reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a ty jutrzenka zalosnie mnie ignorujesz ??

ja????? nie zauwazylam zebys Ty cos do mnie napisala wiec to moze Ty mnie ignorujesz :sorry::sorry:.
I nie ze sie czepiam ale napisalam wczoraj putanie do Ciebie na jednym z watkow i nie dostalam odpowiedzi :sorry:

Kasia widzialam ale zapomnialam Ci odpisac, super, kuba jak zobaczyl to tylko pokazywal i trakktor mowil

Sylwia no wlasnie jak przeczytalam co to jest doklasdnie to wiem ze nie pasuje to do tego co ma Marcelek. Mi sie wydawalo ze afty to wlasnie biale punkciki w buzi. Czekamy na fotki nowego gniazdka.

Alex najczesciej od Stefanki to mi sie dostaje :-:)-(

reklama
ojjoojoj zla stefanka i biedne dziewczzynkii
jutrzenko mozesz powtorzyc pytanie bo chyba przeoczylam ??
kasia maj statystyka jest bezlitosna !!
sylwia a wiesz ze ostatnio wspominalismy nasza szalona wyprawde i stwierdzilismy ze jeszcze sie do was wybierzemy ale na dluzej niz 45min. hehe co ty na to ??
alex zniknelas i nie ma kto lez ocierac dziewczynkom hehheh

Stefanko zadalam Ci pytanie na watku zabawki, zabaweczki, jakbys mogla tam zajrzec i mi cos doradzic. Z gory dziekuje :tak::happy:

Alex hehe, ja nie delikatna, a luzu to ja mam czasem za duzo :-D:-D:-D. Tylko wiesz Stefcia nie pisze do mnie ani slowka a potem mowi ze to ja ją zalosnie ignoruje:eek::eek:. Jak mowia przyganial kociol garnkowi ;-):-D:-D

jutrzenkoo nie widzzialam pytania bo mi sie watek nie zaznaczyl jako do przeczytania, ale juz sie poprawilam.
ja nie wiemmm...jak sie nie odzywam to zle, jak sie odzywam to tez zle...wniosek jest jeden - jestescie wredne !!

reklama
Dzień dobry!!!

Kilka dni spokoju i znów kicham :eek::shocked2: i kaszel wrócił... ło matko... plecy jeszcze czuję ale mniej... :confused2: Starość...
Stefanko
przepraszam że jęczę :-p:-D:rofl2:

Kasiamaj to ty pytałaś co na zatwardzenie? Pisałam Agatce. Kiwi jest super w tym temacie ;-) może mały się skusi :tak:

Sylwia afty bolą jak cholera i na pewno nie zjadł by ogórka "koszonego" :-D;-)
eee to daleko się nie przenosicie... graty już pakujesz?;-)
Odpowiem Ci tutaj bo nie wiem gdzie pytałaś... Amelka waż tak jak Olivia ;-) Niecałe 7kg. ;-) Więc nie taki klocek na jakiego wygląda :-D

Do góry