reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dobry wieczór.

dziś mam dyżur przy małym bo J jedzie swój złom naprawiać.
Weroniczko-ja z końca listopada -strzelec.;-)
Pryzy-no zleciało...zleciało :-)-choć ten ost.miesiąc strasznie sie dłuży zawsze.(z Kubą to myślałam że sie nie doczekam)
Alex-z imionami..nadal w polu jesteśmy :-D

co porabiacie????
młody własnie zasnął ...

odebrałam dziś wyniki z morfologii-trochę mam podwyższone krwinki biąłe...

Kata-rany julek....strasznie to wygląda...

Ostatnia edycja:
reklama
Kata-miałam Ciebie zapytać o nawilżacz-wiem że macie jakiś fajny...podaj mi link jak możesz???
chcemy zakupić..ale jet ich tyle że szok :szok: sama nie wiem który wybrać???

a może ktoraś z Was ma jakiś fajny i poleca.....????

kasia maj to ma byc JULEK ?? czy dziewczynka ??
paula poprostu jak ktos dobrze pracuje tak jak ja to zasluguje na wolne hehhe
jutrzenkaa wezzz kogo twoj protes obchodzi ??:-p
kata i weroniczka wspolczujee tej wodyy

ejj no czekam i czekam na towarzystwo a tu nic !!!!!!!! co wy spicie ?? jeszcze nie jest tak pozno :-D
witam pierwsza poranna grudniowkeeeeeeee :-)

Stefanka, jakie spicie?????? No bez przesady, z kurami spac nie bede szla;)
Kata, faktycznie nieciekawa sytuacja powodziowa... Oj przydaloby sie troche sloneczka...
A ten dzieciak Jasia Fasoli faktycznie podobny;-)
Paula, a to wredoty! Co dzieci gorsze??? Tylko kasa i kasa sie liczy... Jak dziecko nie da sobie w dzob zagladnac, to nie zarobia....
Kasiamaj, ja to mam jakies denne nawilzacze, to nic nie poradze, ale moj wymarzony musialbybyc bezszelestny, bo mi wszelkie ciagle szumy w nocy przeszkadzaja:-p
Ale wydaje mi sie ze kiedzys Dota, czy mrowka Z swoj zachwalala:tak:

dzien dobryyy:-):-):-)
Stefa aaa witam witam;-)

oooo Pryzy jaka pamiec:szok:i to w tym wieku:-p;-) nooo ja zachwalałam nawilzacz....wazne zeby był ultradzwiekowy,jonizujący-on jest wtedy dobry i cichutki;-)np. taki ale mozna znalezc tez tansze

RA Ultradźwiękowy nawilżacz powietrza Topcom (1040347718) - Aukcje internetowe Allegro

Katka jejku ale to wyglada:-( a Krakow to juz nie mowie....straszneee...

A Alex sie obudziła i wytrzeźwiała po imieninach?????:-p:-p:-D;-)

dziewczyny: udanego dnia!!! trzymajcie sie:tak:paaaaaaaa:-):-)

Dzień dobry!!! :-)

hehehe dziś rano przypomniało mi się co Julka któregoś dnia w weekend wymyśliła jak w łóżku leżeliśmy... :-D:-D:-D:-D
Mówi do D: "Tata ja chcę oglądać siusiaka":szok::-D
D: "siusiak się urwał"
J: "I juś go nie mas? Popsuł się?":-D:-D:-D

a po chwili "masz siusiaka w pipce":-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: takie oto pomysły ma moja córcia... :-D:-D:-D:-D a anatomię poznała dokładnie jak była u braciszka który jest rok starszy... :-D

Miłego dnia!!! Idę dać Amelce kaszkę bo głodna!!! :-)

reklama
Do góry