reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

wrocilam :) alez mam piekne stopy !! to znaczy kopytka heheh
kal.aga no i co ?? gleba hehhe zauwazylam!! spoko choc troche zmarzlam bo poszlam w dresie i jaopnkach hehe ale daje rade hehe
co was tak na zebre naszlo ?? a wiecie ja ostatnio zrobilam ciasto ktore zrobilo furrore !! kupilam ciasto czekoladowe ( duza blacha czy jakos tak ) do tego krem do tortow smietankowy i czekolade na polewe. i upieklam to ciasto co bylo dziecinnie proste, przekroilam i przelozylam tym kremem naprawde dobry prawie jak bita smietana ale lepsza konsystencja i stopilam czekolade na polewe i dalam J do pracy i J siostrze pol. wszyscy dzwonili ze normalnie pyychhhaaaaaaaaaaa
dodam tylko ze wszystko kupilam w polskim skepie wiec mozecie zrobic. aa tylko czekolade kupilam na polewe tutaj.

reklama
Czesc, my juz po miescie. Ale tloki sa nieziemskie, wszyscy juz wszystko na swieta kupuja.... sajgon jakis....:szok:

Kacha- no to duzo dla Was zdroweczka...:-)
Stefanka- dopisalas Kache do statystyk?:-p;-)
Acha i kata to chyba mieszka na najbardziej halasliwym osiedlu, bo zawsze jej gruz wywoza, albo cos remontuja....:-p:-D
Sylwia- u nas tez wiatr glowy urywa:crazy: ale przynajmniej sucho, bo w zeszlym tygodniu, to przesiedzialam wiekszosc dni, bo lalo jak z cebra....:crazy:
Basia- powodzenia we wlasnym biznesiku.....:tak::tak:

Ale mi cieplutko od piecyka... błogo...

Stefcia to pediciure robiłaś... zazdroszcze:sorry: bo ja mam takie łaskotki na stopach że normalnie wstyd iść... :rofl2::-D

Kacha zdrówka dla was!!!

Alex Ty to prawa ręka Stefanki... zaraz razem bedziecie te statystyki prowadziły :-D
To u was już takie szaleństwo zakupowe... :shocked2: nieźle...

alex ja tylko lewa jak kazdy muzulmanin wiec nie ma strachu :) a nawet jak sie pomyle to jestem pewna ze oszalejesz z radosci!!
i sie lepiej uspokoj bo adres znam to w ciagu 2 godzin oko podbite mozesz miec !

stefanka- aaa jak lewa reka to ok.....:cool2:Acha i spoko, wpadaj, ja sie nie dam tak latwo zastraszyc.... jak np....hmmmm.... majoszka. Juz caly dzien sie gdzies ukrywa.....:huh:Cos Ty jej zrobila??:eek:

alex widze ze w twym miniaturowym ciele wielki duch walki hehe pamietaj ze moj biceps ma tyle obwodu co twoja talia hehheh
majoszka pewnie sie dziczy wiesz jak to ona...

reklama
alex proponuje sie przejsc do lustra hehe
a majoszka no wiesz chyba sama ci powie co to znaczy hehhehe pewnie ma czerwone uszy heheh od tego naszego obgadywania hehe

Do góry