reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

dziewczyny muszę sie wam pochwalić!!
przyszlo nam oficjalne pisno, że jeteśmy głównymi najemcami naszego małego mieszkanka! Można przepisywać wszystkie rachunki na nas i brać sie za remont! :-D:-D:-D:-D:-D Jezu jak mi ulżyło!

Asko- zuch chłopak gratulacje!

agapa- robisz smaka ;D

reklama
Fajnie ze kolejne bogaty na świecie juź są- ja też chce:-)
dzisiaj dzień biegania- rano do szkoły, potem zakupy, nastawić na obiad, lodowisko Kami, więc muszę jej podrzucić rzeczy na lód i znowu do domu, żeby za godzinę odebrać Młoda z lekcji, bo po lodzie mają jeszcze godzinę. Teraz padam, zjadlam obiad i oczy mi się kleją. Brzuch mi się stawia i to spojenie- ehh. Może przytnę komara zanim Mężol wróci z pracy. Młoda na bajkach w pokoju- wiem, ze mało edukacyjne, ale dzisiaj mam kryzys.

Ja się rozczulam za każdym razem jak oglądam zdjęcia "naszych" grudniowych dzieciaczków :-) są takie śliczne i słodziutkie :-) nie mogę się doczekać kiedy i ja będę mogła przytulić moją małą Hanusię :-(

Zapewne go kocha tym swoim małym serduchem ale trzeba tę jej miłość pilnować bo nie potrafi jeszcze swoich uczuć kontrolować i jak ściśnie to szok i chodzi i gada: JESTEM DUŻA, MAM DUŻE RĘCĘ, CHCĘ GO BRAĆ NA RĘCĘ.

Dorota, zdjęcie Amelki tulacej tego maleńkiego bąbelka jest bezcenne!!!!
Ankubator gratuluję i do dzieła w takim razie jak sie już ogarniecie z Mikołajem:)

aaaaaa ja mam mega super humor bo po pierwsze za jakies 20 min. będziemy całą rodzinką już w komplecie na kilka dni, mąż już dojezdza do domku:0 a po drugie zamawiałam na wieczór pizze przzez neta... wchodzę na platnosci na konto i patrze cos za duzo kasy mam. Zerkam a tam dofinansowanie na mikołaja i święta z pracy już dostałam:) Na paczkę dla Kamilka i dla mnie:) i normalnie aż mnie kwota szokła bo to prawie 750 zł!!!!! w zeszłym roku też coś sporo było, ale wtedy mieliśmy inaczej liczony dochód bo jeszcze z przed ślubu a teraz już piękne fakturki męza doszły, a nam biorą pod uwagę cały dochod rodziny. Także postarał się mój pracodawca:) Musze odłożyć na bok te pieniądze bo inaczej pójdą na życie, a tak pomyślimy i zrobimy sobie jakiś prezent w końcu to dodatkowy zastrzyk:).

reklama
Asko, super Ci się dzień udał, jeszcze taka niespodzianka na koncie :) mi ZUS przelał dzisiaj jakąś zaległą kasę, więc w ciągu 2 tygodni dostałam od nich 2 godne przelewiki, jestem mega zadowolona, szczególnie po tym numerze, który mi odstawili. poza tym narobiłas mi ochoty na pizzę :))

Do góry