reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dobra to macie naszą prawdziwą fotkę!!!

Mały zlot :-p

Zobacz załącznik 303210 ta co się tak wypina to Stefff... ale czemu się wypina to wam nie powiem... :-p:-p:-p

I nie mogę się oprzeć!!!

Zerknijcie co nasza Stefanka (pseudo TARA) wcina na śniadanie!!!
jajo

dzien doberek

kurde widze ja poszlam spac a tu takie poruszenie :dry::dry: ojj nie ladnie
ojj usmialam sie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

i odczepcie sie od mojego kota, ja bym chciala zobaczyc kota z Viki wiatrolapu :-p:-p:-p

milego dnia

hej,hej!!!:-):-):-)
widze humor dopisuje:-D;-)

Jutreznko miłego!:tak:
ziiimnooo i znowu pada:baffled:
a nasze dziecko przezywa Mikołaja, wczoraj mu powiedziałam,ze przyjdzie do niego i przyniesie mu paczki (takie ze szkół-to pewnie słodycze) i on czeka, mówi o tym w kółko:tak::-D

ide na sniadanko i jeszcze książkę sobie poczytam,mały słodko śpi-ciekawe jak długo:-D

zdrówka!!! dbajcie o swoje maluchy!!
miłego dniaaaa:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
jutrzenko ty sie odczep od mojego wiatrołapu i kota:-pno

paula - toś zapodała linka na dobry humor:szok: nie no bniektóre foty to normalnie kosmos hahaha

dzien dobry tak wogóle:tak:
moi chlopcy w swoich "pracach" ja bylam na malych zakupach a o 11 musze odebrac wyniki badan bo w poniedzialek bylam na pobraniu krwi...ostatnio jakas taka ciagle zmeczona jestem..:dry:

jutrzenko dzieki za odp w sprawie kropli, zapytam dzis w aptece. wczoraj nie przemywałam pawłowi bo nie mialam soli fizj.
dzis paweł wstal bez jakiegokolwiek problemu z okiem. zobaczymy po poludniu, ale noc mial koszmarną, płakał przez sen, krzyczał gadał...wstawałam do niego chyba tysiąc razy i nic sie nie wyspałam.

no a po poludniu mam zebranie rodziców w szkole damiana.
i musze przyznac ze jestem dumna z mojego syna bo bedzie miał na semestr same 5i 6 i kilka 4:-)

ostatnio dostal 5 z testu z matmy a zaznacze ze matma jest jego najgorszą stroną... byl taki dumny z siebie a pozniej razem na lekcji omawiali test i okazało sie ze pani u niektorych dzieci nie zauwazyla bledów. a dzieci sie przyznawały. moj damian tez w jednym dzialaniu miał wynik zamiast 178 to 176...przyznał sie i pani mu odjęła 2 punkty co spowodowało zanizenie oceny na 4...zabrakło mu 1 punktu do 5....

pozniej juz dzieci milczały i nikt sie nie przyznawał...

no a damian byl załamany. przez pol lekcji cieszyl sie z 5 a tu trach...
płakał w domu caly dzien tak się tym przejął.

ja tez sie wkurzyłam bo mogła mu podarowac tym bardziej ze sama zle sprawdzila klasówke.... albo dac mu chociaz 5- bo cale dzialanie mial wykonane dobrze tylko w samym koncowym wyniku pomylił sie o 2..

tak to jest jak się jest uczciwym , tylko takim sposobem nauczycielka wzbudza u dzieci chec do klamania .

no dobra to chodzi o moje dziecko wiec moze nie jestem obiektywna, ale kurcze tak mi bylo żal tego mojego damianka....

milego laski

Do góry