wiecie co, wbilo mnie fotel jak mi kolezanka napisala, ze jej 1,5 miesiaczna corca tydzien czasu wode pila, bo nie mieli na mleko pytalkam, czemu nie pozyczyli od nikogo, to powiedziala ze nikt nie mial, nie jest to jakas bliska kumpela, bo taka na czesc ale mogla do mnie napisac....
reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
nikuss biedne to dziecko przecież ono było cały czas głodne bo wodą się nie da najeść
Ja w takiej sytuacji bym się starała nawet wziąć mleko na kreskę w sklepie coś bym kombinowała byle mieć dla dziecka mleko.
Ja w takiej sytuacji bym się starała nawet wziąć mleko na kreskę w sklepie coś bym kombinowała byle mieć dla dziecka mleko.
mamaOskarka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Salsik, przykro mi bardzo z powodu taty Dziewczynki są cudowne i śliczne
Zabcia, oby Maciusiowi szybko sie poprawiło :*
Nikuss, to się aż w głowie nie mieści co piszesz!! Znajoma nie mogła poprosić np. w znajomym sklepie o paczkę mleka za którą zapłaci później?? Matko... nadal nie jestem w stanie w to uwierzyć!!
Venus, współczuję teściowej Na pewno jest Ci przykro z tego powodu. No niefajnie, że babcia tak różnicuje wnuki :/
Oskarek dziś w nocy był bardzo niespokojny, dziś marudzi od samego rana.
Nie wiedziałam z jakiego powodu a tu się okazało... że mamy pierwszy ząbek
Salsik, przykro mi bardzo z powodu taty Dziewczynki są cudowne i śliczne
Zabcia, oby Maciusiowi szybko sie poprawiło :*
Nikuss, to się aż w głowie nie mieści co piszesz!! Znajoma nie mogła poprosić np. w znajomym sklepie o paczkę mleka za którą zapłaci później?? Matko... nadal nie jestem w stanie w to uwierzyć!!
Venus, współczuję teściowej Na pewno jest Ci przykro z tego powodu. No niefajnie, że babcia tak różnicuje wnuki :/
Oskarek dziś w nocy był bardzo niespokojny, dziś marudzi od samego rana.
Nie wiedziałam z jakiego powodu a tu się okazało... że mamy pierwszy ząbek
o to chodzi ze Julka pije bebilon, bo po kazdym innym miala kolki i ciezko im bylo zalatwic 60zl...ja tego nie rozumiem, bo odkad jest Lena na swiecie to normalne, ze najpierw jej zapewniamy wszytsko a sobie w 2 kolejnosci. Poza tym jest rodzina i znajomi jak by komus powiedziala, ze nie ma na mleko nie wierze, ze ktos by jej odomowil.
malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
nikuss ta twoja kolezanka to jakas nienormalna przeciez mogla dziecku krzywde zrobic ja bym poszla nawet zebrac i nic w ustach nie miec byleby moje dziecko mialo cos do jedzenia
Kupinosia heeh to mowisz ze twoj tescio cie zeswatal z twoim mezem
MamoOskarka gratuluje zabka
Kupinosia heeh to mowisz ze twoj tescio cie zeswatal z twoim mezem
MamoOskarka gratuluje zabka
mamaOskarka
Fanka BB :)
Nikuss święta racja!! Jak dziecko pojawia się na świecie to priorytety się zmieniają.
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Nikuss czytalam twego posta dwa razy, bo myslalam ze cos mi sie pomylilo... Biedne dziecko, nawet nie wiem co napisac, zamurowalo mnie totalnie.
MamoOskarka gratulujemy))
MamoOskarka gratulujemy))
Milva
Zbójkowa mama;)
Gratki dla Oskarka!!!
Aż mi się wierzyć nie chce z tą wodą,nie wierzę aby takie dziecko wytrzymało na wodzie, chyba kolezanka ma bujną wyobraźnię.
Aż mi się wierzyć nie chce z tą wodą,nie wierzę aby takie dziecko wytrzymało na wodzie, chyba kolezanka ma bujną wyobraźnię.
reklama
kota-behemota
Q & H team
Nikuss, ciężko uwierzyć, że tak małe dziecko dałoby radę przeżyć tydzień na samej wodzie! to straszne co piszesz...
MamoOskara, gratuluję ząbka
a ja dziś odżyłam! spędziłam cudowny dzień z moim synkiem tylko we dwoje zrobiliśmy sobie mega wycieczkę, Kubuś był grzeczniutki, że hej. Wpakowałam do auta gondolę ze stelażem (ach kombi :-)) i woziliśmy się prawie cały dzień. W aptece farmaceutka się mnie spytała dlaczego takie duże dziecko wożę na leżąco w gondoli i w życiu nie widziałam bardziej zszokowanej miny gdy dowiedziała się, że Kuba ma 5 miesięcy i jeszcze sam nie siedzi wg niej on wygląda na conajmniej 7 miesięczne dziecko. Wtedy sobie pomyślałam co by powiedziała widząc Alanka Sosnowiczanki
Mari, gratulacje!!! oby te 9 miesięcy minęło spokojnie i bezpiecznie! ściskam i zazdroszczę
MamoOskara, gratuluję ząbka
a ja dziś odżyłam! spędziłam cudowny dzień z moim synkiem tylko we dwoje zrobiliśmy sobie mega wycieczkę, Kubuś był grzeczniutki, że hej. Wpakowałam do auta gondolę ze stelażem (ach kombi :-)) i woziliśmy się prawie cały dzień. W aptece farmaceutka się mnie spytała dlaczego takie duże dziecko wożę na leżąco w gondoli i w życiu nie widziałam bardziej zszokowanej miny gdy dowiedziała się, że Kuba ma 5 miesięcy i jeszcze sam nie siedzi wg niej on wygląda na conajmniej 7 miesięczne dziecko. Wtedy sobie pomyślałam co by powiedziała widząc Alanka Sosnowiczanki
Mari, gratulacje!!! oby te 9 miesięcy minęło spokojnie i bezpiecznie! ściskam i zazdroszczę
Ostatnia edycja: