Jesteście niemożliwe! Człowiek wyskoczy na 10 minut do sklepu, a potem musi nadrabiać czytanie przez godzinę!
mamoOskarka, miała być wódka, a jest chałwa? Coś tu nie halo
Co do pancakes niestety nie mogę sobie pozwolić na takie swawole. Jutro ważyłabym kilogram więcej! Serio. Muszę poczekać na lepsze czasy i póki co oddaję się tylko marzeniom. Niemniej jednak przepis przepisałam i dzisiaj zerknęłam, że na tym naleśnikowym głodzie bezmyślnie przepisałam ten komentarz o większych jajkach w Ameryce XD
Byłam dzisiaj w dwóch marketach i nie znalazłam barwnika, ale znalazłam rozwiązanie, więc napiszę Ci na PW
Rojku, to jak już skończysz z podłogami zostaną Ci tylko zapałki z wersji Ankubatora
))
Inka, witaj w domku
Aga, czekaj ze skurczami grzecznie na swoją kolej! Współczuję Ci bólu, ale pamiętaj, że jest przed Tobą kilka dziewczyn w kolejce na porodówkę
2701, wow! Wyciągnął już narzędzia! Cóż za sprawność działania!
)) Ty to jesteś wyrozumiała, że tak spokojnie mówisz o takich wielkich przygotowaniach
Asienka, & za dzisiejszą wizytę, a dla Ciebie,
Kota, za środową. Czekamy na newsy i fotki
Gosia, zazdraszczam śniadanka całym... żołądkiem
Mirabelka, nadrobienie tego, co się tutaj ostatnio dzieje graniczy z cudem, więc życzę sukcesów
Dostałam smsa od
Salsika, tzn coś jakby mmsa do odebrania na www plusa. Już się ucieszyłam, że zobaczymy maleństwa, a to dupa. Nie mogę się do tego dobrać :/ Napisałam do niej, że nie wchodzi mi to hasło do fotki i czekam na jakieś alternatywne rozwiązanie.
Oczywiście przed umieszczeniem fotki zapytam czy życzy sobie na otwartym, czy zamkniętym