudła takich różnych stworów. Ta sama babka od nas z miasta na allegro też takie sprzedawała :)

reklama
dobey wieczór
my cały dzień na dworze!! giełda, rodzinny wypad na rybkę i grill z sąsiadami.
o 22 wykąpałam Młodego i położyłam spać i sama też już padam.

Agniesia dupek z tego gościa. ale to już norma, że zawsze się ktoś taki znajdzie...
ciekawe co by zrobił gdyby był w Waszej skórze??
dla dobra mojego dziecka to bym i pod kościół poszła żebrać żeby tylko na operacje zebrać kasę!!

spokojnej nocy

dobry wieczor:)

Agniesia ale TEN znajomy kurde to jakis idiota(przepraszam ze tak pisze) ale brak słów nie przejmuj sie!a jak Julka?

My wczoraj u Mamy M bylismy dzis u mojej i weekend zlecial;/
We wtorek przujezdzaja Tesciowie wiec nie bede sama..Moj m wyjezdza służbowo do Stalowej Woli takze troche ma z Poznania. No i przez to przyjezdzaja Tesciowie i spia.

A w weekend mamy zjazd rodzinny i nie bedzie nas od piatku do niedzieli:)

Agniesia- olej debila, wyrzuć z gg , po co się denerwować.

Ankubator- wow, no to duża zmiana, też lubię taką fryzurkę, ale mój Tz nie, także na razie zostają takie pół długie. A kolor jaki planujesz?;-)
Sosnowiczanka- u mnie z wypadaniem też lepiej już, włosy odrastają- mam na głowie "piękny" meszek:baffled:

Nocka dziś znośna. Jeszcze tydzień i Tz ma wolne już w pracy/szkole i tylko co kilka dni będzie jeździł. Nie ukrywam , że się cieszę, bo choć rano wszytsko an spokojnie będzie. Za to weekendy samotne, bo już mają grania...ale może choć troszkę kasy wpadnie....

Kota- gdzie byliście nad morzem? Na plażę brałaś Kubusia w chuście, czy wózek? Podpytuję, bo chcemy się wybrać- czerwiec lub lipiec. I wtedy też może do zoo do Oliwi w Gdańsku.

Na dzień dziecka nie szaleję z zakupami - i tak mały nie wie o co chodzi, licytuję kilka rzeczy, ale jak się nie uda, to bez tragedii.

Dzien dobry!
Maly dosypia, a ja jem sniadanko korzystajac z wolnej chwili....
Agniesia, zawistnych i po prostu zlych ludzi nie brakuje... Nie przejmuj sie i rob swoje!
Kupinosia, teraz doczytalam o twoim tesciu - szok....
Maly juz wstal... 20 minut wolnego juz sie skonczylo....
Milego dnia!

Hey :)

My juz nie spimy od 7. Fabianek obudzil sie na jedzonko i zaczal gadac i zbudzil Marike. Teraz cos widze ze niunia sie kotlasi w hustawce wiec pewnie usnie zaraz, a ja wezme sie za sprzatanie troszke.

Sosnowiczka mi jakos specjalnie nie wypadaly wlosy. Tzn mam tendencje do wypadania bo od zawsze mi wypadaly ale nie widze zeby po cioazy wypadaly jakos bardziej, wrecz bym powiedziala ze w czasie ciazy mi sie mega wzmocnily.

Włosy w ciąży nie wypadało mi w ogóle mimo ze co 6-7tyg miałam robiony baleyage a w ok 4 mcu po porodzie gubilam ich mnóstwo, teraz się uspokoiło ale mimo to z moich gestach włosów pozostała tylko pamięć :-(
Oby szybko odrosly bo czuje się lyso :-(

hallo??? jest tu ktos?? co tutaj tak pusto.

Dzieci spia, mieszkanie ogarniete, a ja sie nudze. A tutaj nikogo dzis nie ma?? Dziewczyny gdzie sie podziałyscie??

reklama
Witam,
Ja tam na szybkiego.
Bylismy z Lena dzisiaj u lekarza bo miala lekka goraczke od wczoraj i prawdopodobnie mamy 3 dniowke.
Lena wazy 8200 :) mamy podawac w razie goraczaki nurofen z paracetamolem na zmiane i do picia duzo rumianku.
Sorki, ze w tym watku to wszytsko, ale lece zajac sier mala- jak zasnie bede Was nadrabiac.
Buziaki!

Do góry