reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

ja tylko melduje ze zyje i ide do wyrka. Nie mam ostatnio na nic czasu ani sily.

Poza tym to od wczoraj swiętujemy wiec same rozumiecie ;-):-p

Aga gratulacje :tak:. Dla Łukaszka to bedzie radocha ze bedzie braciszek.

dobrej nocki, postaram sie jutro z pracy cos skrobnac :-)

reklama
Hej! :-)

Kacha miałam wczoraj pytać o Ciebie... :tak: i oto jesteś... Życzę owocnych poszukiwań! I wracaj szybciutko ;-)

Jutrzenka a co świętujecie? :-p:-D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA KOLEJNĄ ROCZNICĘ ŚLUBU!!! :-):-):-)

Ło matko to już 10 lat R z Tobą wytrzymał :-D:-p:-D To macie Aluminiową rocznicę ślubu :-D:-D:-D

Stefanka weź no Elcią za chabety :-D Niech Twój Pimp coś poradzi na tą sytuację... :-D

My nie śpimy od 5 :szok::szok::szok: Julcia padła przed 18 D. koło 20 i o 5 obudzili się wyspani :eek::growl::-D co za ludziska...:eek::-D Ale co tam... dłuższy dzień będziemy mieli :-)

Od 9 mam dwie panie na pasemka a koło 14 jesziemy do Warszawy wyrobić dla mnie kartę kibica Legii :-D

Miłego dnia!!! :-):-):-)

ciao ciao

Aga gratki :))

Jutrzenka najlepszego :))

my uciekamy na spacerek bo sie sloneczko pojawilo, a popoludniu pewnie bedzie ulewa wiec trzeba kozystac, choc na placu zabaw i tak sie nie pobawimy bo mokro pewnie

milego dnia
odezwe sie pozniej

Hej!

Aga, gartulacje:tak::tak: Łukasz będzie miał towarzysza do zabawy. No i pewnie, że idź na zwolnienie. Nie ma co się przeforsowywać.
Jutrzenka, wszystkiego dobrego na dalszą wspólną drogę życia.
Paula, taki z Ciebie kibic Legii??:-);-)
Kacha, to powodzenia w szukaniu mieszkania, oby szybko coś się udało znaleźć:tak::tak:

I nie wiem, co jeszcze. Fajnie się siedzi w domku, ale tyle roboty mam, że nie wiem w co ręce włożyć, więc siedzę i nic nie robię, hehehe. A w niedzielę czeka mnie wizytacja, wrrrr...

Asia ze mnie to moze nie taki kibic, ale mój mąż uwielbia ten klub od zawsze...

Mówi że Legia to jego pierwsza żona :-D:-D:-D:-D

A 7.08.2010 jest otwarcie nowego stadionu i mecz z Arsenalem i podobno jedziemy we trójkę więc kartę muszę mieć ;-):-D

hej
dziękuje oczywiście za gratulacje:tak::tak:Łukasz się cieszy przynajmniej narazie bo jeszcze nie zdaje sobie sprawy z tego co to znaczy, że będzie musiał się dzielić samochodami np.:sorry2:
u nas drugi dzień leje, wczoraj zalało nam piwnicę:szok: już mam dośc tego deszczu
Łukasz poszedł by na dór a tu pada i pada. I tak dziś brodził w kałużach, ale ma katar i boję się go trochę tak wypuszczać na deszcz:sorry2:

kacha- to fajnie ze dzieciaczki się uspokoiły trochę i żeby ich nie przechwalić to że tak ładnie śpią:tak::tak: powodzenia w szukaniu domu:tak::tak:
asia- mi też nic się nie chce a łikend szybko leci:sorry:
jutrzenka- najlepszego, to ile już lat razem? aaa paula napisała 10 wow to życzę kolejnych udanych dziesiątek:tak::tak:
paula- no i jak ci leci ten długi dzień?
agula- to już cała rodzinka w komplecie:-)
kasiamaj- hop hop, co tam u was?

a ja dziś byłam w mieście w sprawach finansowych i w niedzielę M. jedzie za zachodnią granicę po auto. Mam nadzieję ze coś znajdzie:sorry2:

miłego dnia słoneczka:-)

Moja Pati spi:-)
Ja troszke posprzątałam,ugotowałam pierożki i na dziś koniec:-Droboty:-D:-D
Do mojego nie można się dodzwonić-tzn,że dobrze się bawi-jemu też się należy:-)-byleby wrócił wieczorem,hihi

hej laseczki
my wróciliśmy do domku
bylismy u dziadków na dwa dni.
dziś mamy u nas lokatora...-moi jada jutro na wesele i nie mieli z kim zostawić Gufona.(pies mojej sis) no i siedzi u nas.
pogoda wreszcie zrobiła się piękna
ale wczoraj na procesji nie mogłam wytrzymać-taka duchota!!!!

wszystko u nas ok-chyba Aga pytała???-Agula-gratuluję SYNUSIA!!!! i uważaj na siebie!!!

miłego wieczorka babeczki :tak:;-):-)

hej

dziekuje za zyczenia, kurde 10 lat, nawet nie wiem kiedy to zlecialo :szok::szok::szok::szok:, a razem jak jestesmy "parą" ;-) to w pazdzierniku minie 15 :tak:

ja dzis w pracy bylam, ale mi sie nie chcialo wstac. Potem na 17:30 pojechalismy do R siostry ciotecznej i jej rodzinki, wrocilismy przez 21.
Kube chyba jakas choroba rozklada, ma katar bidulek i strasznie kicha. Mam nadzieje ze sie nie rozlozy bo w niedziele imprezke rocznicowa mamy.
Imprezke bedzie na powietrzu, bedzie grill i jakies slodkosci. Moze imprezka w domu bylaby inna niz grill ale po tym jak sie na robilam na swoje imieniny w niedziele to wole zrobic grilla, mniej szykowania, zmywania, przygotowan. Jutro zrobie zakupy powkladam miesa w marynaty i bedzie gites.

Aga lacze sie w bolu, tez mam dosc deszczu, mamy cale podworko wody, nie da sie przejsc sucha stopa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wszedzie stoi woda, do tego w sobote wypompowywalismy szambo a w srode przy deszczu naszlo nam cale 6 m szesciennych czyli znowu mamy pelny zbiornik i znowu 150 do zaplaty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Paula hehehe to Ty kibicka prawdziwa bedziesz :tak:

i tyle ode mnie, ide spac bo dzis sie nie wyspalam w nocy, jakos spac nie moglam przez to oblewanie rocznicy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

do juterka :tak:

reklama
Hello!

Nic jakoś się tutaj nie dzieje:eek:
Jutrzenka, oooo, matko tyle wytrzymałaś z jednym chłopem??:szok:;-) To ile ty miałaś lat jak się z nim spotykałaś? 10?;-)
Kasiamaj, jak tam z dwoma psami? Nie pozjadały się?
Agula, mąż wrócił na noc, hehehe?

I tyle ode mnie. Idziemy zaraz na zakupki warzywno-owocowe i będę rozbić pizze. No i sprzątanie i takie tam. Mam nadzieję, że sew pojedzie gdzieś z Filipem, zebym miała spokój w trakcie sprzątania, hehehe...

Do góry