reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ale dzień zamulający
to się nam dziołchy pochorowały...to chyba wina tej pogody.
Paula-ta woda do nosa jest właśnie na zatkany katarem nos...mimo że leci..:tak:
Kata-zdrówka dla Kiniolka ;-)
Aga-:szok::szok::szok: to wytłumacz Łukaszowi że tak się nie robi...:-D:-D:-D
Grzechotko -myślałam dziś co tam u Ciebie...już wiem...zdrowiejcie-i oby te Twoje problemy zdrowotne nie były tak poważne :tak:-oby było ok.

reklama
Czesc...:-)
A wiecie, ze ja tez akurat dzis pomyslalam o grzechotce? I nawet mialam pytac, czy ktos ma kontakt...:tak:
Grzechotka- kciuki zacisniete, zeby okazalo sie ze to nic takiego....:tak:
Biedny Kubus caly maj przechorowal...:sorry2: No a jak tam rozmowa z wychowawczyniami na temat jego zachowania?

Paula- no wiadomo, ze Amelka nie jest Twoja tylko Martyny i siostra bedzie musiala sobie dawac rade.... Ale przez wzglad na to dziecko zagladaj do nich czasem.... bo wiesz, jeszcze sie okaze ze mamusia w tany pojdzie.....:dry: Oby nie.:no:
I duzo zdrowka dla Ciebie...

Kasia- powodzenia dzis u gina...:-)

A u nas juz dzis znow sloneczko pieknie swieci, wiec zmykamy na dwor....:-)

kasiamaj- ja też dostałam od Łukasza kwiatki, ale to była inwencja mojej mamy:tak::tak: a Łukaszowi to ja tłumaczę cały czas, ale jak to dziecko ma krótką pamięć:sorry:
grzechotka- miejmy nadzieję ze to nic poważnego. Napisz jak już zdiagnozują:tak::tak:

wiecie co ja tez się czuję jakoś nie tak:confused: mam nadzieję ze to żadne choróbsko, która mnie zaraziła? przyznać się;-);-)

Kasia dzieki ;-) zakupię :tak:

Grzechotka zdrówka Kobieto!

Alex nie zaglądając słyszę co sie za ścianą dzieje ;-) a krzywdy nie dam małej zrobić. Siostra wie że ze mną nie przelewki i jak przeskrobie to dostanie jej się ode mnie... :sorry2:

Aga hehe Łukaszek pomysłowy...

Poleżałam sobie... myślałam że pośpię ale córcia mi nie dała... :-D taka jest Kochana :-):tak:

my juz mozna powiedziec dzis obrobieni, objadu nie musialam gotowac bo idziemy do sasiadow bo ich maly ma dzis roczek wiec bedzie mala imprezka:tak::tak::tak:

ja zrobilam dzis tylko racuchy z jablkami jako deser bo pewnie jak D wejdzie do domu to nie bedzie mogl wytrzymac zeby nic nie przekasic

Zaki wlasnie wydaje odglosy ze juz wstal z drzemki pewnie mi zaraz przyjdzie tu do mnie :-D:-D:-D

podloga wlasnie schnie po umyciu i juz mam wolne dzis

grzechotka zdrowka zycze :tak::tak::tak:

milego wieczoru dla wszystkich

witam wieczorową porą...

byłam na wizycie i melduję grzecznie że wszystko ok.
młoda rośnie-ma się dobrze...
szyjka nie skrócona.
nast.wizyta 24-ego czerwca i wtedy sie ugadamy co i jak..
wstępnie gin ustala termin na 2 tydz.lipca.
ale chce jeszcze usg zrobić
i zadecyduje na nast wizycie.

mówiłam mu że mam takie straszne bóle kręgosłupa że wstać z wyrka nie mogę -powiedział że można poprosić rodzinnego żeby mi dał skierowanie do jego kumpla który jest fizjo-terapeutą i on mnie wymasuje....
jutro poprosze mamę żeby pogadała z lekarzem i jak coś to weźmie od niego-i będę chodzić.

zrobiłam rogale-a tak mnie naszło...chce ktoś???

dzień dobry
czyżby pogoda was zniechęciła do bb takie pustki z wczoraj:dry:
za lekko się dziś ubrałam do pracy i jakoś mi zimno brrr

jak tam się czują chorowitki dzisiaj?
kasiamaj - to fajnie że wszystko ok:tak::tak::tak:

rany ale tu przeciągi :-D-koleżanki nam wywiało :szok:;-)

dzień dobry.

u nas znów jesień....:-(-zimno jak "psia kość"
i nie zanosi sie na poprawę.

niech któraś podeśle słonko.
bo tak szaro i ponuro.
nie lubię takiej pogody.

miłego dnia laseczki ;-)
pracusiom mało pracy
a chorującym zdrówka.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!!!

Idę dziś do przedszkola po papiery i podpisać umowę :tak: Popytam czy mają jakieś dni adapcyjne w wakacje to bym z Julcią pochodziła ;-)

Niedługo muszę się też ruszyć za pracą :tak::sorry2: ło matko jak to będzie?:szok: :-D

Poza tym to u nas zimno, brrr.... :eek:

Miłego dnia wam życzę!!!

Do góry