reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

aneczka wiem ze sterylizacja to super sprawa ale dosc kosztowna tutaj no i bylam pewna ze po 1 cieczce sie robi ? wiesz poniewaz moja suczka rodowodowa i nie zbyt duzo egzemplarzy to myslalam zeby moze miala szczeniaczki kiedys ale wystawianie psa to tyle roboty ze nie dam rady na pewno wiec szkoda zeby i ona sie meczyla z ta cieczka. a mowisz ze gacie sie tak sprawdzaja to moze sie udam do sklepu. wlasciwie to myslalam ze do wiosny nie bedzie miala cieczki dlatego taka jestem nie przygotowana.
dzis prosze was zeby kazda w paciorku poprosila o duzy opad sniegu u stefanki :-) bo tak mi sie nie chce isc do pracy...
jutrzenka ja chyba zaraz wlacze TZG ale wielkim fanem nie jestem.
asiu ty zacofancu motoryzacyjny na kazdej stacji to kupisz !!
kacha ja chyba tez sie tym zajme.

reklama
pryzy z ta rasa tak jest ze ciezko rozmnazac nawet jak sie chce wiec mam nadzieje ze sie nie pusci a ze to trwa pare tygodni to wiem tragediaaa :szok:

Stefa u nas to by chyba 4 pietrowy urzad musialo zasypac zebym do pracy mogla nie isc :-D:-D. Ty a jaka rasa jest tego Waszego "niby psa" ;-):-p:-p:-p

Pryzy a jak sie czujesz, kiedy wizyta???

Morelowa a jak Ty masz wogole na imię jesli to nie tajemnica

Stefa podłączam się do modlitw a szczególnie mój mąż bo też nie ma ochoty jutro iść do pracy:-D Ja kupiłam dzieciom sanki i buty śniegowe więc jestem zwarta i gotowa:tak:
Póki co tylko pruszy, ale Marcel zajarany na maksa. Wczoraj biegał po śniegu i krzyczał "ale ekstra":-D

Morelowa przykro mi:(

Dobra, wracam do żelazka.

Achaaa, apropos TZG to zobaczcie jak się tańczy w Brazylii Seksualny skandal w "Tańcu z gwiazdami". Para kompletnie zaskoczyła producentów - KCIUK

Sylwia matko skad Ty bierzesz takie cuda :szok:

u nas dzis byly sanki, R z kuba wyszedl a on tak sie ogladal ze wypadl i bylo po jezdzie :-D:-D:-D. Poza tym chcial koc bo mowil ze dziur sie boi tzn tych przerw miedzy szczebelakmi :-D:-D:-D:-D:-D

a chcialam jeszcze pochwalic mojego synka.
Zawsze jest wrzask jak myjemy wlosy a ja cialge zapominalam kupic rondo kapielowe.
Dzis powiwdzialamz ze umyjemy jak mama, tzn nachyli sie nad brodzikiem i polejemy prysznicem. I SUKCES !! w 2 minuty umyte wlosy bez plakanie ze w oczy leci wody. POLECAM !!!!!!!!!!!

u nas tez inaczej juz z myciem ale G ma juz za lopatki loczki :-) w kazdym razie rozumie juz ze musi i nie placze a nawet dzielnie znosi suszenie suszarka. przelomem bylo zakupienie szamponu czeresniowego ale kitujemy G ze to malina bo ona uwielbia wszystko co malina i git :-D
sylwia powiedz mezowi ze u was to jest jakas szansa bo pada a u nas sucho...

fanki
asiu ty zacofancu motoryzacyjny na kazdej stacji to kupisz !!
Muff, do mnie jeszcze, uwielbiam Twoje piszczoty, hehehehehe....

Resztę koleżanek pozdrawiam. Idę pooglądać film z mężem i zjeść jego ciasta. Uwaga - pierwszy raz w życiu samodzielnie zrobił sernik na zimno. Już nie może się doczekać, kiedy go spróbuję i pochwalę. Także uciekam, aby go nie zawieść ;-)

Miłego wieczorku!

reklama
Stefanka, no to jak nie bedziecie sterylizowac, to nie ma wyjscia tylko trzeba sie przyzwyczaic... I myslalam, ze te gatki co psinie spadaja, to te specjalne na cieczke dla suk... Tyle ze jak sie na spacer idzie, to i tak trzeba sciagac... No i wlasnie wiesz jak to w Pl bylo (nie wiem jak teraz), full bezpanskich psiakow i takie wyjscie z sunia w rui, to nawet niebezpieczne bywalo:tak:
Jutrzenka, dzieki ze pytasz. Czuje sie ok, minimalnie mnie muli codziennie, ale moze sobie wmawiam;-) No czuje sie troche innaczej, ale nie moge powiedziec ze zle. I poki co nie mam plamien, ale czasem jak mnie gdzies tam zakluje w podbrzuszu, to sie dygam... A wizyte mam na 8 grudnia... I mam strasznego stresa, bo 11 bysmy chcieli mlodej urodziny zrobic i sie boje ze jesli cos nie tak bedzie, to nie wiem jak ta impreze przygotuje w ogole....
I brawo dla Kubusia! U nas tez byl problem z myciem glowy zwlaszcza ze mala ma dluuugie te wlosiska, to sie dlugo plucze. Ale jakos ja przekonalam zeby sie w wodzie kladla na plecy, na plasko(zreszta tak lekarka nam kazala uszy moczyc), a jak juz prysznicem plucze, to daje jej myjke i sobie sama oczka zaslania.
Kacha, narazie sobie farme odpuszczam, bo w mniej pokojowa gierke pogrywam;-) i tak szczerze mowiac to mi sie nudnawe wydaje:-) Ale czasem podgladam jak tam tesciowa sobie radzi:-)
Sylwia i jak nowa praleczka sie sprawuje? Nam przywioza we wtorek zestaw, ale suszarka masakrycznie prad zre, tylko ze musze ja miec, bo w domu, czy latem na dworze to predzej mi zasmiergnie niz wyschnie ze wzgledu na wilgotnosc powietrza.
A Paula co sie nie odzywa? Z mezem sie ciagle integruje?:-)
Aga, tez jestm ciekawa jak chrzciny wypadly, ale pewnie umeczona jestes.....
Asia, to kicha, ze takie szkolenia w weekendy robia, a poza tym to chyba mozna bardziej skrocic... moja mama takie tez czasem prowadzi ale sie bardziej streszcza :-)

Do góry