reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
Freyia zapytaj mama05 jak przebiegło ich spotkanie,rogalowej jak wyglądała rozmowa z im. Ja nie mam złudzeń i napisz do Gocha37 PW,a dowiesz się jak ją oszukał...myślę,że sama przestaniesz już teraz wierzyć:-:)-:)-(...jest mi przykro jak nie wiem,ktoś kto potrzebuje pomocy się tak nie zachowuje...

Firanka ładna historiaz tym Twoim chłopem podziwiam Cię musisz go bardzo kochać skoro do niego wróciłaś, ja bym chyba nie dała rady zaufać drugi raz a będac z kimś komu się nie ufa można na łeb dostać bo gdzie nie spojrzysz szukasz spisku...;/

co do Zbyszka to dziewczyny w dzisiejszych czasach człowiek się nie cofnie przed niczym- ludzie są podli i bezwzględni:(

Asienka wierz mi,że kocham go bardzo mocno...za bardzo mocno...po jego ostatnich dwóch numerach stwierdziłam,że to,że go kocham to za mało...po prostu teraz poza tym wszystkich trzymają mnie dzieci. Gdyby nie one to z dniem 10 marca odeszłabym...

Dziewczyny mam pytanie czy w wieku naszych maluszków chwytanie bardziej w jedną rączkę zabawek oznacza że będzie np. lewo ręczne dziecko ??
Bo mój Maciuluś łapie zabawki więcej w lewą łapkę i troszkę mnie to przeraża bo u nas nie ma żadnego majkuta.

A to uśmiech od Maciusia dla BB cioteczek :-)
uśmiech.jpg

żabcia u mnie w rodzinie tyko ja jestem leworęczna i nie rozumiem trochę co to tragedia że Maciuś miałby być leworęczny...to chyba nie te czasy że bito dziecko po rączce żeby chwytało w drugą rękę!!

firanka PODZIWIAM!!! trzymaj się ja z życia wiem tyle że dla dzieci nie warto trwać w chorym związku... bo napięta atmosfera też dla maluchów niedobra...mam nadzieję że kiedyś się spotkamy na jakąś kawkę ;p

reklama
zabcia mnie nikt niczego nie uczył mama pracowała od rana do wieczora a ojcec siedział pod sklep i tankował a jednak umiem wszystko robic po za tym mały moze robic troche rzeczy lewa a troche prawa nie przejmuj sie na zapas...

Do góry