reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej!!!

My dziś zostałyśmy w domku bo wiatr okropny i śniegu ze 30cm dowaliło :szok::szok::szok:
Julcia mi w drodze popłakuje że zimno, że to i tamto... przekichane będzie to latanie z rana zimą...

Fajnie że Paulina wygrała Tap Madl:-D :-) Chociaż mi się bardzo podobała ta Kasia co odpadła tydzień temu ;-) hehe i faktycznie Krupa się nie nadaje na żywo :-D

Idę po drzewo do garażu i z psem... wrrrr.... :baffled::rofl2:

reklama
Hej.
A u nas piękna pogoda. Biało i ciepło tzn. -4 stopnie. Bardzo przyjemnie jest na zewnątrz.

Ja też oglądałam wczoraj top model i prawdę mówiąc w ogóle mi się nie podobał odcinek na żywo. Jakiś taki niedopracowany był w moim odczuciu. Ale też się cieszę że Paulina wygrała chociaż sama między Olą a Pauliną nie potrafiłabym wybrać.

dzień dobry!!!

witam się
u nas bialutko!!!!
młoda śpi
mam chwilkę ;)
muszę trochę poogarniać......
bo się nazbierało.
miłego dnia mamuśki

fajnie że Paulina wygrała...dla mnie z tej 3 najfajniejsza była.
a odcinek -tak jak piszecie....niedopracowany!!!!!

Hej hej....
Stef- a u mnie jest snieg!!! :-p:-p Ale tylko z 0,5 cm.....:sorry2:

Top model nie ogladam, wiec sie nie wypowiem....;-)

Ok na razie ide sie ogarnac.... wpadne pozniej...:-)
Milego dnia...:-)

Joł Joł dziewczynki;-)
Nie bede sie wychylac i napisze to co wiekszosc z was.ALE ZIMA BRRRRRRR:baffled::no:
Nie lubie nie lubie nie lubie ble....
Dzis wieje okropnie i wlasnie szykuje sie do sklepu.Pomyslalam co kupic i jade do supermarketu bo tam jest parking podziemny;-)
Kacha normalnie az mi sie lezka zakrecila.Tacy ludzie sa cudowni.Oby szybko byli razem i zeby mala zdrowo im sie chowala.
Kasia a jak u Ciebie ze zdrowiem bo ostatnio chyba nic nie pisalas?(Chyba ,ze cos przegapilam bo nie bylam teraz na biezaco)
No dobra przepraszam ,ze wszystkim nie odpisze ale musze jechac a potem zrobic obiadek ,porzadki i isc do pracy:baffled: Dzis znowu bedzie ciezka noc ale dzis juz sie nastawilam psychicznie;-)
Buziaczki i milego zimowego dnia :-p(ble)
Brrrrrrrrrrr

hejo
my bylysmy u lekarza no i wirusówka wydałam 7dych w aptece o zgrozo co za koszmar

pozatym u nas tez wieje sniegu napadało z 40cm masakra a ja mam opony letnie hihihihi ale jakos dałam rade
co tam jeszcze ??? jestem niewyspana bo mała niespała w nocy majaczyła płakała przez sen i wogóle sie rzucała wiec spałam i niespałam
PAULA boskie zdjatko Julci:))
dla całej reszty buziolki

huraaaa tak alex jest snieg w zwiazku z czym mam dzis wolne :-) wprawdzie juz go nie widac ale co tam hehe wazne ze byl rano 1 cm.
elcia mam nadzieje ze malutka szybko wyzdrowieje.
zaraz poczytam co tam popisalyscie

Hello! I ja sie witam i momo ze u nas nie ma sniegu, to ja znow przeziebiona:baffled:
Normalnie z radoscia dziecko wypycham do przedszkola, zeby z zasmarkana matka nie siedzialo...
Cos mi dzisiaj Kaya twardo spala i sie zlala w nocy... W sumie to nad ranem, tak czy siak popralam i posuszylam posciel ( przy okazji nasza) i jeszcze poprzebierac musze...
A zeby bylo smiesznie, to wczoraj nasze dziecko po ciemku samo poszlo do lazienki. Zapalila sobie bestyjka swiatlo, wysiusiala sie i poszla do lozka i sama sie nakryla kocykiem i kolderka... Gdyby nie to ze sie przebudzilam i gdyby mloda nie zostawila zapalonego swiatla, to bym nie wiedziala ze potajemnie z klo korzysta;-)
Kacha, super wiadomosc...Wielka szansa dla dzieciatka zeby mialo prawdziwa rodzinke... podziwiam takich ludzi:tak:
Zdrowka dla chorujacych! I tez zmykam dalej dzialac w domku, zeby na weekend miec wiecej spokoju:tak:

hej
ja niestety mam bardzo mało czasu, niby ma być lepiej ale mały coraz rzadziej śpi w dzień i w związku z tym mam jeszcze mniej czasu:no::crazy:
Łukasz jest zakichany ledwo na oczy widzi:-(
nas zasypało totalnie nikt z okolicy nie dotarł do pracy:sorry2:
i co więcej hm

elcia- zdrówka Oliwki
kacha- widzisz są jeszcze na świecie ludzie o dobrych sercach:tak::tak::tak:

uciekam bo mały dopomnia się mojej obecności
buziaczki dla wszystkich

reklama
Hej Dziewuszki :-)
Też się cieszę, że Paulina wygrała, od początku moją faworytką była, ale jak mam być szczera to myślałam, że Ania wygra :tak:
Elcia, Aga dużo zdrówka dla dzieciaczków :-)
Stefanka no to się wreszcie śniegu doczekałaś, musisz jakiś taniec odtańczyć, żeby przez noc znowu coś spadło ;-):-p

Do góry