reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej babeczki

pospałyśmy :tak:

kasiu my mamy ten: Nawilżacz powietrza HB UH 1080 - Nawilżacze powietrza, oczyszczacze powietrza - Agito.pl jest cichy, wydajny (zbiornik wystarcza na całą noc, jednak na naszą wodę szybko osadza się kamień :-(). jedyny minus to głośne pikanie jak zmieniasz ustawienia i nijak nie można tego wyłączyć :-p rzadko go używamy ale jak potrzeba to polecam :tak:
jutrzenka poukładałaś sobie wszystko? :rofl:
paula :-D mój t. stwierdził, że się kąpać z młodą przestanie bo ciekawa coraz bardziej a on się wstydzi :-D

dzisiaj jakby lepiej z pogodą
ale chrzanię! nawet jak będzie padać to zakładam kini kalosze i spadkę na dwór robimy :tak: dość mam już siedzenia w domu!

miłego dnia!

reklama
hej:-)
mój Łukasz dziś mówiła przez sen "Mamo nie jedź proszę" tak mi się smutno zrobiło ze muszę jechać do pracy:-:)-:)-:)-(
weroniczka- nieciekawie wygląda sytuacja u was
paula- ciekawe teksty ma Julka:-D:-D:-D
kasiamaj- ja tez się ciesze że mam strych bo wszystko co mi jest w danej chwili niepotrzebne wywalam tam:tak::tak: Jeden kąt jest właśnie zajęty rzeczami po Łukaszu:tak:
kata- mój Łukasz w niedzielę nie dał się przekonać że deszcz na dworze leje i poszliśmy a teraz chyba będzie miał katar. Jakoś tak nos miał w nocy przytkany:sorry:To wiesz tam nie szalej za bardzo po kałużach:tak:
stefanka- a ty co na bezsenność cierpisz;-)
dota- i dla ciebie udanego:-)
agula- mój M. też chciałby mieć co najmniej trójkę dzieci. Wariat. Jak sobie urodzi to będzie miał. Narazie czekamy na drugie:tak::tak::tak:

Hej.
Paula to ja się nie dziwię że twoje libido jest takie kiepskie. Jula wszysko nam wyjaśniła;-)

W Krakowie narazie nie pada ale trzy km. ode mnie jest zamknięty most a w drugą stronę też ok 3km ulica jest zalana i nie da się przejechać. Ale na szczęście jest to na tyle daleko że my nie widzimy tego przeazającego obrazka.

No i niestety znów zaczęło lać :(

Ostatnia edycja:
Dotko- wytrzezwialam wytrzezwialam, a wlasciwie to nie mialam z czego wytzrezwiec, bo nic nie pilam....:-)

Czesc w ogole...:-)

Iminin to ja nie wyprawiam, z reszta tu w Anglii ich nie znaja... I ja tez nic nie robilam. Z reszta P dzis jedzie do Londynu na jakas konferencje, wiec dzien spedzilam na praniu i prasowaniu koszul....:baffled::sorry2: Nawet ciecho kupilam, a nie pieklam, bo jakos sie nie wyrobilam... Ale P pamietal i kwiatki kupil....:tak::-)

Paula- no niezle ma Jula teksty...:-D:-D:-D
Aga- a jak u Wam z imionami? Macie juz jakies typy?

Aleście się uczepiły :-D:-D z D wszystko dobrze!!!:tak::-D:-D:-D

Weronika dobrze że nie widzicie... jeny jaką tragedię mają ludzie... :zawstydzona/y: my mieszkamy 20 minut spacerem od Wisły ale nasze miasto położone jest na wysokiej górze więc żadne powodzie nam nie grożą... A pamiętam jak w 97 woda przeszła przez wały...

Alex, Aga no Jula nas często zaskakuje :-D:-D:-D bardzo bystra... :-D:-D:-D:-D

Chyba pozmywam... :eek: wczoraj wieczorem zrobiłam pyszne ciasteczka z blogu Dorotus!!! Już nie ma po nich śladu... :-D:-D:-D:-D boskie były!!!

Ciastka czekoladowe z wiśniami

alex- jeszcze nie myśleliśmy. Zapewne zrzucę to na M. tak jak było z Łukaszem. Ja bardzo chciałam dać mu na imię Krzyś ale jemu się nie widziało to powiedziałam to sam wymyśl i wymyślił dopiero dwa dni po urodzeniu Łukasza:tak::tak::tak:

No, P juz wyprawiony do Londynu... zostalam sama na gospodarstwie, he he....:-D

Deszcz leje, Olis spi, a ja sie nudze...:baffled:

Aga- my tez dopiero 3 dni po urodzeniu Oliwiera dalismy mu imie....:-D:tak::sorry2:

Dzień dobry:zawstydzona/y:
Pamiętacie jeszcze o mnie??
Agula najpierw przywitam się z Tobą bo jeszcze nie miałam okazji - WITAJ!!!

Dziś jestem w domku bo Alex złapał straszny katar - uciekł mi przedwczoraj z domu bez czapki - normalnie sekundy ale wystarczyło bo było nieludzko zimno.

Poczytałam prawie wszystko ale wybaczcie nie będę pokolei odp bo było tego za dużo i raczej by nikt nie poczytał.

Strasznie to południe wygląda a ciągle pada. U nas na szczęście na razie przestało ale i tak już liczymy straty. Dom na szczęście nie zalany bo mamy wydrenowane i nasza miejscowość w miarę wysoko ale wystarczy pojechać 1.5 dalej i już masakra. Strasznie to wygląda. Teściowa jest załamana, bo jedno pole z truskawkami co jest niżej jest totalnie zalane (młode truskawki co powinno być sporo owoców no i zysków-a będą prawdopodobnie same straty-chyba że stanie się cud i będzie super pogoda).

reklama
hej ja dzis na zakupach bylam. u naas nie pada ale niebo zachmurzone.
wieczorkiem napisze cos wiecej bo sie tak wkurzylam na swoja pralke ze szukam nowej!! prosze o porady co kupic. tutaj mi mowili zeby kupic LG albo Boscha ale nie wiemmm...
alex w takim razie chlodz alko bede za 10 minnut heheh mam nadzieje ze jeszcze ciasta jakies reszti zostaly. narwe mleczy i dmuchawcow z ogrodka i zara bedee :-D

Do góry