reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

PAULA TY ŚWIN....O HIHIHIHHHIHIH
jak widzisz nie tylko od siebie hehe
a co do objawów ciazowych to chyba nie chociaz chociaz????
zaraz kiedy ja mam @????hmmm DOTA ANECZKA kiedy wy bo ja zaraz po was hhihihihihihihi

reklama
No wlasnie DOTA!!!!!! Kiedy ty???!!! Gdzie ty w ogole jestes co?
Elcia ja mam chyba w przyszlym tygodniu ale moze ty juz sie nie zalapiesz co?;-)

Ja tylko przyszłam powiedzieć że sobie wykrakałam i jestem wściekła jak ch.......ra - Alex ma zapalenie oskrzeli - na szczęście tylko z jednej strony i to ledwo co się zaczęło więc mam nadzieję że gorzej już nie będzie, ale wysiadam już psychicznie. Ciągle tylko na kolanka i chce się przytulać a nie umie go porządnie przytulić a jak chcę żeby usiadł z boczku i się przytulił to znów on się denerwuje bo tak nie chce i koło się zamyka. Dobrze że chociaż D udało się wziąć dwa dni opieki to trochę mnie odciąży.

Dobra ponarzekałam - uciekam.

PS: Weroniczka a Ty działaj na tym nowym nabytku;-)

Ps 2 : Elcia - co to mówisz - dołączasz do grona??
Kacha no super by było gdyby 31 styczeń:-)

i ja sie witam

ale mnie wszystko swedzi :no::no::no:, kurde cos mnie uczulilo :-:)-(. Zjadlam w pracy sniadanie tzn pasztecik ten nowy podlaski i ogorek zielony i obawiam sie ze ten ogorek to za ekologiczny to nie byl :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:. Bo chyba to nie pasztet :eek:.
Pilam wapno ale narazie bez zmian, zaraz lykne zyrtec a jak nie przejdzie to jutro lekarz :sorry2::sorry2:.

do tego boli mnie jdna piers :-:)-(, kuba sie rozlozyl, ma katar i kaszel i ogolnie wszystko do d...........

jeszcze moj szwagier w szpitalu, mial zabieg usuwania zylakow i po tygodniu zaczela mu krew ze szwa lecic i pogotowie go wzielo do szpitala. Kurde siostra sama zostala, jeszcze sie denerwuje co i jak, nie moze pojsc codziennie bo on w wawie lezy :-:)-:)-(. Podobno z tydzien polezy bo antybiotyk dostal :-(

ech nie mam weny do pisania wiec nie przynudzam i ide do lozka bo spac mi sie chce

do jutra

hej

ja tak na szybko, bo padam...
caly wieczor spedzilam z damianem i matematyką...kurde dwa dni w szkole go nie bylo a 15 stron w cwieczeniach do zrobienia..i to same zadania tekstowe na dzielenie pisemne przez liczby kilkucyfrowe...

masakra jakas...

asia no to obys jak najszybciej wrocila z tego szpitala no i z pomyslnymi wynikami i nastrojem:tak:

elcia no to oby @ nie przyszła:-p

jutrzenko baska - zdrówka dla chlopakow no i dla ciebie i szwagra tez:tak:niech cię mezuś dziś wydrapie heheheh

paula aneczka asia no ja stopniowo rozjaśniam moje ciemne włosy....i musze przyznac ze juz wiecej blondu niz ciemnych ale jeszcze ze dwa razy bo jakies rude gdzie niegdzie zostaly...no ale nie chce zupelnie blond....jeszcze do konca nie wiem czy blond bronz czy moze dwa odcienie blondu... no i mysle o innej fryzurze chociaz juz troche mi szkoda... ale ja to taka jestem, ze szybko mi sie fryzura nudzi a lubie niebanalne cięcia:-p

dobra zmykam do wanny i do wyrka.

do juterka dziewczyny

reklama
:-)Hejka
No poprostu fantastycznie jest dzis:tak:
W nocy zadzwonily do mnie dziewczyny z budynku obok(rehabilitacja dla dzieci) , ze u nich sie pali chyba:szok: Przeprowadzilysmy ewakuacje 30 pacjentow na nasz oddzial o godz 2 w nocy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Potem bylo wzywanie strazy i inne historie.
Rano full krwi do pobrania a ja ledwie na ooczy widzaca.Na szczescie sie udalo dobrze u wszystkich;-)Ma sie ten fach w reku:-D
No a teraz w domu z dwoma lobuzami i jednym chorym:sorry2:
Basia nie lam sie juz niebawem pozbedziesz sie brzucholka.
Elcia trzymam kciuki za brak@
Viki to pokaz co tam se zrobilas na glowie.Ja blond mialam w wakacje.Teraz z rudym paraduje;-)
Jutrzenka to zycze zdrowka dla rodzinki i nie zadrap sie biedaku;-)

Ide kawke zaparzyc:cool2:

Do góry