reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejo

ja juz po imprezie, ale sie objadlam :sorry2::sorry2::sorry2:.

I tak teraz jedna mysl mi sie nasuwa, sprzata to sie po gosciach a nie przed :no:. Mialam pozamiatane, pomyte podlogi a jak wszyscy chodzili na gore do lazienki to jest nasmiecone. W wiatrolapie sprzatnelam tak na szybko ale jutro jeszcze odkurze, no coz trudno ze przy niedzieli ale nie po to dzis sprzatalam.

jutro idziemy na obiad do mojej sis, mama robi u niej obiad z okazji dnia matki :tak: (dlatego u niej bo Daniel ma gipsy i tak bedzie wygodniej). Idziemy tam na 14, pewnie R wezmie kube wozkiem i pojda a ja dojade :tak:

Kata :-D:-D:-D niezle aparatka z tej Twojej Kini .

Spicie juz? bo by nie i kuba tez nie :eek:.

Po imprezce czyliu po 20 poszlismy jeszcze do R brata i wrocilismy o 21:30. Kuba po kapaniu jeszcze troche bajke w lozeczku oglada, ale juz ide mu wylaczyc :tak:

reklama
Hej Baboszki!
Witam sie po sobotnim grillowanku w parku! Padnieta jestem, bo i plac zabaw musielismy zaliczyc, ale za to mloda jak detka padla migiem, wiec caly wieczor dla nas:-)
Kata, Kaya tez nam kiedys tak w zabawie pomocy wolala. Wlasciwie jeszcze bylo "omocy" bo innaczej nie umiala, ale zmierzam do tego ze dobrze ze sasiedzi nie kumali o co chodzi, bo by sie zastanawiali, co my dziecku robimy:-D
Hehe z pierdziochami to dobre! Kaya czasem prutnie sobie, a ja mowie; "Ale wielki bak"!, a Kaya: "nieeee to nie bak, to baczek"
A wczoraj to malo nie siknelismy z niej w aucie... W ciagu dnia sie lekko zachlysnela piciem, wiec R jej powtarza :" pij male lyczki"! A pod wieczor jedziemy na zakupy, a mloda sobie spiewa w aucie na nute "Panie Janie" bo to jej ulubiona piosenka
(zacytuje caly takst, bo sie usmialismy niezle)
-male lyczki, male lyczki
-trzeba pic, trzeba pic,
-male, male lyczki, male, male lyczki
-trzeba pic, trzeba pic:-D:-D:-D no pocieszne to takie ze masakra:-)

Kasiamaj, to mowisz, ze malutka tak szybko rosnie? Silna dziewuszka i widac, ze spieszy jej sie do Was:-)
Ewe, widze, ze dogadzasz swoim chlopaczkom:-) Mam nadzieje ze doceniaja:tak:
Weroniczka, to chyba juz dzisiaj mozna pozyczyc Stasiowi Wszystkiego Najlepszego!? I milego swietowania Wam zycze!:tak:
Paula, no to kolejna Grudniaczka zacznie z gniazdka wyfruwac, co?... Byle fajne przedszkole bylo, to sie z czasem przyzwyczai, a wiadomo ze potrzeba sie troche uspoleczniac wsrod rowiesnikow:tak:
Mam nadzieje ze sie w jakims fajnym miejscu zaczepisz z tym fryzowaniem:tak:
Jak ja zaluje ze nie mam takiego konkretnego zawodu, bo bardzo by mi sie tutaj przydala taka umiejetnosc:-)
Jutrzenka, to sie mialas z Kuba... Ja jak widze ze mloda bardzo nie w sosie, to odpuszczam sobie, bo widze ze jak ja sie wkurzam, to ona sie jeszcze bardziej nakreca i nic z nia nie zdzialam....
U nas bardzo powoli postepy z nocnikowaniem juz widac... Fakt, ze mamy cieplo to nawet jak mi sie gdzies na wyjsciu zleje, to mam ciuchy na zmiane i git. A dzisiaj nawet niunka kupke zawolala i takiego kloca walnela do nocnika ze szok:szok:....
W ogole, to nauczylam ja zeby sama sciagala i zakladala dobie gatki i potrafi sie juz sama obsluzyc, wlacznie z podcieraniem po siuskach i wylaniem do kibelka...jedynie co to jeszcze musze jej czesto przypominac ze czas na nocniczek... Ale czesto tez nie nie leje hektolitrow na podloge, tylko troche popusci w gatki i wola....
Mysle ze malymi kroczkami niedlugo pozegnamy pieluchy u wszytkich Grudniaczkow:tak:
Alex, u nas tez z tymi usg oszczednie:-) Ale jak sie cos dzieje niedobrego, to nie oszczedzaja na pacjentce...
Grzechotka, zdrowka Ci zycze!!!!!

Dobra, milej niedzieli zycze i uciekam do szanownego malza bo sie steskil za mna na tej swojej sofie;-)

witajcie matuszki pietruszkii
sorry ze nic nie pisalam ale nie mialam sily normalniee. widzialyscie na NK dlaczego nie ??
dzis wlasnie wstalam no i musze cos zaczac dzialac :-D
wieczorkiem wam poodpisuje
jedynie tylko powiem cos jutrzence ze to nieludzkie ze kot juz nawet w wiatrolapie nie ma spokoju przez twoj hulaszczy tryb zycia :wściekła/y:biedny musi dzis odsypiac!! zobaczcie !! trzeba to zglosic do Towarzystwa opieki nad zwierzetami!!
Zobacz załącznik 250766

hej:-)
wiecie co moje dziecko spi już od 10.30:szok::szok::szok: a wstaliśmy 6.40:sorry2: nie wiem co mu się stało normalnie to chodzi spać koło 13-14:confused:
wczoraj byliśmy na grillu u teściów, było całkiem fajnie:tak::tak::tak:
kata- ten nasze dzieci to potrafią rozbawić :-D:-D:-D
stefanka- ja nie widziałam bo mi NK w domu coś się nie chce otworzyć:dry:
pryzybela- nie ma to jak sobotni grill w miłym towarzystwie:-)

jakoś sobie miejsca nie mogę znaleźć przez to że młody poszedł tak wcześnie spać:dry:

Hej!

Wpadłam się przywitać. U nas nuda. Mnie nawala kręgosłup i nie mogę nawet siedzieć, wrrr...
Kata, Pryzy, to macie ubaw ze swoimi dziewczynami, hehehehe....Też bym tak chciała:tak::tak:
Aga, fajnie, że grill udany.
Jutrzenka, to już wiesz, że przed imprezą się nie sprząta...
Paula, ja też mam nowy telefon, lalala....;-)

A moje dziecko zrobiło się strasznym niejadkiem, mógłby chyba nie jeść całymi dniami. Poza tym nie chce uczestniczyć w żadnych zabawach grupowych. W piątek poszliśmy na imprezkę z okazji dnia dziecka bo była w żłobku, to w ogóle nie chciał nawet iść. Dziś sew pojechał z nim na inną ( miasto jakieś atrakcje zapewnia) i też nic nie chce robić. Stoi, wyje i najlepiej by już wracał. Ja go zupełnie nie poznaję. To nie to samo dziecko. Nie wiem, czy to kolejny skok rozwojowy, hmmmm...

hej ja się tylko przywitam -i uciekam niedawno wróciliśmy od moich rodziców
i jeszcze na torbach siedzę-musze rozpakować wszystko.
wpadnę jutro.
miłego wieczorka.

:-) hej!!!

D juz pojechał ale w środę w nocy znów będzie :-):-) jak fajnie nam jak jest w domu... Tak się z Julcią super rozumieją... ona wszędzie za tatusiem... :sorry2::tak::-)

Wczoraj pogrillowaliśmy... pycha... :tak:

Jutrzenka wybrałam sobie Nokię 6700 ;-) Nigdy więcej nie wezmę nic innego poza Nokią... Miałam Samsunga to zepsuł się zanim go spłaciłam :eek: *****... :wściekła/y: Działał może z pół roku... i był mało używany... :eek:

Asia a co sobie wybrałaś? Jaki tel? :-);-)

Kasiamaj rozpakuj się spokojnie i wpadaj jak odpoczniesz ;-)

Aga może pogoda małego zmuliła ;-)

Stefcia jak było? :-) Focia the best :-D

Pryzy :-D:-D Kaya zarąbista z nowym tekstem piosenki :-D

Jutrzenka przedszkole prywatne, 10 minut spacerkiem od domu, koszt 550zł, można dokupić dodatkowe zajęcie.. czynne od 7 do 17. Wiesz jak jest? Wszędzie znajdą się osoby zachwycone i niezadowolone, ale gdzieś to dziecko musi iść... ;-) Jutro idziemy na spotkanie z właścicielką więc będę wiedziała więcej...:-):tak:

Tu ich reklama Przedszkole Niepubliczne "Różowy Baranek" Góra Kalwaria ul. Dominikańska 7

Idę coś wszamać... :-)

dobry wieczor
ja na chwile po calym dniu wyglopow z moimi chlopakami, w sumie nigdzie nie bylismy ale fajnie bylo, tylko ze D chory i nie nadazal za nami z wyglupami,

udalo mi sie troche zwalczyc Zakiego w jego zamilowaniu do komputera, ale jeszcze daleka droga przed nami:tak::tak::tak:

kata dobra aktorka z kini, dobrze ze nikt do was nie podszedl ze dziecko porywacie :szok::szok::szok:, a pizza jak dla mnie normalna, w sumie taka jak tu sie kupuje w pizzeri mi wychodzi, na cienkim ciescie bo my na grubym nie lubimy :-):-):-)

jutrzenka cierpliwosci i kuba tez odstawi pampersa i bedziesz z niego dumna :tak::tak::tak:

pryzy w sumie ja lubie gotowac i raczej nikt nie narzeka a D to nawet sobie zamrozil troche pizzy zeby zabrac jutro do pracy :tak::tak::tak:

stefanka ty to zawsze jakies pocieszne zdjecie wynajdziesz, zaczynam sie zastanawiac czy to z wlasnej kolekcji :-D:-D:-D

asiacur u nas tez ostatnio cos mniej je ale wydaje mi sie ze przez te upaly u nas, za to pije litrami

kasiamaj milego wieczoru

ja tez uciekam polezec sobie w wannie, moze jeszcze pozniej zajrze

ciao ciao

p.s weroniczka gorace zyczenia dla Stasia

edit. wlasnie mialam napisac ze paula sie ukrywa na NK a tu paula mnie wyprzedzila na BB; przedszkole fajne, masz racje zawsze tyle opini ile ludzi i dopuki sie czlowiek nie przekona na wlasnej skorze to nic nie wie

Ostatnia edycja:
a my tez mamy nowe telefony!! do tej pory mielismy na karte ale wzielismy abonament bo mnie juz to wkurzalo. asia a ty co masz ?? jaki telefon ??
paula jakos zyje ale dzwonila do mnie bratowa i mowi ze wszystko ja boli i kiedy jedziemy znowu hhehe
jest tu ktos ??

reklama
Do góry