reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

phelania-z tego co wiem to firanka z Krzysiaczkiem są już w domu myślę że na dniach do nas zawita i opowie nam wszystko na razie doprowadza dom do ładu bo Ł go porządnie zapuścił pod jej nie obezność;p ahh te chłopy:crazy:

reklama
venus musisz skorzystac z jakiejs stronki np. TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting dzięki ktorej bedziesz mogl pobrac kod potrzebny na forum, tam wybierasz fotkę z kompa potem wielkosc, polecam website/email robisz upload now, wpisujesz kod z obrazka a potem wybierasz link ktory się ukaze pod tym tekstem "IMG Code for Forums & Message Boards" kopiujesz i przechodzisz na zakmniety, zakladasz swoj watek(album) i otwierasz ikonkę z obrazeczkiem tą obok kadru filmu i wklejasz ten linka po zatwierdzeniu pojawi ci się zdjęcie w oknie rozmow i tylko zatwierdzasz ponownie:p mam nadzieję ze zabardzo nei pomieszalam

Venus potrzebujesz skorzystać z zewnętrznego serwera Np www.fotosik.pl , tam wrzucasz fotki a na gr wklejasz linki,która tam Ci pokaże!

Maxwell powodzenia!
Phelania witamy,zdrowia dla pieska. Moj kocurek tez niestety kiepsko sie ma :-(
Asko zdolniacha z Ciebie!

A gdzie nasza MamaOskarka?? Pusto tu i smutno bez niej!

kol2.jpgkol5.jpg obiecane foty-moje dzieło:cool2:

Venus- fajnie, kiedyś też myślałam nad robieniem kolczyków. Nakupowałam koralików i po zrobieniu jednych miałam dość, ja musze mieć raz dwa efekt, a tu trzeba trochę cierpliwości;-)

Phelania
- biedulak psiak, oby wyniki sie poprawiły choć trochę, ale wątroba i trzustka u psów to ciężka sprawa niestety, już całe życie na diecie i wspomagaczach ehh

Moja batalia dzisiejsza z Tz okazała się sukcesem;-)Jednak w swej głupocie trochę inteligencji ma;-) Do domu wrócił z pyszną bombonierką i prezentem dla małego-pierwszy raz sam mu coś kupił! Jak powiedział jak on widzi nasze problemy, to serio stwierdziłam, że faceci sa z innej planety. Mam nadzieję, że teraz będzie ok- przez jakiś czas;-)
Dzięki za wsparcie!!!!!!!!!!

Bartek drugi dzień mega marudzi, albo skok , albo zęby- ale nic tam nie widzę. Teraz zasnął , całkowicie rozregulował tryb dnia...ciekawe jak nocka minie...

Venus kolejna grudniowa mama ujawnila swoj talent, super:)

Maxwell ja tez trzymam kciuki :)

Milva dobrze ze twoj facet wkoncu cos zrozumial:)

Wlasnie mowią w wydarzeniach ze znaleziono na wysypisku martwego noworodka, normalnie wierzyc sie nie chce ze takie zeczy sie dzieją na swiecie :no:

reklama
SOSNOWICZANKA mama moja rano ddtvn oglądała i jak z przedszkola wróciłam to mi o tym noworodku mówiła, to w Pruszkowie było, jakieś 30km ode mnie. No szok:szok:, nóż się otwiera.

VENUS super zdolności.

MILVA dobrze, że z TZ już ok, ale z chłopami trzeba krótko bo za bardzo się rozpanoszą i potem marne efekty.

Do góry