reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ja pierniczę. Zapora koło Ropy zaczęła przeciekać przez ten cholerny deszcz i ewakułują okliczne wsie. Normalnie zaczynam się bać tego wszystkiego.

Hejo... i ja sie witam...:-)
My juz po spacerku i zakupkach....U nas w miare ladnie, ale do idealnej pogody duzo brakuje....

Agula, Weroniczka- my tak mielismy pare dni temu, ze przez deszcz w ogole z domu nie wyszlam... myslalam wtedy ze oszaleje tak nic nie robiac.... takze lacze sie w bolu....:sorry2:
Aga- ja tez stawiam na czerwony....:-)
Paula- acha, czyli to lapisowanie, to wcale nic groznego....Nie wiem czemu ale spodziewalam sie czegos strasznego....:sorry2: Dobrze, ze gladko poszlo i Jula jeszcze przyjdzie do pana dentysty:-)
Kasia- a jak z imionami? Juz cos postanowione? Czy jeszcze negocjacje?
Sylwia- to rzeczywiscie trudno bedzie Ci cos wybrac na prezent, skoro Marcel wszystko mial i teraz Olivka ma po nim w spadku.... hm, ale pomysle...A moze tak jak Aga mowi- jakas lala w wozku?

Hmmm:dry: i nie wiem co jeszcze i do kogo....
Milego dnia babeczki w kazdym razie....:-)

Hello!
Stefanka, to witam w klubie znudzonych! Ja do tego jeszcze rozleniwiona jestem i zmeczona, ale to pewnie dlatego ze cos znow gardlo zaczynam odczuwac, a to juz przegiecie, bo goraco sie u nas robi, a mi sie znow chorowac zachcialo:baffled:

Osz, poczytalam troche co sie tam na poludniu Polski dzieje... kurcze to sie porobilo nieciekawie...

Paula, to fajnie ze Julcia sie na dentyste "otworzyla" hehe, ja chyba w piatek tez podzwonie i umowie nas na wizyte z Kaya... Nawet jak nic nie zrobia, to sie chociaz z gabinetem zapozna...
Kasiamaj, kurcze Ty faktycznie juz calkiem niedlugo rodzisz:szok: Ale ten czas leci!
Dobrze Weroniczka podpowiada z tym przyszykowaniem rzeczy dla malutkiej... a prac to nie ma co za wczesnie...
Agula, witaj!

I narazie tyle sobie popisalam na glownym, bo ide podoczytywac pewne rzeczy i chyba do rodzicow zadzwonie....
Tak mi weny brak, ze pol godziny kilka zdan klece:baffled: Masakra jakas...

hej

ja w przelocie
nasze miasto też zalewa :-( może nie jest to aż tak drastyczne jak na południu ale wielka woda dociera już do centrum - mała rzeczka a tyle szkód :-(

lodówa przyjdzie jutro więc szykuje się remont kuchni :sorry2:
nie dość, że mnie ostatnio mało to będzie jeszcze mniej

ale na poprawę humoru wkleję wam dziecko atkinsona :-D
Zobacz załącznik 247016

edit: paula ile kosztuje taki zabieg na ząbki? one małej sczernieją?

Kata niestety tam gdzie jest próchnica ząbek będzie czarny. Na razie jest tylko biała plamka na jednym ;-) Wygląda to tak że na początku robi się 3 serie w odstępach tygodniowych a potem co 3 miesiące. Każdorazowe malowanie kosztuje 30zł ;-) Choć co prawda dentysta pomalował Julci na razie tylko górne jedyneczki i nie skasował nas ;-)

Pryzy u nas takich maluchów nie wpisują w grafik ;-) przyjmują między pacjentami bo nie wiadomo czy taki smyk da się posadzić... u nas ta prywatna klinika ma dużo pacjentów więc każde miejsce jest cenne ;-)

Stefcia a z jakiej okazji macie te dwa tyg wolnego? :-)

Alex nie taki diabeł straszny ;-) :-)

reklama
Do góry