Nikuss- może mała była niespokojna przez to jabłko z bananem
skoro wczoraj jej zapodałaś i akurat wczoraj miała taką jazdę... To Ty pisałaś o placuszkach kurczakowych że robiłaś na święta ? Jak je sie robi, bo brzmi fajnie :-)
Mła- to ciocia pewnie tym bardziej nie żałuje że odpuściła sobie tego osobnika
Dorotar- Fajny plac zabaw. My mamy, ale na działeczce
Milva- jak Ty sie czujesz ? Lepiej już ?
Niektórzy w podróż to jeszcze wanienke ciągają. :-) My w piątek mamy w planie 200km. Jedziemy do moich rodziców na 2 noclegi. Moja lista jest sporo okrojona z racji karmienia cycem. Jak zapomne nakładki na pierś to może być problem ! ale w razie co apteka poratuje, tylko obawiam sie że mała mogła sie przyzwyczaić do konkretnego kształtu, więc wole nie zapomieć kapturka. W komórce mam latarkę i ona służy mi za lampkę.
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
Mła- to ciocia pewnie tym bardziej nie żałuje że odpuściła sobie tego osobnika
Dorotar- Fajny plac zabaw. My mamy, ale na działeczce
Milva- jak Ty sie czujesz ? Lepiej już ?
Niektórzy w podróż to jeszcze wanienke ciągają. :-) My w piątek mamy w planie 200km. Jedziemy do moich rodziców na 2 noclegi. Moja lista jest sporo okrojona z racji karmienia cycem. Jak zapomne nakładki na pierś to może być problem ! ale w razie co apteka poratuje, tylko obawiam sie że mała mogła sie przyzwyczaić do konkretnego kształtu, więc wole nie zapomieć kapturka. W komórce mam latarkę i ona służy mi za lampkę.