xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
Dorcia ty się ciesz że dziecko ci tak śpi...skoro lekarz mówi że jest ok to nie wiem czym się martwisz...możesz zawsze iśc do innego skoro ten wydaje ci sie niewiarygodny...moim zdaniem masz złote dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc Dziewczyny
Ja powinnam otworzyc szampana, bo Maly spal nieprzerwanie od 23.30 do 5.20, a pozniej prawie do 9 :-) Jestem taka szczesliwa, bo widze ze mozna karmic piersia i sie wysypiac i nie zawsze trzeba "madrze sie ustawiac" (butelka) jak mi to sugerowala kolezanka. Ciotki BB, dzieki wielkie jeszcze raz za wrzucone tu ksiazki, bo kilka cenych rad z nich wyciagnelam.
Hej laseczki!
Dawno mnie tu nie było...
Mam do was takie pytanie, jak urodziła się Julka to ciągle przesypia całe noce wstaje po 8-miu, a czasem 9-ciu godzinach snu i wypija 120ml czy to jest normalne? lekarka stwierdziła, że tak skoro prawidłowo przybiera na wadze ale mnie to martwi bo ciała to ona nie ma za dużo, a nie dość, że ciągle dostaje wysypek to już sama nie wiem w czym ją kąpać i prać ubranka bo już wszystkiego próbowałam, chyba czeka mnie wizyta u dermatologa
mamcia mój Michaś na policzkach ma taką kaszkę troszkę ślady po alergii mu już zeszły bo był cały obsypanynajbardziej na buzi...terazma taką kaszkę której praktycznie nie widać...