reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asia wow, ale się mąż postarał:tak:
Jutrzenka mój też już pozwala sobie płukać. Olivię to już od początku przyzwyczajałam i teraz jest ok. Oni odchylają głowę a ja ręką im oczy zasłaniam:tak:

reklama
Asia na noc sie ciastem opychasz, oj nie ladnie, No chyba ze potem idziecie spalac :-D:-D:-D:-D:-D

Pryzy Paula to wiesz, w weekend jak D wraca to z lozka nie wychodza :-p:-p

EDIT

Sylwia u nas kiedys tez nie bylo problemu ale potem mu sie cos porobilo i tak teraz swirowal

Ostatnia edycja:
cześć bestie i bestyjki :-);-)
ale sie rozgadałyście....
co Wy nie macie co w niedzielne wieczory porabiać :-p

tak doczytałam-Morelowa-strasznie mi przykro!!!!

Asia-ja też sie objadam!!! tak się napchałam że szok!!!

witam:-)

jutrzenko ochh ty wogóle czytasz moje posty? juz chyba ze 3 razy pisałam ze oceny za drzewo jeszcse nie dostalam haha najprawdopodobniej we wtorek jak historyczka sprawdzi:-p

co do mycia głowy to u nas nigdy nie bylo problemów, na szczescie;-)

aga jak tam po chrzcinach?

dziewczyny ja nie wiem o jakiej wy zimie mowicie..u mnie ledwo ledwo popadało...a paweł tak juz by chciał na sanki:tak:
ale dla mnie to dobrze...w zasadzie pierwsza zima w tym domu wiec jeszcze nie wiem do konca co mnie czeka jesli chodzi o łopate i odgarnianie sniegu..dlatego jakos nie chce się szybko przekonac:sorry2:

morelowa - przykro mi.napisz cos więcej co sie stalo.

no a po zawodach damiana srednio..jakas straszna rywalizacja byla miedzy dzieciakami, niektore to zachowywaly sie jakby na mistrzostwach swiata byly...10 latki a normalnie mniemanie o sobie ze szok:szok:

generalnie sama organizacja zawodów byla nie fajna.walki wygrywały dzieci ktore ewidentnie nie powinny.....szkoda gadac.
damian zajął 5 miejsce w swojej grupie .kolejne zawody 18 grudnia:tak:

kasia maj bo caaly dzien do mnie pisalas smsy!! nie mialam kiedy!!
viki ja trzymam tez :tak:
o nie jutrzenka ta zniewagaaa. lepiej mi w boki niz tobie w *** :-p

Morelowa strasznie mi przykro_Obawialam sie ,ze cos sie stalo , skoro tak zniknelas.
Viki no to trzymam kciuki za nastepne zawody;-) A jak Damian radzi sobie z rywalizacja?Moi sa duzo mlodsi ale Witek jak przegra to jest dramat.
A ja sie tez opchalam pizzy:-p
Doobra spadam ogladac house'a

reklama
Pryzy Paula to wiesz, w weekend jak D wraca to z lozka nie wychodza :-p:-p

wypraszam sobie!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-p:-p

D już pojechał a ja czytam i czytam te wasze wypociny :-p

Poodpisuję jutro bo muszę zagonić Pannę Julię do wyra... a jak ja się nie położę to i ona... :-D:-)

Więc tym co mają płeć brzydką w domu to stosunkowo udanych nocy :-p:-p:-p
a te co same to... hmmm... czego sobie życzyć? Kolorowych snów :-p:-D Viki Tobie też :-)

Do góry