reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Sergi ty fuksiaro!!! No to niezle :-D ale powiem ci, ze mnie to zawsze wkurza jak ktos gads po angielski a moglby po polski :crazy: nigdy nie wiem czemu niektorzy to robia :confused2: ale ciesze sie niezmiernie, ze wszystko ok :tak:

reklama
Łysa, ta pielęgniarka tylko wpadała i wypadała... ;-) Ja z wiadomych przyczyn językowych przedstawiłam się jako Caroline, mój Grzesiek na Polaka nie wygląda... ;-) Może ją to zmyliło ;-) Dziękuję za informowanie Dziewczyn i na przyszłość relacje zdawaj, masz pozwolenie bez obaw o lincz :*

:-D Sergi dzieki bo ja sie bicia boje bardzo :-D no to nie tak zle w takim razie :tak: jestem szczesliwa, ze moglam byc czescia twojej pierwszej i nie ostatniej wizyty w szpitalu tu w UK ;-) it's all about fun in here :-D

Ja tez lece spac, buziolki i do jutra! Jakby cos sie dzialo to tez czekam na newsy albo nowe smsy bo i tak spie z jednym okiem otwartym ;-)

Ostatnia edycja:
Mła wg ich oceny wszystko pozamykane i ciasne, wytłumaczyła mi ta pielęgniarka/położna, że te moje "wody" to mogła być zwykła wydzielina. Ponoć bywa nie tylko biaława, ale przezroczysta i jak woda - też! Pozycja podczas snu mogła uniemożliwić jej wydostanie się z szyjki macicy więc jej się tam "nazbierało" przez całą noc, a przy zmianie pozycji po prostu cała wypłynęła i to mogło mi zasugerować odejście wód. Mogło ich być dużo, bo przy końcu ciąży zawsze się zwiększa ilość wydzieliny.

A jeszcze Wam powiem, że w ciągu mojej godziny pod ktg urodziło się dwoje dzieci :tak: Chłopczyk i dziewczynka. Babka która chłopca rodziła krzyczała strasznie, ale 10 minut i Maleństwo było na świecie! :tak: :szok: I Położne zachwycone, że ładny i szybki poród :-)

I mamy w szpitalu swoje pojedyncze sale w których się leży czekając na poród, rodzi i zostaje tam tez po porodzie :tak: Z prywatną łazienką :cool2:

Łysa spokojnej nocki :* :-)

Sergi to fajnie że jesteś już i wszystko narazie ok ciekawe jak usg jutro, czekamy na relacje:tak:
Nastazja gratulacje udanej wizyty
Mła będę dawała znać jak coś u mnie sie wydarzy wziełam już twój numer

ja aż boję się położyć bo 85% kobiet zaczyna rodzić w nocy ale trzeba się położyć jutro też dzień mam nadzieje że spokojniejszy
dobrej nocki mamuśki spokojnej

Ostatnia edycja:
Sergi-dobrze ze wróciłaś w dwupaku do domku:-), no i faktycznie fajna historia z tym lekarzem i pielegniarką, apropo jutrzzejszego usg-bedziesz chciała wiedzieć czy Gabryś czy Gabrysia jeśli bedzie taka możliwość??

Nastazja-gratuluje udanej wizyty, donosiłas Adasia do bezpiecznego momentu

Aga7602 będę się broniła rękami i nogami przed tym! Teraz to już zdecydowanie mówię NIE! :no: 36 tygodni już za nami, jesteśmy już tak blisko "godziny zero" i super porodowej Niespodzianki, że chybabym udusiła, gdyby się ktoś wygadał... ;-)

Inka spokojnej nocy! :-)
Gosia tez mam zawsze lęki przed nocami :sorry: Ale dzisiaj już mnie uspokoili ze wszystkim, więc będę spała jak suseł ;-)

reklama
noo przypełzłam tu jeszcze po szybkie wiesci co i jak z sergii:)
no niby sie cieszę że wróciłaś w dwupaku;p;p (eh okropna jestem) ale swoja drogą wiesz zle by nie bylo gdyby sie zaczelo;p;p
ciekawe co jeszcze z mimozami
freyia fajnie ze u ciebie tez chwilka wytchnienia
gosia8005 oj wiem kochana co to bole krzyzowe nie zycze ich kuzwa nikomu, dla mnie to bylo najgorsze z calego porodu.
kurcze ktos z sasiadow majstrowal w pionie z kaloryferem.. i mam w sypialni zimno jak ... ehh dobrze ze kamilek juz ma lozeczko w małym pokoiku to tam jest cieplo, a ja chyba dzis sie zawekuje na noc:) jutro musze zglosic jeszcze rano grzał, reszta domku ciepla... no coz a slyszlama w ciagu dnia ze cos tam sie dzieje w pionie ale kto by pomyslał

zmykam do spania buziaaaammm i spokojnej nocy zycze dziewczyny:)

Do góry