reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
ja dziś już zrobiłam chyba wszystko co miałam, no i zrobiłam sałatkę z czerwonej fasoli. Wygoniłam M. z małym na spacer a sama sie zajadam. Oczywiście ciężko było M. namówić na wyjście z domu, upierał się ze dobrze sie bawią w domu. Ciekawe kto. Chyba on najlepiej bo sobie grę na komputerze włączył:no::no::no: A dziś jest taka piękna pogoda aż szkoda trzymać dziecko w domu:sorry2:

już drugi raz w miesiącu zdarzyło mi się ugotować zupę;-):-D:-D i znów zrobiłam szczawiową:-D:-D
moja mama jakoś źle się dziś czuła i przespała prawie cały dzień:-(

reklama
dobry wieczor

u nas juz zakupy zrobione, mieska w marynatach i jutro imprezujemy :tak:. Pogoda ma byc piekna wiec zyc nie umierac

dzis tez bylo pieknie tylko kubus bidulek w domu siedzial bo katar ma do pasa i kaszel. Taki jest biedny ze mi go szkoda.
A dzis nawet 2 razy mu sie udalo zalatwic na kibelek i nocnik i raz w majtki ;-):-D:-D.
Troche mu odpsucilismy te nauki sikania i tak na spokojnie. Wczesniej strasznie sie przejelam, jakos myslalam ze 2 dni i juz sie nauczy i jak sikal w majtki to sie zloscilam i krzyczylam ale wiem ze nie tedy droga bo on sie tym stresowal i bal sie.

Teraz tak na spokojnie, dzis w ciagu dnia chodzil w majtkach, raz go przekupilam jajkiem i usiadl i zrobil a potem z R na duzym kibelku zrobil. Niestety za trzecim razem juz na podloge ale trudno, do wrzesnia moze zalapie o co chodzi :tak:

Stefanka lomatko a skad wzieli taki duuuzy balon :szok::szok::szok:

Asia masz jakis sprawdzony przepis na ciasto do pizzy??

Kasia a co Tobie??

Alex dzieku

Aga normalnie nie gotujesz zup bo nie jecie czy masz kucharke :-D:-D:-D

co robicie??

Hello!

Jutrzenka, owszem mam, :tak: Chcesz to napiszę:tak:
Stefa, nie bałaś się?
Kasiamaj, a co Ty taki śpioch?
Aga, pewnie mama gotuje, co?

A ja dziś mam gości. Rozmroziłam własnie karkówkę, i ...hm... coś bardzo podobna do schabu. I nie wiem już, bo na mięsach to ja się w ogóle nie znam.

hej
asia, jutrzenka- normalnie na co dzień to gotuje moja mama, to jest właściwie jej kuchnia, ja tak od czasu do czasu coś zrobię. Ale powiem wam że chętnie bym gotowała co dzień , ale nie lubię tych komentarzy przy okazji: a po co, a na co, a kto to będzie jadł:dry:
stefanka- no i jak fajnie było? Nie masz lęku wysokości? ale to musiało pięknie wyglądać:tak:
kasiamaj- jak dziś samopoczucie?
asia- może udało ci się taką chudą kupić:sorry2:

moje dziecko ostatnio chodzi spać o 11.30 mimo,że śpi do 7:szok::szok::szok: jakiś chyba osłabiony jest i ten katar go męczy. NIe wiem czy to przypadkiem nie jakieś uczulenie na coś:sorry2:
miłej niedzieli życzę:-)

balam sie troche na poczatku ale pozniej to juz tylko podziwialam :)
odezwe sie pewnie jutro na dluzej bo wiecie ze u nas zawsze weekendy szalone !!

hej!!:-):-)

i juz niedziela....;-)

My już w domku,cztery dni plazowaliśmy non-stop:-D nawet opaleni jestesmy...hihi;-)
A Mufinek tak pokochał wode ...nie chcial wychodzic:-D ile płaczu było:-D

o jaaa Jutreznka ale pojechalaś:-D:-D:-D:-D

no i
NAJLEPSZEGO DLA WAS Z OKAZJI ROCZNICY!!!:-):-):-)​

pozdrawiam Was cieplutko!!! do juterka:-):-):-):-):-)

paaaaaaa:-):-):-):-)

jeszcze dopisze...
mało dziewczyn sie udziela ostatnio,nie? została nas niewielka grupka...
kurczeee.....

Ostatnia edycja:
reklama
dzien doberek

my dzis tez nad morze sie wybralismy, nawet bylam zaskoczona ze maly sie bawil na piasku, bo w zeszlym roku to chcial tylko do wody, do tego bylismy w sklepach i kupilismy dwie pary butkow, jaja byly jak nie wiem, bo nie umielismy sie zdecydowac na kolor sandalkow, no i podalam zakiemu brazowego i niebieskiego zeby wybral jakie chce, a on spakowal jeden taki a jeden taki i taka pare chcial kupic, :-D:-D:-D, poza tym wszystko u nas ok, cieplo wiec prawie caly czas na dworku

pozdrawiamy

Do góry