reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Czesc dziewczynki:)

Oczywiscie czytam co wieczor na bierzaco ale on paru dni mnie tak boli glowa ze nie moge;/;/
Na dodatek dzis mialam taki bol lewej piersi ze nie moglam wytrzymac z bolu podczas karienia,nie wiem co to moze byc:(
mam nadzieje ze bede mogla karmic,uciekam spac bo niestety glowa peka...

Jutro przyjezdzaja Tesciowie,upieklam serniczek bo Ł ma jutro imieniny;)

Dobranoc Mamusie i Dzidziusie,zdrowka zycze;)

Hej
My już dzisiaj jesteśmy na nogach od piątej. Mikołaj jak zwykle nie dał mi pospać i w nocy zebrało mu się na zabawę:/ Jesteśmy u moich rodziców, a po południu jedziemy na imieninki do mojego kochanego siostrzeńca :)
Izi poproszę o kawałek serniczka-wlasnie pije kawke ;)

U nas nocka z 2 pobudkami oczywiście i o 6 już szaleństwa, ale teraz przysnął to weszłam sobie do Was;-)
Tz nie został wczoraj na imprezie , do domu wrócił jeszcze z prezentem - 2 doniczkami, ziemią i ziołami-tak więc mam na parapecie bazylię i rukolę -ciekawe czy się przyjmą:cool2:
Bartuś od 10-18 był u mojej mamy, mega grzeczny, pogodny-aż się babcia popłakała ze wzruszenia , że on taki kochany...hmm ciekawe czemu w domu taki nie jest:-D
Pogoda zapowiada się ładna, ale co z tego wyjdzie ....wczoraj popołudniu niestety padało.
Miłej niedzieli!

MILVA- musisz Bartusia czesciej do babci dawać
Dorotar- powodzenia w szukaniu pracy !
Asko- właśnie następnym razem dodam więcej wiórek kokosowych i zamiast margaryny 3/4 kostki masła, zobaczę co to wyjdzie.

Koleżanka narzekała na męża że dziad, bezmózgowiec itp. Pytam się to dlaczego za niego wyszłaś ? Czym Ci tak zaimponował ? „ a wiesz on był taki przystojny i tak pięknie tańczył... „ No faktycznie argument żeby się dać zaobrączkować ! Pare lat później : dziecko płacze, kolejna nieprzespana noc. Ona już totalnie wyczerpana, zero pomocy od męża, ale za to może pięknie zatańczyć ! To się klasycznie nazywa błąd młodości

Wczoraj pomyłam w końcu wszystkie okna, bo na święta było zimno i dzieci w domu chore a po obiedzie pojechaliśmy na spacer do lasu. Kasia była pierwszy raz , bardzo się podobało ! Ola znalazła mrowisko, tata dał wykład na temat mrówek. Jak wracaliśmy w samochodzie wymiękłam bo Ola z twarzą zwróconą do zachodzącego słońca powiedziała „Boziu przepraszam że byłam niegrzeczna”.:szok: Pare dni wcześniej zawołałam ją do okna, bo był śliczny zachód, pokazuję i mówie że tam Bozia mieszka – zapamiętała !

Kupinosia ja póki co nie chcę się drugi raz obrączkować,ale jakby ktoś mi się zapytał dlaczego jestem z Ł,to bym powiedziała,że dlatego,że go kocham i to nie za coś,ale pomimo wszystko. Dzieciaki potrafią bardzo zaskoczyć,człowiek nie zdaje sobie nawet sprawy z tego jakie one są mądre i jakimi dobrymi słuchaczami są:tak:

reklama
U nas w nocy tez tylko dwie pobudki, ale juz o 8 Alan obudzil sie na dobre i trzeba bylo wstawac. Dzien niby jest piekny, ale jakas ciemna chmura nadchodzi:eek:
Wlasnie poszukalam kiedy moje dziecię ma imieniny. Jest raz w roku, 14 pazdziernika, tak wiec Phelania, pamietamy:)

Kupinosia, niezla twoja kolezanka :-D Bo pieknie tanczył:-D:szok:

Do góry