reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanka :-D D mówi mi to samo... że niby wyszło mi zimne piwko i driny z lodem... :-D kiedy ja wcale nie przepadam... :-p:no:

Aga fajnie tak poszaleć na zakupach... :-):tak:

Kasiamaj ja myślę że tak od razu to regularna @ może nie być :dry:

Pranko się robi, w piecyku napalone, zapas drzewa przyniosłam i mam trochę laby ;-)

Koło 14 muszę skoczyć na zakupy, potem po małą do przedszkola i zacznie się praca. Dziś późno skończę bo koło 23 chyba... ehhh... :eek:

Młoda ma dziś Mikołaja w przedszkolu. Ciekawe jak reakcje :-);-)

Miłego dnia dla was!!!

reklama
hej
u nas chorobowo
Kuba jako -tako-Paula u nas też chińszczyzna. ;)
a Natka-gorzej...kaszle bidula nos zapchany....

aj......ta zima....

wczoraj Kuba kąpał się w wanience młodej w pokoju bo łazienka taka zimna jak w jakiejś umieralni....rany!!!!

no i co....
i aby do wiosny!!!!

zdrówka dla wszystkich chorowitków-dla pracusiów mniej pracy...

miłego dnia dla WSZYSTKICH.

A ja sobie wlasnie robie mala przerwe w sprzataniu.:eek:
Mam dosc a najgorsze jest to ,ze sprzatalam dzisiaj takie graty, ktorych wlasciwie nie bylo widac tylko mi zalegaly.No i ja sie narobilam a nic nie widac:no:
Poza tym nie wiem co zrobic na obiad.
No i w ogole jakas jestem dzisiaj nie w sosie:dry:
Chlopaki chore jak nie wiem co i jutro jedziemy do lekarza
No i sobie pomarudzilam i ide.
Pozdrawiam i zycze wam lepszego nastroju niz moj;-)

witam
i życze wam poprawy nastrojów:tak::tak::tak: i zdrówka chorującym

a Łukasz dziś tak mnie nastraszył że mało brakowało a dostałby w tyłek. Uciekał przede mną i wszedł na łóżko gdzie leżał Krzyś i nie popatrzył za siebie i wlazł na niego prosto na buzie. Ne zdążyłam go złapać. Krzyś akurat spał smacznie i tak sie przestraszył i popłakał biedaczek:sorry2:

Hejka....:-)
Ja juz jutro smigam do Polski.... ale zlecialo.
No wlasnie stefanka- mam nadzieje, ze ten snieg sie jeszcze wstrzyma troche, tzn do soboty... bo inaczej nigdzie nie polece....a chce!!! No!!!:blink:

Aga- he he to masz weselo ze swoimi chlopakami....:tak: No i fajnie tak troche sie obkupic, nie?:-)

Zdrowka chorowitkom.....

dzien dobry

zdrówka dla chorowitków:tak:
ja tez zdychałam przez ostatnie dwa dni, kurde al emnie rozłozylo, ale dzis czuje się juz o niebo lepieju tylko ten katar mnie dobija...

alex no to zycze ci braku sniegu abys spokojnie do polandii doleciała:tak:

aga - dobrze ze nic się nie stalo...niestety przy dwóch urwisach to juz trzeba miec oczy wszedzie:tak:

paula a masz wypieki na twarzy? hehe bo pamiętam jak reagowałas na wóde hihihi
no i nie pij już więcej:-p:cool2:
jak tam jula po mikołajkach?

my dziś mamy mikołajki, tzn paweł ma a my na 15 idziemy do przedszkola bo dzieciaki robia dla rodziców mikołajkowe przedstawienie, pablo mówi dwa wierszyki i spiewa piosenkę:tak:
no a jutro od rana bede z damianem na zawodach.mam nadzieje ze juz to grypsko troche odpusci bo chyba tam padne...

no i co jeszcze?
hmm
musze zrobic liste zakupów mojemu męzowi bo nie mam siły jeszcze łazic po sklepach a w niedziele robimy impreze urodzinową chlopakom więc trzeba wziąć sie do roboty...
ale mi sie nie chce...

dobra ide wysuszyc włosy:tak:

ahoj załogo
słuchajcie podpowiedzcie mi jakies zabawy na urodziny dla małej bedzie 6 dziewczynek bedzie malowanie twarzy napewno jakies spiewanie , salon pieknosci i???? niewiem co jeszcze przedział wiekowy to 3 -7 lat albo 3-6 HELP

reklama
witam w niedzielę:-)
stefanka- doszłaś do siebie?
elcia- ja to szczerze mówiąc nie mam pomysłów:no:
viki- jak tam u was? rodzinna sielanka
paula- jak gardełko? podobno spirytus jest dobry na ból gardła (oczywiście tylko łyżeczka do odkażenia);-)

a u mnie znów sypie śnieg:szok: dobrze że nie muszę jeździć di pracy:-)

Do góry