reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej
byłam wczoraj u gina ale już do was nie zdążyłam zajrzeć bo jak wróciłam to cały czas burze były:szok::szok::szok:
ogólnie wszystko ok tylko cos z łożyskiem- jest tylne i nisko osadzone mówiła że być może jeszcze się podciągnie wyżej, ale mam uważać i wrazie jakichś bóli czy plamień jechać do szpitala. Noi mam kategoryczny zakaz dźwigania i wysilania się. Czuję ze chyba pójdę jednak na zwolnienie wcześniej niż planowałam:sorry2:

edit: zapomniałam dodać że będzie chłopiec :)

Ostatnia edycja:
oooo ja aga to ja pierwsza pogratuluję :-) macie już jakieś typy imion?
łukaszek się ucieszy, że będzie braciszek ;-)

a my po kościółku i jednej stacji procesji ;-) jak na pierwszy raz i tak młoda zachowywała się bardzo grzecznie :tak:
pogoda extra! nie jest zimno, słońce nie grzeje, modliłam się tylko żeby deszcze nie spadł i żebyśmy mogli pójść do kościoła :-)

generalnie straszny spokój na osiedlu :-p taka cisza...

hejkaaaa:-):-):-):-):-)

ale fajnie sobie tak połikendowac....hihi...jeszcze 3 dni:-D:-D;-);-)

Aga super!!! gratulacje!!! no i uwazaj na siebie:tak:

Katka u nas też bardzo ładnie....my przedpołudnie spedzilismy nad morzem...Mufinek się wybiegał po plaży, teraz zasypia:-):-)

no nic..spadke robie...;-)jutro jedziemy poza miasto,bede po niedzieli:-)

odpoczywajcie laseczki!!!udanego łikendu! paaaaaaaaaaa:-):-):-)

bisous :****

Aga GRATULACJE!!! :-):-):-) No i oszczędzaj się Kochana. Wszystko będzie dobrze ;-)

Młoda padła... Wyszalała się na powietrzu że aż chrapie :-D:-D:-D Pewnie do rana pośpi... :tak:

Mężysko w domu.. ehhh jak fajnie... :-):-):-)

Do miłego!!! :-):-):-)

stefanka- chyba tak... nawet P wzial sobie dzis wolne he he i pojechalismy na plaze.....:tak::-)

Czesc w ogole dziewuszki....:-)

Aga- ogromne gratulacje!!:-):-):-) I oszczedzaj sie , nie ma zartow, skoro dostalas kategoryczny zakaz wysilku...

Acha stefanka- jak tam wizyta u terapeuty?:-D

oczywiscie AGA gratulacje :-D:-D:-D
alex teriapii dopiero sie zaczela i bedzie trwala latami, nawet terapeuta teraz przez moj przypadek ma depresje i musi chodzic na terapie :szok: podobno jest jedno lekarstwo ale nie jest legane :-D
Zobacz załącznik 252406 podobno elcia ma go duzo ale straszna z niej sknera :-p

reklama
Helloł Dziołchy ;-)
Chciałam się zameldować, że żyję i mam się dobrze, ale kompletnie nie mam czasu na BB :-( Jak już się dorwę do kompa to siedzę non stop na stronach agencji nieruchomości, a jak nie ma mnie przy kompie to skaczę przy dzieciakach, albo oglądam kolejne domy :sorry: Znalezienie fajnego domu z ogrodem w dobrej cenie wcale nie jest takie proste. Mieliśmy upatrzony dom, cały czas strasznie mi się podoba, ale landlord nie może się zdecydować czy go wynająć czy sprzedać. Więc raczej nawet jak się zdecyduje na wynajem to go nie weźmiemy, bo a nóż widelec za rok jednak stwierdzi, że będzie chciał go sprzedać, a my musielibyśmy się kolejny raz przeprowadzać, a mi się to kompletnie nie uśmiecha, bo chcę już coś na długie lata.

Aga gratulacje ogromne :-D Zresztą dla mnie to, że będzie chłopiec to nie zaskoczenie, przecież od samego początku krakałam chłopca :-p Tak jak cały czas kraczę, że kolejne dwie grudnióweczki, które zaciążą będą miały synków ;-) No chyba, że któraś z bliźniakami wyskoczy to też będzie miała dwóch synków ;-)
My się staramy o trzecie, ale w tym cyklu lipa była, bo w najlepszym okresie T. miał nocki i nie było czasu na przytulanki nocą :-( A w ciągu dnia nie ma szans, bo moje dzieci ani myślą o dziennym spaniu ;-) Jest jednak jeden plus tego, bo Oliś o 20 już śpi, a Jessi potrafi zasnąć o 18, muszę ją wybudzać ok. 22 na karmienie, po czym znowu zasypia i budzą się oboje o 7 :-)

Kochane obiecuję, że jak tylko znajdę sobie dom i się podłączę do netu to w końcu wrócę do normalnego trybu na BB:tak:

Buziaki dla Was Wszystkich i dla naszych Grudniaczków :-)

Do góry