reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

dziewczyny, są nowe wieści od Salsika, jedną córeczkę ma już na stałe przy sobie, co cieszy.
Napisałam jej, że mocno trzymamy kciuki, żeby i drugie maleństwo szybko nabierało siły i przesyłamy mnóstwo pozytywnej energii, że jest bardzo dzielna i już niedługo w czwórkę będą się cieszyć rodzinnym szczęściem w domku.

Mła, czytam forum na bieżąco, ale jakoś brak mi weny do pisania, a nie chcę ciągle marudzić :) aktualnie staram się zwalczyć w zarodku jakieś zaczątki przeziębienia..

Ostatnia edycja:
reklama
jak dobrze że Salsik choć jedną z księżniczek ma przy sobie!! oby i druga dołączyła szybciutko!!:-)
ja już wykąpana, po obchodzie zajadam się mandarynkami i jabłkiem bo mi też Nastazja smaka narobiła a niestety marcheweczki tutaj nie mam :-(
sergee na bank jutro się odezwę jak tylko będę wiedziała czy mnie stąd wypuszczą!! trzymajcie więc kciuki, proszę!!

Olluchna, trzymamy kciuki! Zawsze lepiej sprawdzic....
Freya, nie smutkuj.... bo brzuszek jest smutny razem z toba....
Mla, gratulacje!:-)
Moje kolacyjne menu dzis (dla was na poprawe humoru): sledz z cebula w oleju, fasolka po bretonsku (z kielbaska), jogurt z musem truskawkowym, a teraz kakao... I potem sie dziwie, ze maly kopie z nerw.....:-D

Inka to mamy podobne smaki, bo wczoraj zjadłam 8 mandarynek, a dzisiaj już 2 jabłka i teraz marchewkę.. Mam jeszcze ochotę na takie super soczyste pomarańcze, ale niestety jeszcze w sklepach są narazie takie sobie, suche to jak wióry. Dopiero gdzieś w okresie świąt zaczną się super pomarańcze, ale już mnie mama uświadomiła, że jak będe karmić to o takich smakołykach mogę zapomnieć.. :-(

Mam nadzieję, że Salsik daje radę. I że wszystko, szybko wróci do normy.

Papayka - ja już śledzi nie jem na kolację, odkąd dostałam takiej zgagi, że hej! i odbijało się mi nimi do rana ;p ale nie powiem kakaem nie pogardzę ;) może któraś jeszcze chce mi zrobić smaki?? bo jabłko już jem ;p po kakao pójdę :)

Inka trzymamy kciuki za twoje wyjście
Salsik dobrze że choć Hanię ma przy sobie a za anie tu trzymamy kciuki aby sil nabierała
Olluchna napewno będzie dobrze czekamy na wieści
Kota to nie daj się przeziębieniu ja polecam herbatkę z miodem i imbirem dobrze wzmacnia a jak smakuje miam
Mła a ja w wyobraźnie troszkę wierze dziś przez dobre 15 min miałam takie dziwne szczepanie tam na dole więc... może to tylko zbieg okoliczności:tak::tak::tak: ale odrazu o tobie pomyślałam

Kota, dzięki za wiadomości od Salsik..super, że ma już przy sobie Halinkę, jeszcze chwila i Anusia będzie też z nimi..
Inka, trzymamy &&&&&&&&&&&&&;-)
Papayka, niezłe menu:tak:..ja właśnie zjadłam jajeczniczkę z szyneczką, do tego pomidor i zielone oliwki;-)..zastanawiam się nad grejpfrutem;-)
Nastazja, to Ty z Inką takie zdrowe podejście do papu:-)..

reklama
Do góry