reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

wiecie co, wbilo mnie fotel jak mi kolezanka napisala, ze jej 1,5 miesiaczna corca tydzien czasu wode pila, bo nie mieli na mleko:szok: pytalkam, czemu nie pozyczyli od nikogo, to powiedziala ze nikt nie mial, nie jest to jakas bliska kumpela, bo taka na czesc ale mogla do mnie napisac....:sorry:

reklama
nikuss biedne to dziecko przecież ono było cały czas głodne bo wodą się nie da najeść :szok:
Ja w takiej sytuacji bym się starała nawet wziąć mleko na kreskę w sklepie coś bym kombinowała byle mieć dla dziecka mleko.

Hej dziewczyny :)

Salsik, przykro mi bardzo z powodu taty :( Dziewczynki są cudowne i śliczne :)

Zabcia, oby Maciusiowi szybko sie poprawiło :*

Nikuss, to się aż w głowie nie mieści co piszesz!! Znajoma nie mogła poprosić np. w znajomym sklepie o paczkę mleka za którą zapłaci później?? Matko... nadal nie jestem w stanie w to uwierzyć!!

Venus, współczuję teściowej:( Na pewno jest Ci przykro z tego powodu. No niefajnie, że babcia tak różnicuje wnuki :/

Oskarek dziś w nocy był bardzo niespokojny, dziś marudzi od samego rana.
Nie wiedziałam z jakiego powodu a tu się okazało... że mamy pierwszy ząbek :)

Nikuss ciekawe co oni jedli przez ten tydzien, wolałabym sama pić wodę z kranu a dziecku załatwić chociaż najtańsze mleko!

MamoO. gratulacje dla Oskarka! :)

o to chodzi ze Julka pije bebilon, bo po kazdym innym miala kolki i ciezko im bylo zalatwic 60zl...ja tego nie rozumiem, bo odkad jest Lena na swiecie to normalne, ze najpierw jej zapewniamy wszytsko a sobie w 2 kolejnosci. Poza tym jest rodzina i znajomi jak by komus powiedziala, ze nie ma na mleko nie wierze, ze ktos by jej odomowil.

nikuss ta twoja kolezanka to jakas nienormalna przeciez mogla dziecku krzywde zrobic ja bym poszla nawet zebrac i nic w ustach nie miec byleby moje dziecko mialo cos do jedzenia

Kupinosia heeh to mowisz ze twoj tescio cie zeswatal z twoim mezem :D
MamoOskarka gratuluje zabka:D

reklama
Nikuss, ciężko uwierzyć, że tak małe dziecko dałoby radę przeżyć tydzień na samej wodzie! to straszne co piszesz...

MamoOskara, gratuluję ząbka :)

a ja dziś odżyłam! spędziłam cudowny dzień z moim synkiem :) tylko we dwoje zrobiliśmy sobie mega wycieczkę, Kubuś był grzeczniutki, że hej. Wpakowałam do auta gondolę ze stelażem (ach kombi :-)) i woziliśmy się prawie cały dzień. W aptece farmaceutka się mnie spytała dlaczego takie duże dziecko wożę na leżąco w gondoli i w życiu nie widziałam bardziej zszokowanej miny gdy dowiedziała się, że Kuba ma 5 miesięcy i jeszcze sam nie siedzi :) wg niej on wygląda na conajmniej 7 miesięczne dziecko. Wtedy sobie pomyślałam co by powiedziała widząc Alanka Sosnowiczanki :-D

Mari, gratulacje!!! oby te 9 miesięcy minęło spokojnie i bezpiecznie! ściskam i zazdroszczę :)

Ostatnia edycja:
Do góry