reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Byliśmy na spacerku i przy okazji kupiłam sobie książkę, bo miałam już straszne ciśnienie :-D Kupiłam Metro 2033 - mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie! :cool2:

O 17 ruszam do krawcowej bo jeszcze ostatnia poprawka ślubnej sukni przede mną, zamawiana parę tygodni temu nagle okazała się za szeroka w pasie :-D:rofl2:

Byłam też dziś u ginekologa bo mam taki kłujący ból w jednym miejscu w pochwie i myślałam, że może jakaś rana po porodzie czy coś, a okazało się, że to nerwoból i przykurcz mięśnia! Mam zalecone ćwiczenia :szok: M się ze mnie śmieje, a ja mu mówię, że jak miał nerwoból pod żebrem to nie było mu tak śmiesznie. Wiecie co mi mówi? Że nerwoból w klatce piersiowej to ból, a w takim miejscu to jemu na złość!!! :-p

Witajcie byłam z małym w mieście odebrać swoją morfologie i badania Amelki.
Odwiedziłam dwie znajome w zakładach fryzjerskich.
Miło było a po drodze do domku Melcię zgarneliśmy z przedszkola.

Hej laseczki,

U nas Świeta i po Świetach nie odzywałam sie poniewaz robilismy przemeblowanie w malym pokoju ,okazało sie ze za szafa byla plesni-grzyb:szok::szok::szok:i my z malym w tym spalismy!!!cala szafa NOWA i cala lewa sciana wypsikalismy specyfikiem z chloru i zeszło wszystko ladniewczoraj spalismy u znajomych zeby maly nie wdychał tego swinstwa.Dzis spimy w salonie ,nie czuc ale jednak wolimy chuchac na zimne i dopiero wprowadzamy jutro malego .Plesn sie pokzała dlatego ze doł domu nie jest grzany przez M brata który nie mieszka a to sa dodatkowe koszty starczy ze znów za gaz nam przyszło 1500zł:eek:Normalnie taka zła jestem ehhhh....Nic tylko wietrzymy caly czas....

Żabcia- jak mały? zeszły mu te plamki? bo sie nie doczytałam?
A co do ksiązek jutro śmigam do biblioteki i wypozyczam Ojca chrzestnego czytalam recenzje i sa naprawde świetne!!

Kurcze dziewczyny jestem padnieta ,nie odpisze wam wszystkim bo nawet czas mi na to nie pozwala ide kapac malego.Milego wieczorku

Phelania ma jeszcze troszeczkę takie plamki ale kąpiemy się w Oilatum i po kąpieli jest lepiej.

Ale mi się nic nie chce jestem tak wymęczona a tu jeszcze muszę pranie rozwiesić później się wykąpać no i Maciulka nakarmić na śpiocha zanim się położę.
Maciuś śpi padło mu się 10 minut temu mam nadzieję że to już sen nocny. Mojemu M odwala z jedzeniem wrrrr wkurza mnie co chwilę coś je od 13 godz zjadł już 6 tostów wypił 3 szkalny soku i miskę taką wielką jarzynowej zjadł ... a ja się boję że mu się coś stanie bo jednak to był zabieg i od poniedziałku wieczora do dzisiaj rana nic nie jadł a teraz tak pazernie wszystko.

Sosnowicznka mówili w wiadomościach że jest bardzo dużo powikłań po tych szczepieniach... dzieci zaczynaja chorowac na padaczke itp. zdarzyło się nawet kilkazgonów noworodków bo pierwsza dawka szczepienia podawana jest w szpitalu krótko po porodzie...ludzie nie chcą szczepiać dzieci ze strachu i ściga ich za to sanepid bo szczepienia sa obowiakowe...

reklama
Do góry