reklama
JA CHCE WIOSNĘ
dziewczyny już nie mogę tej pogody wytrzymać brak słońca spacerów i cągłych chorób już dosyć!!!, może z wiosną jakiś optymizm przyjdzie bo oszaleje
piszecie o szczepieniach a my od 3 tyg nie możemy zrobić bo jak nie uszy to katar i tak wkółko nic nie idzie swoim torem
Kota ja również polecam na włosy polecam te witaminy co Mła i szampon dermena do wypadających włosów jest super
dziewczyny już nie mogę tej pogody wytrzymać brak słońca spacerów i cągłych chorób już dosyć!!!, może z wiosną jakiś optymizm przyjdzie bo oszaleje
piszecie o szczepieniach a my od 3 tyg nie możemy zrobić bo jak nie uszy to katar i tak wkółko nic nie idzie swoim torem
Kota ja również polecam na włosy polecam te witaminy co Mła i szampon dermena do wypadających włosów jest super
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Inka ja szczepilam 6w1 i rotawirusy i zadnych skutkow ubocznych nie bylo i nie ma, Alan szczepienie zniósł bardzo dobrze, plakal tylko w chwili wklucia. Nie chcialabym patrzec jak jest kluty 3 razy raz po razie... A rota wypil i bylo ok.
Dorotar tak jestem fryzjerką.
A na wypadanie wlosow tez moge polecic szampon dermena, i diete bogata w witaminki
Dorotar tak jestem fryzjerką.
A na wypadanie wlosow tez moge polecic szampon dermena, i diete bogata w witaminki
inka85
Mamusia Aleksego
Umówiłam się do fryzjera na niedziele ale szczęśliwa jestem! Może w końcu będę wyglądać jak człowiek
Moj Maluszek wlasnie usypia mi na rękach ale jeszcze go nie odkladam do kosza bo pewnie się zaraz by obudził a szczerze po wczorajszej walce do 2:30 naprawdę marzy mi się położyć spać o normalnej porze!
Dobrej nocy!
Moj Maluszek wlasnie usypia mi na rękach ale jeszcze go nie odkladam do kosza bo pewnie się zaraz by obudził a szczerze po wczorajszej walce do 2:30 naprawdę marzy mi się położyć spać o normalnej porze!
Dobrej nocy!
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Normalnie jestem pełna podziwu dla mojego synka jakiś chyba cud nastał położyłam go do jego łóżeczka na chwilkę żeby przygotować mleko i włączyłam mu karuzelkę ja się odwracam a On jak nigdy usnął w łóżeczku bez żadnego wiercenia kręcenia i skrzeczenia, ciekawa jestem ile w nim pośpi :-)
Mam pytanie do mam karmiących mlekiem modyfikowanym po ile mililitrów Wasze pociechy zjadają ?? Bo qrcze mój Maciuś jadał po 120 ml ale było mu mało i dzisiaj zwiększyliśmy mu na 150 ml nie jest to za dużo ?? w sumie na pudełku mleka piszę że po 2 miesiącu 180 ml.
Mam pytanie do mam karmiących mlekiem modyfikowanym po ile mililitrów Wasze pociechy zjadają ?? Bo qrcze mój Maciuś jadał po 120 ml ale było mu mało i dzisiaj zwiększyliśmy mu na 150 ml nie jest to za dużo ?? w sumie na pudełku mleka piszę że po 2 miesiącu 180 ml.
inka85
Mamusia Aleksego
Żabcia moj Aleksy zjadal 120 a teraz zdarza się (w sumie coraz częściej) ze zjada tylko 60 i po jakimś czasie dojada,choć nie zawsze!
Wydaje mi się ze na wadze przybiera więc się nie martwię i Ty tez nie powinnas chłopak ma po prostu większe potrzeby
Wydaje mi się ze na wadze przybiera więc się nie martwię i Ty tez nie powinnas chłopak ma po prostu większe potrzeby
Scholastyka
Aktywna w BB
No widzisz jakie masz złote dziecko Zazdroszczę, bo ja mimo iż przeczytałam tą książkę, to moje dziecie jest jakieś uparte - chyba po mamusi i zamiast budzić się już coraz rzadziej to zaczyna się budzić coraz częściej. Karmię mm a pobudki zawsze były co 3 h jak w zegarku, a ostatnio nawet co 2h, albo coś jej się ubzdurało, że budzi się o 1 potem o 4 i dalej nie chce spać ! Zasypia dopiero koło 6-7 pośpi godzinę i koniec. Wcześniej udawało nam się pospać nawet do 10, do 8 to było minimum, a teraz godz 4 i koniec.
chyba raczej leniwe to nasze dzieciatko nie zlote ;-) to po mamie pewnie a tak na serio to takie cudne noce u nas nie sa codziennie niestety, dzis bylo spanie tylko do 3, a pozniej pobudki co 2 godziny. a w dzien marudzenie i na raczki i karmienie co 2 godziny a od 18 co godzine tez stwierdzam, ze maly w temacie karmienia jest nieprzewidywalny i tu niestety zadna ksiazka nie pomoze. Wlasnie zasnal, moze wreszcie skoncze pisac po czterech godzinach ;-)
Mla, a ta sucha skorke o ktorej pisalas to da sie jakos zlikwidowac? Bo u nas jest podobnie. Przemywam buzke tylko woda przegotowana i smaruje kremem nawilzajcym, ale na czole i troszke na wlosah to cholerstwo nie chce zejsc.
Milej, przespanej nocy mamuski.
reklama