reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

dziewczyny muszę sie wam pochwalić!!
przyszlo nam oficjalne pisno, że jeteśmy głównymi najemcami naszego małego mieszkanka! Można przepisywać wszystkie rachunki na nas i brać sie za remont! :-D:-D:-D:-D:-D Jezu jak mi ulżyło!

Asko- zuch chłopak gratulacje!

agapa- robisz smaka ;D

reklama
Fajnie ze kolejne bogaty na świecie juź są- ja też chce:-)
dzisiaj dzień biegania- rano do szkoły, potem zakupy, nastawić na obiad, lodowisko Kami, więc muszę jej podrzucić rzeczy na lód i znowu do domu, żeby za godzinę odebrać Młoda z lekcji, bo po lodzie mają jeszcze godzinę. Teraz padam, zjadlam obiad i oczy mi się kleją. Brzuch mi się stawia i to spojenie- ehh. Może przytnę komara zanim Mężol wróci z pracy. Młoda na bajkach w pokoju- wiem, ze mało edukacyjne, ale dzisiaj mam kryzys.

Ja się rozczulam za każdym razem jak oglądam zdjęcia "naszych" grudniowych dzieciaczków :-) są takie śliczne i słodziutkie :-) nie mogę się doczekać kiedy i ja będę mogła przytulić moją małą Hanusię :-(

Zapewne go kocha tym swoim małym serduchem ale trzeba tę jej miłość pilnować bo nie potrafi jeszcze swoich uczuć kontrolować i jak ściśnie to szok i chodzi i gada: JESTEM DUŻA, MAM DUŻE RĘCĘ, CHCĘ GO BRAĆ NA RĘCĘ.

Dorota, zdjęcie Amelki tulacej tego maleńkiego bąbelka jest bezcenne!!!!
Ankubator gratuluję i do dzieła w takim razie jak sie już ogarniecie z Mikołajem:)

aaaaaa ja mam mega super humor bo po pierwsze za jakies 20 min. będziemy całą rodzinką już w komplecie na kilka dni, mąż już dojezdza do domku:0 a po drugie zamawiałam na wieczór pizze przzez neta... wchodzę na platnosci na konto i patrze cos za duzo kasy mam. Zerkam a tam dofinansowanie na mikołaja i święta z pracy już dostałam:) Na paczkę dla Kamilka i dla mnie:) i normalnie aż mnie kwota szokła bo to prawie 750 zł!!!!! w zeszłym roku też coś sporo było, ale wtedy mieliśmy inaczej liczony dochód bo jeszcze z przed ślubu a teraz już piękne fakturki męza doszły, a nam biorą pod uwagę cały dochod rodziny. Także postarał się mój pracodawca:) Musze odłożyć na bok te pieniądze bo inaczej pójdą na życie, a tak pomyślimy i zrobimy sobie jakiś prezent w końcu to dodatkowy zastrzyk:).

reklama
Asko, super Ci się dzień udał, jeszcze taka niespodzianka na koncie :) mi ZUS przelał dzisiaj jakąś zaległą kasę, więc w ciągu 2 tygodni dostałam od nich 2 godne przelewiki, jestem mega zadowolona, szczególnie po tym numerze, który mi odstawili. poza tym narobiłas mi ochoty na pizzę :))

Do góry